משהו שקרה בטיול סליחות...

amitoosh.

New member
משהו שקרה בטיול סליחות...

סיפרתי לכם על הטיול סליחות שהיה לי, לא? זה היה בלילה, וכמעט כולם נרדמו באוטובוס, בסוף. אבל בהתחלה היינו מאוד עירניים. זה לקח איזה שעה וחצי נסיעה לירושלים כי היה פקק (אני גר בת``א) ואני ישבתי ליד איזה ילדה בכיתה שלי, ששנינו תמיד צוחקים, כי גם לה יש הומור ציני כמו שלי. אז צחקנו איזה רבע שעה ופתאום באה איזה ילדה קצת לא מקובלת מכיתתנו. מ`זזזזזזזזה לא מצחיקה וקצת סתומה. אז איזה חצי שעה ניסתה להצחיק אותנו, וכשצחקנו מהאידיוטיות היא חשבה שאנחנו באמת צוחקים איתה!. ממש מסכנה, אז בשלב מסויים זה התחיל לעצבן מוות, ואני לא מגזים, הייתי מסכים לחזור מושב ליד האבא שלי ולא לצחוק, רק כדי שהיא תפסיק!. אז ניסינו (אני והבת), להפטר ממנה, ואז היא הבינה שאנחנו רוצים להפטר ממנה, וראו שהיא נעלבה, אז לא רצינו להעליב אותה, זה לא הכוונה שלנו, אז קראנו לה, ואז שוב ניסינו להפטר ממנה. וזה חזר כמו גלגל, ואז קרה נס, הכי גדול בחיים שלי :)(-: והיא הלכה מעצמה, יו, נשמנו לרווחה. זהו, פשוט היה לי דחף לכתוב את זה, זה כ``כ עצבן אותי, ממני, עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
חח.. כאילו..

יש לי ילדה בבי``ס שהיא שנה מעליי.. וסתם כזה, לפני איזה שבועיים דיברנו אתה, אני וחברות שלי.. היא מה זה סתומה.. תאמין לי, הרבה יותר מזאת מהכיתה שלך. ותאמין לי. היא סתומה. לגמרי.. ואני לא אומרת את זה מתוך מגעילות. ושלומצי.. לא להתעצבן.. זה פשוט דורש..

שלומצי

New member
אני מתעצבנת, זכותי...

מה אתם חושבים, שהסתומה הזו, של עמית או של שרון, מה, היא לא היתה רוצה להיות מקובלת? חכמה? מוכשרת? אני מנחשת שהיא מאוד בודדה, לפעמים שווה להיות נחמד וסבלני, גם כלפי מי שלא ממש בא באותו רגע, לא רק שזה עושה הרגשה טובה יותר לאותו אדם, אלא גם עם עצמך זה מרגיש יותר נוח. אני שונאת להיות רעה לאנשים, כי אחר כך אני מתחילה לרחם עליהם ולחוש מצפון. זה עוד יותר מבאס, מאשר סתם להיות לא נחמד...

נעמתוש

New member
עמית לא מעצבן

שלומצי עמית לא מעצבן הוא אח שלי תבקשי סליחה אוקי אז אני מבקשת בי ממני נעמה ובת דודה נועה שלצדי

נעמתוש

New member
עמית זה היה לפני הרבה זמן

עמית זאת אחותך נעמה וגם נועה בת דודה עכשיו נועה כותבת אוקי הי זאת נועה מה שלומך עם אתה בסדר תקיש 112 עם לא אז תקיש 211 בדיוק ההפך אתה רואה אז תקיש 121 טוב יותר לא הציק לך טוב אז בי

למעלה