משהו מוזר

מצב
הנושא נעול.
משהו מוזר

משהו מוזר
לפי התמונה שצירפתי ניתן לראות שלכל "שלוחה" (המסדרונים אשר יוצאים מהכיכר העגולה) יהיו מחוברים 8 שרוולים (שארי המראה) אשר יקשרו בין המטוסים לטרמינל. מה שמוזר הוא שבאתר של נתב"ג כתוב שיהיו 10 שרוולים ובתמונה הבאה שאשלח ניתן לראות שישנם רק 9. אז כמה באמת יש, אני מעוניינת לדעת... חג שמח לכול-כולם

התמונה צולמה ע"י SNOWBALL18

משהו מוזר
לפי התמונה שצירפתי ניתן לראות שלכל "שלוחה" (המסדרונים אשר יוצאים מהכיכר העגולה) יהיו מחוברים 8 שרוולים (שארי המראה) אשר יקשרו בין המטוסים לטרמינל. מה שמוזר הוא שבאתר של נתב"ג כתוב שיהיו 10 שרוולים ובתמונה הבאה שאשלח ניתן לראות שישנם רק 9. אז כמה באמת יש, אני מעוניינת לדעת... חג שמח לכול-כולם
התמונה צולמה ע"י SNOWBALL18

omer landau

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

משהו מוזר
שלום לך

אם את מתכוונת לאתר הזה אז חיפשתי ולא ראיתי בשום מקום שכתוב 10 גשרי עלייה למטוס אלא 24 בסך הכל לשלב א כלומר אם מחלקים לשלוש שלוחות אז שמונה בכל שלוחה השערים הנוספים יכולים להיות שערי יציאה לאוטובוסים שמובילים למטוסים בעמדות מרוחקות יותר בשלב ב עתידים להיות 5 שלוחות וסך הכל 40 שערים אז כנראה ...כן 8 שרוולים בכל שלוחה זה מה ששמעתי עד עכשיו לא שמעתי שום תוכנית על 10 ןלא על 9 לגבי האתר הוא ממש יפה ומעניין ואני אוהב להיכנס אליו לפעמים סתם בשביל לקרוא שוב אני מחכה שהטרמינל יפתח כבר-בתקווה בשנת 2004

תשובה מוסמכת

משהו מוזר
תשובה מוסמכת
(חלק ממרכיבי הפרוייקט טרם זכה לשמות עבריים מקובלים, לכן עדיין משתמשים במונחים לועזיים) 1. "שלוחה" = CONCOURSE = מסדרון-מבוא."הכיכר העגולה" = ROTUNDA - רשות שדות התעופה הכריזה על תחרות נושאת פרסים לבחירת שם עברי מתאים למבנה הזה...יש הצעות? 2. לכל CONCOURSE מחוברים 8 PLB-ים (PASSENGER LOADING BRIDGES) = גשרי עליה/ירידה ל/ממטוסים ("שרוולים"). 3. עד כה נבנו 3 CONCOURSE-ים - C ,B ו-D, כך שסה"כ ה"שרוולים" = 24. 4. לעתיד מתוכננים עוד 2 CONCOURSE-ים - A ו-E, וסה"כ ה"שרוולים" יגיע ל-40.

מצב
הנושא נעול.
למעלה