משהו נחמד לקראת פורים

gili111

New member
משהו נחמד לקראת פורים../images/Emo151.gif

חברה אחת בפורום הגננות הציע. רציתי לשתף אותכם. מומלצת במיוחד מחברת השמחה

גילי, למי מגיע קרדיט?

מה שם החברה שהעלתה את הקובץ? אשמח להעלות אותו למאגר פורים תודה,

gili111

New member
חיה, שמה של החברה../images/Emo151.gif

מפורום גננות שהעלתה הוא הללויה11 אשמח אם תתני קישור גם לתיקיית פורים בארכיון של הגננות

מ א ש ה

New member
היי גילי111

האם הללויה 11 אחראית להבאת הקישור או שהיא שבנתה את הקובץ? לא ברור ממה שענית. מצאתי את הקישור במרכז ההדרכה של ירושלים כמודל לפיתוח נושא לימודי. צוות הפיתוח: יהודית שטרן - מדור חינוך יסודי אתי עם שלום - מדור הגיל הרך עפרה קפלנסקי - מדור חינוך מיוחד מרים וויל - מדור חינוך מיוחד אהובה ארבלי - מדור חינוך מיוחד אסנת בינשטוק - מדור ייעוץ חינוכי והקישור למודל הוא: http://www.jerusalem.muni.il/education/manchi/guidecenter/Pitoach/pitoah.html ממנו ניתן להגיע להדגמה למודל בנושא פורים, שחלק ממנו הוא "מהי שמחה" פורים שמח לכולנו.

גילי זה בדיוק מה שאסור לעשות

מאשה תודה. תיקנתי... גילי, הללויה11 הביאה את הקישור אבל את בחרת להביא לנו פעילות אחת מתוך הקישור וכששאלתי למי לתת קרדיט אמרת להללוליה ולא ציינת שזה מתוך קישור ..... גילי, גם בין החברים שלנו יש כבר חברים החושבים פעמיים אם להעלות חומרים שהכינו בדיוק מאותה סיבה.. במעבר מ.. ל.. הקרדיט נלקחת מהם. הפעילות היפיפיה על "השמחה" היא רק חלק מפעילויות יפיפיות אחרות וחבל שבחרת להביא רק חלק מבלי לציין את המקור. גם מי שמביא קישור- שמו מצויין כפי שעשיתי/תיקנתי עם הללוייה הוספתי את הקישור, ציינתי שזה ממרכז ההדרכה בירושלים וגם שמה של הללויה מוזכר כמביאת הקישור בבקשה, בואו נקפיד הקפדת יתר כשאנו מעלים חומרים שאינם שלנו.

gili111

New member
חיה אם תסתכלי...

בראשית השירשור תראי שלא אמרתי שהיא חיברה. בכל אופן כשמאשה העירה, הבאתי את הקישור המדוייק לדבריה. הקישור לדבריה מראה שהיא הביאה קישור רק לדף זה. בכל אופן לא התכוונתי לקחת תמישהו את הקרדיט, רק לשתף אותכם בקורה ובחומרים שמועלים אצלינו בפורום.

gili111

New member
מלבד זאת,../images/Emo12.gif

רק רציתי לומר שלפעמים אצלנו מביאים חומרים שמתאימים גם לחלק מהמורים פה. אז תמיד אני רוצה לשתף גם אותכם.... אני מרגישה גם חלק מהפורום הזה. נכנסים לפה אנשים שהעלו חומרים אצלנו וביקשתי שיעלו גם כאן לרווחתכם.

גילי

את חלק מאיתנו, אין רווחתכם אלא רווחתינו אני שמחה על כל קובץ/קישור שאת ו/או חברותיך מפורום הגננות מעלות. כל שאני מבקשת הוא להקפיד על ציון המקור. זכויות יוצרים... את יודעת

למעלה