משהו יכול לתת לי מתכון

משהו יכול לתת לי מתכון

מתכון לספגתי בולונז אבל בשר צימחוני? תודה w a z z z z z z u p
 

רזונת

New member
בבקשה...../images/Emo97.gif

חשוב לאלתר ולטעום כל פעם לדעת כמויות מדוייקות... חותכים בצל גדול לקוביות ומטגנים במעט שמן עד שהופך שקוף. מוסיפים את הבשר (הצימחוני) ומפוררים אותו עם מזלג במהירות כדי שלא ישאר כגוש. (הבשר צריך להיות מופשר כמובן). מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם עד שהופך למוכן (הבשר כולו מבושל). מוסיפים: רסק עגבניות (בערך קופסא קטנה) קטשופ (תלוי במידת האהבה...אצלנו מוסיפים הרבה כחצי כוס בערך...לפי העין) אפשר אם רוצים להוסיף סחוג או קטשופ חריף... מוסיפים את הספגטי המבושל (הארוכים הדקים הכי הכי טעימים.)לא לשכוח אחרי הבישול של הספגטי (עפ"י ההוראות על החבילה) לשטוף במים קרים להפסקת הבישול. מערבבים הכל יחד טוב טוב טועמים ומתקנים תיבול עפ"י מה שרוצים (תבלינים,קטשופ וכו) אפשר גם לגוון לפי טעם אישי ולהוסיף: עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה וכו...) עגבניות מיובשות אורגנו לדעתי הכי טעים בסיסיובלי כלום! בתאבון וספר לי איך היה!
 

הילית*

New member
זה אותו דבר כמו הבולונז הבשרי

רק שמשתמשים בבשר טחון של טבעול
 
למעלה