משהו קצת מוזר....

כתומה18

New member
משהו קצת מוזר....

"ההתנהגות" של הטבור שלי קצת מוזרה.... לפעמים הוא רך ושקוע בפנים ולפעמים מתוח וכמעט יוצא ומורגש כשמעבירים יד על הבטן, לפעמים כשהוא שטוח אינו מורגש כלל.. (שבוע 35 ).. נשמע מוכר? מוזר?

shalhevet2

New member
אצלי הוא בכלל השתגע

חצי בפנים וחצי בחוץ והחצי החוץ רך ומוזר. מקווה שיחזור להיות נורמלי אחרי הלידה

סקירה מאוחרת - אניטה סילבר

לבנות שעשו אצל אניטה האם היא עושה סקירה מורחבת? המזכירות שלה לא יודעות למה אני מתכוונת.

../images/Emo207.gifיש למישהי טל של אניטה סילבר?

אני כמעט בטוחה שהסקירה שהיא עושה היא סקירה מורחבת. את הסקירה הבסיסית את עושה דרך קופת חולים וזה חינם.

אניטה סילבר

הטלפון שלה 09-7408811. אני הולכת עליה דרך ההסדר של מכבי כך שאני לא בטוחה שזה מורחבת.

aViolet

New member
היא עשתה לי מורחבת בשתיהן

השקיעה זמן, לא חיפפה ונראה שבדקה ביסודיות כל מה שצריך. את הראשונה עשיתי אצלה במרפאה הפרטית במסגרת ההסדר של מכבי ואת השניה במרפאת מכבי ברעננה (במסגרת סקירה שניה חינמית בסל הבריאות שאמורה להיות חלקית אבל היתה כוללת , היא לא דילגה על כלום) את שתי הסקירות היא ביצעה בדיקנות ומקצועיות וגם מאד מרגיעה ונחמדה .

תודה, היא עושה סקירה מורחבת

התקשרתי אליהם עכשיו וזה עולה 700 ש"ח. אני נרשמתי אליה לסוף אוקטובר. אולי אפשר לקבוע גם סקירה בסיסית אצלה ואז זה חינם, אבל מישהי כתבה פה לפני כמה ימים שהחל מ-6 לאוקטובר נדמה לי היא מפסיקה לעשות סקירות דרך מכבי. לא יודעת עד כמה זה נכון.

aViolet

New member
אצלי היא בדקה הכל

אני מתכוונת לסקירה המאורחת החינמית שעשיתי אצלה במרפאה של מכבי ברעננה (לא פרטי) הפקידות שם לא יודעות לתת אינפורמציה, הם יקריאו לך מה שכתוב להם בטפסים ולא מתמצאות. וגם הדו"ח הכתוב יוצא רק לפי מה שכתוב אצלם במערכת שזה בדיקה לא מלאה אבל בפועל עקבתי אחרי כל הבדיקות שלה וכל מה שבחנה וגם אחותי שהיתה נכחת עקבה אחריה והיא בדקה הכל מורחב , זה לקח לא מעט זמן ונראה לי מאד רציני ומקצועי.

למעלה