משהו קצת טוב לשם שינוי

desecrated

New member
משהו קצת טוב לשם שינוי

בפגישה האחרונה שלי עם הפסיכיאטרית <הנהדרת שלי!!> היא הגיעה לנקודה שלא חשבתי עליה מעולם.. מאוד מאוד עזרה לי. שהייתי קטנה, אבא שלי היה.. טוב לא חשוב הפרטים, הוא השתמש נגדי באלימות- לא מינית. היא אמרה לי שבשני המצבים שהרגשתי הכי מסוכן בחיים שלי היו התקיפה ואבא שלי (למרות שאבא זה היה 7-8 שנים, מתמשך והתקיפה היתה פעם אחת) ופשוט למדתי להתמודד עם מצבים כאלה (מאבא) בצורה של לעשות הכל, רק שזה יגמר. אבל לא להתנגד. עכשיו אני רק חושבת אם לחשוב שזה באמת אולי מה שהיה, אם זה באמת הסיבה שלא עשיתי ככה וככה בזמן התקיפה. עכשיו אני מבררת עם עצמי אם זה באמת יכול להיות אמיתי.. סתם, רציתי להגיד את זה :) תודה על הקריאה.

desecrated

desecrated יקרה אני חושבת שאת עושה עבודה נפלאה בכדי לעזור לעצמך... אני שמחה לשמוע שאת חושבת ובודקת את הדברים תוך ואחרי השיחות.. זו עבודה אמיתית... כל הכבוד לך

ע ו ל ם

New member
../images/Emo45.gif

אמרת הכל.. ברגע שפותחים פתח.. שרוצים לעזור לעצמך, זה מתחיל לפעול, כמו דומינו.. והעזרה העצמית
, (לעומת ההלקאה העצמית
שהרבה עושות לעצמן..) מתחילה לשאת פרי.. המון הצלחה, לdesecrated, ולכל הרוצה לעזור לעצמה..

desecrated

New member
דידו חמוד שלי

זה נע כרגע בין שני הצדדים. ההלקאה והעזרה. זאת התקדמות אדירה.. :) יש לך חלק גדול בעיניין. אתה היית שם, תמיד. תודה.

ע ו ל ם

New member
מין דמעה כזאת..

בזוית העין. למרות שאני לא שם באמת יותר מידי.. <כי קשה להיכנס> אני נמצא באזור.. בסביבה.. ואפילו אם אני באזור, ועצם הקיום באזור הזה, הצליחה לשפר ולעזור, זכיתי להרבה מאוד. והזכות האמיתית, היא לא שזכיתי לעזור. אלא את, שעוזרת לעצמך.. הזכות: שיהיה לך טוב בחייך, ותהיי מאושרת ושלמה עם עצמך. זאת הזכות האמיתית והמשולמת.
בלי חיוך..

desecrated

New member
מתוק.

שוב אתה עם החיבוק בלי החיוך :) כמה שקשה להכנס- שתדע שאתה נכנסת הכי הרבה ואני מודה לך על זה, בדרך כלל הייתי מתחרטת ומרגישה רע על דבר שכזה, שמישהו נכנס לי לחיים ויודע כל כך הרבה דברים. אבל לך אני מודה. שיהייה לך טוב בחיים, שאתה תהייה מאושר ושלם. ואני יודעת שאתה שלם, אתה בן אדם טוב. אתה הבן אדם הטוב היחיד שאני מכירה. אתה מיוחד.

ע ו ל ם

New member
מי זה אותו אחד עם החיבוק...

אני רוצה להכירו..
תפסיקי י'מקסימה אחת.. אני מתרגש כל פעם מחדש ו.. זה לא בריא..
אין לך
מה לדאוג.. הרי מי כמוך יודעת, שלא ניכנסתי כלל..
אפילו אם אני רוצה, הגדר גבוהה מידי.. האמיני לי.. שיש כמויות של אנשושים טובים, והם כ"כ נמצאים ב ע ו ל ם.. בכל מקום.. רק צריך למצוא אותם.. מיילא למצוא אותם.. לאחר שמוצאים אותם, להבין שהם נימצאו. ולא לברוח או.. להמשיך הלאה.. ברכות ואהבות.

למעלה