משהו קטן שהכנתי בעוונותי הרבים [מאווווד] אני אשמח לקבל חוות דעת
C coockiemonster New member 13/6/06 #1 משהו קטן שהכנתי בעוונותי הרבים [מאווווד] אני אשמח לקבל חוות דעת
S someboddy New member 15/6/06 #4 ראיתי בפורום אחר סרטון שמטעמי שפיות אני לא אתן כאן לינק אליו, שבו שני חברים מנסים להוכיח שהם לא הומואים על ידי זה שהם מתנשקים כדי להראות שהם לא מקבלים מזה סיפוק מיני. אבל מה שאתה נתת יותר גרוע!
ראיתי בפורום אחר סרטון שמטעמי שפיות אני לא אתן כאן לינק אליו, שבו שני חברים מנסים להוכיח שהם לא הומואים על ידי זה שהם מתנשקים כדי להראות שהם לא מקבלים מזה סיפוק מיני. אבל מה שאתה נתת יותר גרוע!
K Knotted String New member 17/6/06 #9 למה, תן לינק. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif
P python 4 New member 15/6/06 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה הדבר הכי מצחיק שראיתי הרבה זמן! ענקקק!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה הדבר הכי מצחיק שראיתי הרבה זמן! ענקקק!
F flint15 New member 16/6/06 #6 אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר? סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם זה חמוד
T The Snow fox New member 16/6/06 #7 זה בציניות~_~../images/Emo63.gif אף אחד לא באמת חשב שהדבר הזה מצחיק. (מה נהייה מהפורום הזה?;