משהוא ניסה כבר להשתמש בפס הרחב

• פותח הנושא picoc
  • פורסם בתאריך

picoc

New member
משהוא ניסה כבר להשתמש בפס הרחב

כטלפון לכל דבר? נשמע נחמד

dov98

New member
לא רואים כי צריך ססמא ------>

אבל אם אתה מתכוון לVoIP , כן זה מוכר וראינו את זה עובד אצל יזם מתחיל.

dov98

New member
../images/Emo41.gif דבר נוסף ------------->

יש מצגת של jumpgate באתר שלנו אשר מסבירה את הדבר.
שוב jumpgate

Rיקש

New member
אם אני לא טועה

מה שיזם הראה לכם (עד כמה שאני יודע) זה יחידות קצה, IP PHONES שפועלים מן הסתם בLAN. העסק מסתבך כאשר העסק יוצא לWAN. אצלינו כל המרכזיות בכל המשרדים בעולם הן VoIP, תכלס, נדיר שאני יוצא על קו של בזק (גם לארץ) ועוד צ'ופר הוא שאני מחייג מהבית למשרד ומשם לאן שאני רוצה בעולם על גבי VoIP, כל העניין חוסך עלויות בצורה מטורפת (למי שעובד עם העולם ולא ממש עם ישראל - כמוני) יש עולם שלם של VoIP ... (ואני לא מדבר על Netmeeting)

dov98

New member
אצלו יש קצת יותר לדעתי ----->

יחידות מרוחקות פיזית מחוברות בטלפון IP , כך שזה עושה רושם של קצת WAN .

Rיקש

New member
OK אם אתה אומר.

האמת היא שנסיון בIP PHONES, אין לי. רק Gateway \ Gatekeeper \ Switchים.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אתה די טועה
ואם תמכור לי מיקומי טילים אני אספר לך על ה GK שאני מקנפג כרגע... (QUINTUM אומר לך משהו?)... לא שאני מצליח אבל אני מנסה

Rיקש

New member
טיפ

אל תשתמש בממשק WEB שלהם, אפילו הם אומרים לוותר עליו. תעשה לו disable (config sys disable 1) ותעדכן גרסה ל4-2-20 (יצאה לפני שבוע)

Rיקש

New member
אגב, לא חייבים פס רחב.

אם למשל משתמשים בcodec G723 6k אפשר לדחוף כמה וכמה שיחות ב64K. מה שחשוב זה הdelay והpacket loss. עד 400msec ניתן לדבר בכיף, מעל זה האיכות מתחילה לרדת.

dov98

New member
אכן כך ../images/Emo45.gif וjumpgate ----->

שוב הוא
מסביר בדיוק את זה במצגת.

jumpgate

New member
>>>

רוב הקרדיט מגיע במקרה זה דווקא ליזם. תפקידו של jumpgate בכוח היה קלדנית++ (טוב, אולי +++ אבל זהו)

לא נכון.... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תצטנע, הקרדיט הוא שלך .... אני הייתי יועץ בלבד.

GeForce 5

New member
טוב, טוב, אם אף אחד לא רוצה ../images/Emo26.gif

את הקרדיט אני יכול לקחת אותו...

ממש לא ../images/Emo70.gif

הקרדיט הוא של ג'אמפי וזהו... מי שעבד קשה מגיע לו קרדיט...

picoc

New member
שאלה נוספת בנושא. האם קיימת תוכנה

כלשהיא שבעצם אני אוכל להתקשר לכל אחד מכם כמו בטלפון רגיל רק למחשב ובעצם לחסוך את העלות של בזק? אני לא מתכוון לתוכנות הרגילות שבו שני אנשים נמצאים באותו מקום, אלא קו טלפון שמבוסס על כתובת ה- IP

netmeeting ??

בעיקרון ממחשב למחשב אין לך בעיה ויש המון תוכנות ברחבי האינטרנט (כולל מכשירים שמתחברים למחשב ונראים כמו שפורפרת טלפון). אבל ממחשב לטלפון רגיל עדיין לא ניתן לתת שירות כזה בארץ כי חוק הבזק אוסר על כך. אני מאמין שתוך תקופה לא ארוכה תוכל לראות כאלו שירותים גם פה

Rיקש

New member
דווקא אפשר

אבל זה קצת מורכב ואין חברה שיכולה לתת לך את השירות הזה כרגע. (ואת חוק בזק אפשר לעקוף - לא אפרט כאן איך) העיקרון הוא שכל פעם שאתה מפעיל את netmeeting\ או טלפון IP שהוא, אתה עושה Register לGgateKeeper שייתפקד כמעין ספר טלפונים גדול, אז לא משנה איפה אתה נמצא ואיזה כתובת IP יש לך, אתה עושה Register ומאותו הרגע כל מי שיתקשר אליך, יגיע אליך. ניתן לעשות את זה כרשת טלפונים פרטית או לשלב את זה בצורה שקופה ברשת בזק, אבל זה כבר מצריך ציוד וחברה שתתן לך את השירות הזה.

למעלה