משהו לאוהבי האוטובוסים

מצב
הנושא נעול.

Golf Bravo

New member
משהו לאוהבי האוטובוסים

משהו לאוהבי האוטובוסים
הנה כמה תמונות שצילמתי מן הקצה הדרומי-מערבי של רציף 2 בתחנת בת-גלים, מבעד לגדר. המוסך של בת-גלים ממשיך לתפקד למרות שהמרכזית התרוקנה מנוסעים.

Golf Bravo

New member
מוסך בת-גלים2

משהו לאוהבי האוטובוסים
הנה כמה תמונות שצילמתי מן הקצה הדרומי-מערבי של רציף 2 בתחנת בת-גלים, מבעד לגדר. המוסך של בת-גלים ממשיך לתפקד למרות שהמרכזית התרוקנה מנוסעים.
מוסך בת-גלים2
כל התמונות צולמו היום 31-12-04

Golf Bravo

New member
מוסך בת-גלים 3

משהו לאוהבי האוטובוסים
מוסך בת-גלים 3

Golf Bravo

New member
מוסך בת-גלים 4 ואחרונה

משהו לאוהבי האוטובוסים
מוסך בת-גלים 4 ואחרונה
זה האוטובוס היחיד שהצלחתי לקרוא את מספר הרישוי 84-724-01 הספרה האחרונה בספק (היתה מטושטשת)

mister K

New member
84-724-01 של אגד תיור ונופש צפון.

מוסך בת-גלים 4 ואחרונה
זה האוטובוס היחיד שהצלחתי לקרוא את מספר הרישוי 84-724-01 הספרה האחרונה בספק (היתה מטושטשת)
את המכונה הזאת ראיתי פעמים רבות בטיולים של בית הספר שלי, אך לא יצא לי לנסוע בה. לפי מה שזכור לי, מבפנים היא נראית לא רע בכלל ואף שמו לה כיסאות חדשים.

Golf Bravo

New member
תודה על הוספת המידע

את המכונה הזאת ראיתי פעמים רבות בטיולים של בית הספר שלי, אך לא יצא לי לנסוע בה. לפי מה שזכור לי, מבפנים היא נראית לא רע בכלל ואף שמו לה כיסאות חדשים.
תודה על הוספת המידע

אוהד11

New member
../images/Emo51.gif עבור התמונות

תודה על הוספת המידע
עבור התמונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה