משהו מעניין לשונאי ה-SL של דן....

מצב
הנושא נעול.

קווה יואב, ומה עם האוטובוסים והמשאיות? – צעד חשוב בכיוון הנכון, "הארץ", מדור The Marker, אתר האינטרנט, 23.08.2006. ולהלן המאמר: להלן תוכן המאמר במלואו: "תוכנית גריטת מכוניות ישנות – יופי של רעיון. גם הוועדה למיסוי ירוק היא צעד חשוב בכיוון נכון. אבל הערפיח שמכסה את שמי הערים הגדולות והפיח השחור שצובע את קירות הבתים, וכנראה שגם את הריאות שלנו, לא יסתלקו אם לא יועלו על המוקד גם כלי הרכב הכבדים – משאיות ואוטובוסים. היוזמות שמובילים רשות המסים והמשרד לאיכות הסביבה מתמקדות במכוניות נוסעים פרטיות ולא במשאיות ואוטובוסים. בכבישים נוסעים 60 אלף משאיות ואוטובוסים. מדובר ב- 4% בלבד ממצבת כלי הרכב במדינה אלא שאותם 4% גורמים לכמעט 40% מסך הזיהום של כלי רכב במדינה. משאיות ואוטובוסים מזהמים עד פי 30 ממכוניות פרטיות. הנזק הכלכלי למשק מזיהום כלי רכב כבדים נאמד במיליארד שקל בשנה. אפשר להמשיך ולצבוע אוטובוסים בירוק, אבל ספק אם זה יפחית במשהו את כמות העשן השחור שנפלטת מהאגזוזים". הערה להודעה: "העיקר" שממשיכים לרכוש אירו 3.....

הרוסים הודחו מחצי הגמר:

קווה יואב, ומה עם האוטובוסים והמשאיות? – צעד חשוב בכיוון הנכון, "הארץ", מדור The Marker, אתר האינטרנט, 23.08.2006. ולהלן המאמר: להלן תוכן המאמר במלואו: "תוכנית גריטת מכוניות ישנות – יופי של רעיון. גם הוועדה למיסוי ירוק היא צעד חשוב בכיוון נכון. אבל הערפיח שמכסה את שמי הערים הגדולות והפיח השחור שצובע את קירות הבתים, וכנראה שגם את הריאות שלנו, לא יסתלקו אם לא יועלו על המוקד גם כלי הרכב הכבדים – משאיות ואוטובוסים. היוזמות שמובילים רשות המסים והמשרד לאיכות הסביבה מתמקדות במכוניות נוסעים פרטיות ולא במשאיות ואוטובוסים. בכבישים נוסעים 60 אלף משאיות ואוטובוסים. מדובר ב- 4% בלבד ממצבת כלי הרכב במדינה אלא שאותם 4% גורמים לכמעט 40% מסך הזיהום של כלי רכב במדינה. משאיות ואוטובוסים מזהמים עד פי 30 ממכוניות פרטיות. הנזק הכלכלי למשק מזיהום כלי רכב כבדים נאמד במיליארד שקל בשנה. אפשר להמשיך ולצבוע אוטובוסים בירוק, אבל ספק אם זה יפחית במשהו את כמות העשן השחור שנפלטת מהאגזוזים". הערה להודעה: "העיקר" שממשיכים לרכוש אירו 3.....
הרוסים הודחו מחצי הגמר:
קדמי שרון, שלוש קבוצות עברו את המכרז המוקדם בפרויקט החשמול; קבוצה נוספת תוזמן להבהרות , "הארץ", מדור The Marker, אתר האינטרנט, 23.08.2006. להלן תוכן המאמר במלואו: "שלוש קבוצות מתוך חמש שניגשו עברו את שלב המיון המוקדם במכרז החשמול של רכבת ישראל. קבוצה נוספת תוזמן להבהרות בטרם יוחלט סופית לגבי המשך דרכה. את השלב המוקדם עברו קבוצה הכוללת את חברת Balfour Beatty הבריטית עם החברות דניה סיבוס ואלקטרה הישראליות; קבוצה הכוללת את החברות הספרדיות Elecnor S.A ו- Semi S.A; וקבוצה הכוללת את סימנס הגרמנית וחברת הרכבות הסינית: Construction Company China Railways. הקבוצה הכוללת את החברות אלסטום הצרפתית והחברות אפקון וסיתאדיס הישראליות תזומן להבהרות. קבוצה בה שותפות החברות הרוסיות Lengiprotrans ו- EMP לא עברה לשלב הבא. מדובר במכרז להעברת מערך הרכבות הקיים מהנעה המבוססת על דיזל להנעה באמצעות חשמל. היקף פרויקט החשמול מסתכם בכ- 1.6 מיליארד שקל. המכרז הינו לחשמול 420 ק"מ של מסילה כפולה שיבוצעו בשלבים, בהתאם להתפתחות הרשת ולמגבלות תקציביות. בתקופה הקרובה יפורסמו למציעים שעברו את שלב המיון המוקדם מסמכי המכרז המפורטים. על סמך אלו תוכן הצעתם הכספית והטכנית המפורטת של המתמודדים".

ולסיום הלילה-משהו מחוברת שהגיעה

ולסיום הלילה-משהו מחוברת שהגיעה
הערב ל"מגה". החוברת מאוד מעניינת ועוסקת כמובן בשוסונים. יש בה מספר איורים והסברים מעניינים. לילה טוב.

oshri5917

New member
לרוב זיהום האויר גורמות משאיות

ואופנועים 50 סמ''ק

תוכיח מתמטית ! אני דורש הוכחה, קישו

ואופנועים 50 סמ''ק
קישור,חוות דעת מומחים מהטכניון ולא קלישאות עבשות. תן מספרים מדוייקים וקישור מדוייק אליהם.

oshri5917

New member
קראתי בעיתון שאופנוע 50 סמ''ק

קישור,חוות דעת מומחים מהטכניון ולא קלישאות עבשות. תן מספרים מדוייקים וקישור מדוייק אליהם.
הוא הכי מזהם והוא מזהם יותר ממשאיות ואוטובוסים ופעם היה לי חבר שמדד זיהום אויר ואמרנ לי שאוטובוס מזהם רק ב50-100 אחוז יותר מרכב פרטי 2.שאלה אליך אביתר שאינה קשורה לנושא האם SL ומרצדס 305 מוגמרים היו יכולים לסוע היום גם אחרי 26-33 שנים על הכביש ואם ניתן להחליף לאוטובוס את המרכב נגיד מישראלי מרובע לגרמני מוגמר

שלח לי בבקשה את שם העיתון,

הוא הכי מזהם והוא מזהם יותר ממשאיות ואוטובוסים ופעם היה לי חבר שמדד זיהום אויר ואמרנ לי שאוטובוס מזהם רק ב50-100 אחוז יותר מרכב פרטי 2.שאלה אליך אביתר שאינה קשורה לנושא האם SL ומרצדס 305 מוגמרים היו יכולים לסוע היום גם אחרי 26-33 שנים על הכביש ואם ניתן להחליף לאוטובוס את המרכב נגיד מישראלי מרובע לגרמני מוגמר
שלח לי בבקשה את שם העיתון,
שם המוסף, תאריך הכתבה ומספר העמוד. תודה.

ומה עם כל המכונות שמעשנות יש כאלה ש

ואופנועים 50 סמ''ק
ומה עם כל המכונות שמעשנות יש כאלה ש
מעשנות יותר מקטנוע 2 פעימות ודרך אגב זה לא משנה אם זה 50 סמ"ק או 200 או 500 סמק זה משנה כמה פעימות המנוע במנוע 2 פעימות נשרף ביחד גם בנזין וגם שמן והשמן הוא זה שמזהם [שה סמים יותר מידי שמן]

מצב
הנושא נעול.
למעלה