משהו מצחיק ששמתי לב ברסלמניה (ספויל

CyberP

New member
משהו מצחיק ששמתי לב ברסלמניה (ספויל

אני יודע שדיברו על זה פה בשרשור הפספוסים של רסלמניה אבל השרשור כבר בדף השני וכו'. בקיצור כששון מייקלס נתקע בצלם, היה פה מישהו שאמר שהיה מצחיק אם הוא היה מוכר את המכה, אז אם תסתכלו טוב תראו שכשהוא נתקע בצלם הוא תופס את הגב וצועק ומוכר את המכה חחחח ואז הוא מסתובב ורואה שזה הצלם רק. ד"א רואים את הבלייד ג'וב של מייקלס בבירור, כשבנואה מנסה לנעול את השארפשוטר הוא חותך עם יד שמאל.

The Phenom

New member
כן

קודם כל זה כבר לא ספויילר, כל מה שקשור לרסלמניה היום זה כבר לא ספויילר. ודבר שני כן, היה מצחיק, הוא חשב שכריס בנואה תקף אותו מאחורה והוא מכר את המכה של המצלמה. לגבי הבלייד ג'וב, יותר נכון מייקלס עשה את הבלייד ג'וב כשבנואה בסוף החזיק אותו ברגליים (לא בזמן שהוא ניסה לעשות עליו את השארפשוטר כי אז מייקלס התפרפר יותר מידי) כמה שניות ואז השליך אותו (או איך שקוראים לתרגיל הזה) לפינה של הזירה ששם כאילו מייקלס נפגע מהעמוד ופתח את הראש.

ogabuna

New member
תסביר לי קצת

מה זה בלייד ג'וב. ומה קרה בשרפשוטר ? הסבר, כי גם אני רוצה להנות

CyberP

New member
טוב

בלייד ג'וב זה כשמתאבק עושה לעצמו חתך קטן בפנים (בד"כ במצח) בלי שהקהל/צופים ישימו לב (או בתקווה שהם לא ישימו לב) בשביל שירד דם ויראה כאילו הוא פתח את המצח או משהו. (כמו ששון מייקלס פתח את המצח בקרב ברסלמניה לדוגמא). כשבנואה ניסה לנעול את השארפשוטר רואים את מייקלס בבירור מחזיק את הבלייד (הלהב שאיתה נעשה החיתוך) ביד שמאל, כשהוא מפסיק להשתגע, ובנואה פשוט עומד מעליו ומחזיק את הרגליים שלו, רואים אותו בשבריר שניה חותך לעצמו את המצח עם יד שמאל, שניה אחרי זה בנואה זורק אותו אל העמוד שיראה כאילו זה נגרם מהמכה. זאת פאשלה של הבמאי כי הוא צריך לעבור למצלמה אחרת לפני שהבלייד ג'וב מתבצע בשביל שלא יראו אותו.

למעלה