ועוד משהו על בתים
בית ראשון – בית התדמית. (אופק) איך אני מקרין את עצמי החוצה ומקבל פידבק מהזולת ומהיקום. מזל טלה בית שני – בית הכספים והערכים. איך אני יוצר את הכסף שלי ואיזה ערך יש לו בעיני. כסף – רכוש וכל המשאבים החומריים. מזל שור בית שלישי – תקשורת. דרך יצירת הקשרים שלי עם חברים והסביבה. ורבאלית, חשיבה וכל מה שקשור למזל תאומים בית רביעי – משפחת המוצא. הבית שגדלנו בו, אווירה שספגנו, ההתייחסות הספציפית לאחד ההורים אם או אב, שהיו דומיננטיים יותר. מזל סרטן בית חמישי – בית היצירה. מתייחס לתחושת העצמי שבי, האם יש מרכז או אין, מתייחס להורות שבי, איך אהיה כהורה, האם אני מהמר או לא, ולאו דווקא בקזינו אלא הימור על מצבי חיים. אריה בית שישי – בית השיגרה. איך אני חי בתוך שיגרה, מה ההתייחסות שלי למושג העבודה, פרנסה, ואיך ההתייחסות שלי לגוף ולבריאות שלי. בתולה בית שביעי – בית הזוגיות. איך אני מתייחס לזוגיות, מה אני מביא לזוגיות, ואיזה שותף אני רוצה ומעדיף. מאזניים בית שמיני – בית של מוות (אבדנים), פסיכולוגיה, מין, משברים ושיקום ממחלות ומשברים. עקרב בית תשיעי – ידע גבוה. איך אני מתייחס למורים, איך אני מתייחס לידע גבוה, בית הרוח.קשת. בית עשירי – בית הקריירה והייעוד. הייעוד הגשמי והייעוד הרוחני, גדי. בית אחד עשרה – בית החברה. איך אני משתייך לקבוצות. בית של אחווה, ידידות, חבר'ה, בית השאיפות ומשאלות הלב העמוקות ביותר שלנו. דלי בית 12 – בית הנשמה, בית הנפש. הבית של הדברים הסודיים והנסתרים, האם אני נמשך לאזוטריה, לתורות הנסתר, זהו גם בית הקרמה – הזיכרון הנשמתי שלנו. קשור למזל דגים.