משהו ראה אתמול ערוץ 10?

מצב
הנושא נעול.

stan_southpark

New member
משהו ראה אתמול ערוץ 10?

משהו ראה אתמול ערוץ 10?
היה כתבה על העומס ברכבות ואמרו שיביאו קרונות מגרמניה שאלה: האם הקרונות האלה הם הרכבות שהביאו בניסיון לפני כמה שנים??

omer landau

New member
אני ראיתי...... ו...

משהו ראה אתמול ערוץ 10?
היה כתבה על העומס ברכבות ואמרו שיביאו קרונות מגרמניה שאלה: האם הקרונות האלה הם הרכבות שהביאו בניסיון לפני כמה שנים??
אני ראיתי...... ו...
אם אתה מתכוון לקרונות הטילטינג אז לא נראה לי שהכוונה לאלו אלא יותר לכיוון הקומותיים שפועלות בארץ כיום ומצד שני קראתי בפורום וגם במקומות אחרים על הקפאת תוכנית רכישת ציוד נייד ככה שאין לי מושג מה נכון יותר להיום אני מקווה שיפתרו כמה שיותר מהר את בעיית העומס ברכבות ושהתדירות תעלה( על ידי קניית ציוד והכפלת מסילות) למישהו יש מידע נוסף-מדוייק יותר

stan_southpark

New member
לדעתי

אני ראיתי...... ו...
אם אתה מתכוון לקרונות הטילטינג אז לא נראה לי שהכוונה לאלו אלא יותר לכיוון הקומותיים שפועלות בארץ כיום ומצד שני קראתי בפורום וגם במקומות אחרים על הקפאת תוכנית רכישת ציוד נייד ככה שאין לי מושג מה נכון יותר להיום אני מקווה שיפתרו כמה שיותר מהר את בעיית העומס ברכבות ושהתדירות תעלה( על ידי קניית ציוד והכפלת מסילות) למישהו יש מידע נוסף-מדוייק יותר
לדעתי
להוריד את העומס צריך שיהיה תדירות יותר גבוהה של רכבות.נגיד יש רכבל כל 20 דקות מרחובות לת"א אז שיהיה רכבת כל 10 דקות

omer landau

New member
נכון-גם לדעתי ..

לדעתי
להוריד את העומס צריך שיהיה תדירות יותר גבוהה של רכבות.נגיד יש רכבל כל 20 דקות מרחובות לת"א אז שיהיה רכבת כל 10 דקות
נכון-גם לדעתי ..
והגורמיים העיקריים לתדירות נמוכה זו הם מחסור בציוד ועומס על קטעי מסילה רבים מצד שני הרכבת בארץ התפתחה מאוד בשנים האחרונות והבעיות האלו יפתרו בסופו של דבר השאלה מתי

stan_southpark

New member
זה מה שאנינ חושב

נכון-גם לדעתי ..
והגורמיים העיקריים לתדירות נמוכה זו הם מחסור בציוד ועומס על קטעי מסילה רבים מצד שני הרכבת בארץ התפתחה מאוד בשנים האחרונות והבעיות האלו יפתרו בסופו של דבר השאלה מתי
זה מה שאנינ חושב
שאין מספיק ציוד כי ברכבות הדו קומתיים יש סכ"ה 4 או5 קרונות

tzvika pick

New member
גם עם שלוש קרונות הקטרים הספרדיים

זה מה שאנינ חושב
שאין מספיק ציוד כי ברכבות הדו קומתיים יש סכ"ה 4 או5 קרונות
מתקשים למשוך את הרכבת. קשה לי להאמין שאפשר להוסיף עוד קרונות מבלי לפגוע בתאוצה של הרכבת. את המחסור בציוד נייד אפשר לראות בקרונות גרורי-הקטר הישנים, שעדיין בשימוש.

omer landau

New member
אם כל כך קשה למשוך אז למה...

מתקשים למשוך את הרכבת. קשה לי להאמין שאפשר להוסיף עוד קרונות מבלי לפגוע בתאוצה של הרכבת. את המחסור בציוד נייד אפשר לראות בקרונות גרורי-הקטר הישנים, שעדיין בשימוש.
אז למה לא משתמשים בהם ברכבות אחרות ומתכננים לרכוש קטרים שיעמדו במשימה

tzvika pick

New member
כי נכון להיום רק להם מותר למשוך

אז למה לא משתמשים בהם ברכבות אחרות ומתכננים לרכוש קטרים שיעמדו במשימה
כי נכון להיום רק להם מותר למשוך
או לדחוף מערך קומותיים. ולמה לא קונים קטרים מסוג אחר - לאבייתר הפתרונים :)

מצב
הנושא נעול.
למעלה