משהו סמלי להורים של החבר?
היי לפורום האהוב עליי, מה שלומכם? אני חייבת לומר שמצאתי כאן המון קישורים יפים לחג, אז תודה רבה! אני רוצה לאחל לכולכם חג שמח ומלא אהבה
ולשאלה: יש לי חבר כבר 11 חודש, ולפחות סופש או שניים בחודש אני ישנה אצלו בבית ומשגעת את ההורים שלו
כבר הרבה זמן חשבתי שאני חייבת להראות להם באיזושהי דרך שאני מודה להם על הכל, אבל אני פשוט לא יודעת איך לעשות זאת, שזה לא ייראה טיפשי... חשבתי אולי לכתוב להם ברכה לכבוד פסח אבל אין לי מושג מה להביא עם זה ! אולי אם אני אספר לכם קצת עליהם תעזרו לי? יש להם מלא מגנטים על המקרר, אז חשבתי שאולי מגנט נוסף יכול להיות נחמד (או שאולי זה כבר יותר מדי?). אני יודעת שהאמא ממש אוהבת לתלות ברכות על המקרר, אז יש לכם רעיון לברכה יפה שתוכל להישאר על המקרר, איכשהו לחבר לה מגנט? אין לי מושג איך עושים דבר כזה... אשמח אם תתנו לי רעיוןן. בנוסף אמא שלו ממש אוהבת פסלים של חיות, כל הסלון שלה מלא גן חיות...
אז זה יהיה יפה אם אני אחפש לה איזושהי חיה? אני פשוט ממש מפחדת לא לקלוע לטעם שלה.... תודה, ואשמח לכל רעיון שיהיה לכם.... מקווה שאני אספיק לחשוב על משהו ולהביא להם אותו לפני החג השני.
היי לפורום האהוב עליי, מה שלומכם? אני חייבת לומר שמצאתי כאן המון קישורים יפים לחג, אז תודה רבה! אני רוצה לאחל לכולכם חג שמח ומלא אהבה