משהו מוזר קורה לי בשאיבה...

yaelhul

New member
משהו מוזר קורה לי בשאיבה...

אני יושבת מול המחשב ושואבת. התחלתי מצד שמאל(להלן - הסורר) ודווקא היתה כמות יפה של חלב: 160 cc בהשוואה ל-40-80 מקסימום בפעמים קודמות. נו, אז כולי נחת אבל פתאום אני מגלה שיש קצף בבקבוק ושהחלב נראה שקוף עד ירקרק משהו - מאד דליל. פחדתי שהעוזרת השאירה שאריות סבון במשאבה... התחלתי לשאוב (בבקבוק נפרד) מצד ימין, שאגב כבר ינקו ממנו היום כמות נכבדה, ומשם אני שואבת חלב הרבה יותר צהוב וסמיך. מה קורה כאן??? האם לשפוך את הכמות ששאבתי משמאל מחשש לשאריות סבון או שמעט בועות קצף זו תופעה מוכרת? אני שואבת כבר 4 חדשים ולא זכור לי דבר כזה. יעל

Almost me

New member
אם פירקת לאחרונה את המשאבה

יכול מאוד להיות שלא סגרת לגמרי את החלק הצהוב (במדלה) ואז נכנס אוויר ועושה קצף, אם זה קורה תיזהרי שלא נכנס לך חלב למשאבה עצמה - מה שעלול להשבית אותה, אם כן נכנס חלב תשאירי אותה פועלת עוד דקה או שתיים אחרי שסיימת לשאוב, עד אז כל הרטיבות תצא. אני זרקתי הרבה חלב עד שגיליתי שזה לא חומר ניקוי אלא אויר. לגבי צבע החלב, בהתחלת השאיבה (והיניקה) יוצא חלב מאוד דליל - זה בעצם השתיה של התינוק, אחרי כמה דקות מתחיל לצאת נוזל לבן יותר - השמנת. אם את לא הנקת מהציץ הסורר סביר להניח שזה הסיפור

תטעמי! אם את מכירה את טעמו של החלב

פשוט תטעמי ותראי האם יש או אין טעם לוואי. לפי התיאור לא נשמע לי שיש בעיה, ובכלל - סביר ששד שינקו ממנו לאחורה יפיק חלב יותר סמיך ושמן משד שלא ינקו ממנו לאחרונה.

למעלה