רוב הזמן נח
Well-known member
לגונה? לא מכיר את המותג הזה ולא אכלתי ממנו עדיין. אז זה גם שיקול חשוב אם המחיר משתלם.
ובכללי, לא נראה לי שהמחיר הזה ישאר לזמן רב.
טוב,אתה אוכל רק טונה במים זה שונה,אולי...לגונה? לא מכיר את המותג הזה ולא אכלתי ממנו עדיין. אז זה גם שיקול חשוב אם המחיר משתלם.
יש באותו מחיר גם טונה בשמן של אותו מותג.טוב,אתה אוכל רק טונה במים זה שונה,אולי...
התכוונתי שאולי השמן חשוב.יש באותו מחיר גם טונה בשמן של אותו מותג.
אז אתה מהטפשים שקונה טונה רגילה בשמן "מיוחד" כלשהו ומשלם בגלל זה פי 3 יותר?התכוונתי שאולי השמן חשוב.
נניח שבפורטונה השמן פחות טעים - אתה לא תדע.
לא,השמן הרגיל - הלא בריא - יכול להיות יותר טוב או פחות טוב.אז אתה מהטפשים שקונה טונה רגילה בשמן "מיוחד" כלשהו ומשלם בגלל זה פי 3 יותר?
אין היום בדרך כלל בבודדים. זה תמיד מגיע ברביעיה.לא,השמן הרגיל - הלא בריא - יכול להיות יותר טוב או פחות טוב.
וכן השמן המיוחד יותר בריא אבל הרבה יותר יקר ולכן אני לא קונה ומעדיף טונה קפואה.
אבל היה בגוד פארם של רמי לוי טונה בשמן ב 5 ש"ח אז לקחתי 2.
אבל להתחחיב לרביעיה? לא יודע,זה עדיין דבר מזובל.
סתם מוצר חכה היה - לתת לך הרגשה טובה שאתה קונה שם.אין היום בדרך כלל בבודדים. זה תמיד מגיע ברביעיה.
כל שמן שנוגע בטונה הופך לדבר מבחיל. אפילו אבוקדו עם טונההתכוונתי שאולי השמן חשוב.
נניח שבפורטונה השמן פחות טעים - אתה לא תדע.
נדמה לי זה היה סטרקיסט במבצע ברמי לוי שקניתי - השמן מאוד עדין.כל שמן שנוגע בטונה הופך לדבר מבחיל. אפילו אבוקדו עם טונה
אבל טונה בקופסת שימורים זה ללא חומר משמר כלשהו.נדמה לי זה היה סטרקיסט במבצע ברמי לוי שקניתי - השמן מאוד עדין.
בניגוד לתאוריה שלך יש הבדל בין שמן מזובל אחד לאחר...
לכן סטרקיסט הכי מצליח.
אני פשוט לא התלהבתי כי אני יודע שזה לא בריא(השמן) וזה פחות טעים ובריא כי זה בקופסא.
אלוהים הסביר שאוכל בקופסת שימורים הוא לא כמו הדבר האמיתי מבחינת בריאות.אבל טונה בקופסת שימורים זה ללא חומר משמר כלשהו.
מה הבעיה? תפתח את הקופסה ויחזרו לשם החיידקים.אלוהים הסביר שאוכל בקופסת שימורים הוא לא כמו הדבר האמיתי מבחינת בריאות.
"עיקור בחום: הקופסה האטמוספרית נכנסת לתנור ענק בלחץ גבוה. הטמפרטורה מגיעה ל־116-121 מעלות צלזיוס. חום זה משמיד את כל החיידקים, כולל חיידקים מסוכנים כמו בוטוליזם."
כמו בפיסטור...
הורג גם את החיידקים הטובים.
דיון זה מתאים לפורום "צרכנות", לא לפורום "אקטואליה"...לגונה? לא מכיר את המותג הזה ולא אכלתי ממנו עדיין. אז זה גם שיקול חשוב אם המחיר משתלם.
אבל בצרכנות כבר פתחתי שרשור על המיונז של תלמה והבעיות שם. אז חשבתי שזה יהיה יותר מידי גם להוסיף שם את הטונה.דיון זה מתאים לפורום "צרכנות", לא לפורום "אקטואליה"...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.