משבר.....

משבר.....

בעלי לאחרונה התנהג בצורה מאוד מוזרה...היה עצבני לחוץ,בקושי בבית..וגם הסקס הטוב שהיה לנו תמיד,נעלם כלא היה. הוא היה מתפרץ עליי בלי שום סיבה.. והיינו חיים כמו שני שותפים. יש לי אינטואיציות חזקות.והייתי מרגישה דברים שלא ידעתי איך להסביר אותם. הרגשתי במיטה שהוא לא איתי במאה אחוז. הוא כבר לא היה מנשק אותי. היה יוצא להתאוורר בשעות מוזרות... וכשהייתי משתפת אותו ברגשות שלי,ובחשדות שלי,בתהיות שלי,הוא היה מתעצבן ובורח. עד שכבר לא יכולתי יותר. והזמנתי פירוטי שיחות. ראיתי שם המון שיחות מחסוי,מספרי הכרויות וכמה מספרים שחזרו על עצמם,שכשהתקשרתי,ענו לי בחורת עם קול מתוק ומפתה. הרגשתי חרא עם עצמי... גם בגלל הגילוי וגם על החיטוט-כי אני לא טיפוס כזה. באותו הערב אמרתי לבעלי שיש לי ווידוי,וסיפרתי לו על מה שעשיתי.וביקשתי ממנו להיות כנה איתי,בלי צעקות בצורה בוגרת-מה קורה פה לעזאזל? הוא התוודה שהתפתה לעשות שטויות ושזה סתם דיבורים פנטזיות ולא דברים שמומשו. הוא גם אמר שהוא אוהב אותי,ולא רוצה לעזוב אותי... שאלתי אותו אם חסר לו משהו איתי?אם יש משהו שמפריע לו? הוא אמר שלא.... והוסיף גם משפט "גם אם יגידו לך משהו עליי אל תאמיני לאף אחד...." זה היה לי קצת מוזר אבל זרמתי איתו. אמרתי לו שזה מאוד פוגע ושאני לא מוכנה לזה. הוא הבטיח שיותר לא יעשה אתזה,ואני אמרתי לו שאני מאוד מעריכה את הכנות שלו... ושנפתח דף חדש ביחד. מאז הוא מתחנף מאוד... מחבק...מנשק...מחמיא..מתקשר.. ו.. לא יודעת. אני כ"כ רוצה להאמין לו.באמת שאני רוצה. אבל אני מרגישה משהו מזויף ולא אמיתי.שאי אפשר לשים עליו את האצבע. הוא כל הזמן היה אומר לי משפטים כמו "כולם בוגדים" "אין גבר שלא אוהב הרבה נשים" ועוד ועוד... אני לא יודעת אם הוא מנסה להרגיע אותי או שהוא באמת מעד חד פעמית,ואני גם לא יודעת מה היה היקף המעידה. כרגע אני משדרת לו אמון מלא ודף חדש כי אני באמת שואפת לזה. אבל מה לעשות כשהלב עדיין מרגיש לא שלם?

בהחלט יתכן...

שזה קצה הקרחון (את יודעת, מה שאת רואה מעל המים, זה רק כ-30% מהמאסה של הקרחון. תחת המים, רחוק מהעין, שוכנים השבעים אחוז הנותרים.) מצד שני - אולי זו באמת מעידה חד פעמית והוא מאושר שזה לא עלה לו ביוקר... מידי... מי יודע?! ההכרזות שלו והאמירות שלו יכולות להיות משתי סיבות - או שהוא מנסה להסביר את מה שאת עשויה לגלות עוד מעט... שכמו "כל הגברים", גם הוא בוגד...ואם הוא התבדח על כך את לא ממש תטרחי לבדוק אם אמירותיו מציאותיות... או שהוא שמח שהמעידה שלו לא עלתה לו ביוקר - אז הוא מתבדח כדי לנטרל את הפחד. גם כאן... מי יודע?!

קצה הקרחון 10% מעל המיים

תחשבי מה עוד מסתתר שם, אל תאמיני שזה רק דיבורים אין חיה כזו

אני באמת כבר לא יודעת איפה לשים את עצמי....

מצד אחד אני מאמינה למה שהוא אמר לי...מצד שני אומרים לי שאני מדי נאיבית..... מתסכל!

אייבורי

New member
אל תחוס עלי

אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי. מתוסכלת, כאשר רוצים לשמוע את האמת צריך שני דברים קיבה חזקה כי האמת לרוב אנושית, מלאת חולשות תועבה ובישין. ושנית, צריך לייצר סביבה מקבלת ומכילה. זאת לא מעידה, תפסיקי להציק לו את יכולה לקבל את זה או ללכת.

newlywed

New member
המציאות כפי שהיא

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck הבנת? עכשיו תחליטי מה את רוצה לעשות עם זה וגם אני לא חושבת שזו מעידה זו החלטה שהוא לקח השאלה היא מי עומד לשלם את המחיר על כך....

הלך לו בקלות

לדעתי בקלות רבה קיבלת, בקלות רבה את מנסה לחזור לשגרה, הכל בקלות מדי. אני חושבת שלא באמת עשיתם בדק בית, את שאלת הוא מרח אותך באיזו מריחה, לשאלתך אם משהו חסר הוא ענה לך לא, ובעצם לא התמודדתם באמת עם מה שקרה ועם הסיבות שהובילו אותו להתנהגות כזו. אני גם חושבת שלא הצבת את הגבולות שלך ברור. אז עכשיו הוא מתחנף ימתין עד שתרגעי, ואז יש סיכוי שיחזור לסורו, וזאת כי לא באמת עשיתם טיפול שורש בעניין, שבקלות רבה מדי חזרתם לשגרה ולא שיניתם כלום. כי את נורא רוצה להאמין לו שוב, אין שום סיבה בעולם שתשדרי אמון גמור במשהו שהפר את האמון שלך, את יכולה להגיד שאת רוצה להחזיר את האמון, את יכולה לתת לו הזדמנויות, חובת ההוכחה לגבי האמון עליו, להחזיר אמון שנפגע זהו תהליך ארוך ויש פה עבודה שלכם לעשות.

גניפר14

New member
יש כאן משהו מסריח

יכול להיות שהוא בגד יכול להיות שהוא מתקשר לנערות ליווי בתשלום רק כדי לדבר ולהתגרות יכול להיות שהוא מתכוון לתקן את שגיעותיו יכול להיות שהוא ימשיך בסתר בלי שתדעי וחושב שאת תמימה מדי ולא תתפסי אותו בכל אופן את חייבת לגלות מה מסתתר מאחורי תשובותיו אני למשל אם היה לי אפשרות כספית הייתי שוכרת חוקר פרטי את אם אין לך אפשרות כספית לכך אז מה שנשאר לך לעשות זה א. לחפש בהיסטורית גלישה אצלו במחשב אולי תגלי משהו לפעמים בהתכתבויות שלו בפורומים הוא יכול לרשום את כל תחושותיו ב. פירוט שיחות טלפון כפי שעשית תמשיכי בכך ואל תרגישי רגשי אשם כי הוא לא מרגיש רגשי אשם כלפיך. ג. אם את יודעת שהוא משקר לך ביום מסויים על ידי הימצאותו במקום מסויים קחי רכב של חברה ועיקבי אחריו. ד.כשהוא חוזר מהעבודה או מכון כושר או כל מקום אחר תבדקי בכיסים וכו ה.יש המון אפשרויות פשוט תהיה עם היד על הדופק. זה חשוב מאוד לבדוק הרי את לא רוצה לקבל חס וחלילה מחלות מן מנשים אחרות שהוא כביכול היה איתן.

chenby

New member
מעניין

אותי לימדו שכשאני עסוקה בחיים של אחרים, אין מי שיתעסק חיים שלי.

נומלה

New member
ואולי להיפך?

אם בעלה לא מתעסק איתה ועם החיים שלה היא בוחשת בחייו? כי הרי אם מה שאת אומרת זוהי אמת אוניברסאלית היא צריכה להיות טובה לשני הכיוונים.

chenby

New member
בשמחה

כאשר כל תשומת הלב שלך ממוקדת במעשים שלו, בכוונות שלו במחשבות שלו, ובו, לא נשאר לך מקום לדאוג לעצמך. ואז בוודאי שהוא בדיוק כמוך - יתעסק אך ורק בעצמו. בשנייה שתתחילי את לדאוג לעצמך , לקדם את עצמך, להביא את עצמך לשלווה לשמחה לשקט נפשי, תמצאי את האושר אצלך מבפנים, קודם כל הוא יהיה משוחרר - כי את בכל מקרה מאושרת. ואז גם תיצרי סקרנות מהצד שלו.. פתאום הוא ירצה לדעת מה פשר הדבר.. וגם, זה פחות ישנה לך מכיוון שגם אם והיה ותיפרדו , האושר עדיין קיים אצלך מבפנים, ותוכלי בבהירות לעלות על דרך המלך. זו עבודה, עבודה מאתגרת, אבל כשמגיעים לזה, רוב הרגעים שלנו (ואין מה לעשות החיים הם רצף של רגעים - והם תמיד קורים עכשיו) הם שלווים ושקטים ואף שמחים. מה שלא יהיה, עכשיו את בריאה ונושמת. ועכשיו בשנייה הזו כשאת קוראת אותי, וממוקדת בדברים שאני כותבת לך, את לא חשבת עליו, לא חשבת על המעשים שלו, המיינד שלך היה במקום אחר, לא הרגשת את הדכאון באסה חששות דאגות וכו'. כשאת לומדת לחזור לכאן ועכשיו בכל רגע, את מבינה שעכשיו, תמיד סבבה. ממליצה לך בחום לקרוא את "כוחו של הרגע הזה" של אקהרט טול. ועוד דבר - כולנו מספרי סיפורים. אומרים משפטים שאנחנו מאמינים להם - כמו "אין גבר שלא אוהב הרבה נשים" וואלה? אני מכירה כמה שאוהבים אישה אחת בלבד. אולי כמה אם כוללים את האמא ואת הילדות.. אני מאמינה ביכולת של אנשים להשתנות - להשתנות אומר , לשנות את הדעות שלהם , אני כל החיים הייתי נוער מרץ, היום אפשר להגיד שאני נוטה ימינה.. זה אומר שאני לא אני יותר? זה אומר שויתרתי על האמת שלי? לא זה אומר שאני משתנה כל הזמן. אנחנו כולנו משתנים כל הזמן ורק במיינד אנחנו מחזיקים את היותנו עם אופי כזה, או תדמית כזו. כל יום ובכל רגע אנחנו יכולים להיות חדשים וזה קורה כשאנחנו מפסיקים להתייחס לדעות שלנו כאל עובדות, מפסיקים להאמין לסיפורים. אז אם ממילא אנחנו מספרים לעצמנו סיפור, הרי אם אנחנו מאמינים שיכול להיות רע, זה רק אומר שיכול להיות טוב לא? אז ספרי לעצמך סיפור שיתן לך את השקט הזה. כרגע הוא מתחנף ומנסה ומתקרב, תני לו להנות מהספק, תעריכי את זה שהוא מנסה עם כל הקושי, ותחזרי להתעסק בך. ואיך את עושה לך טוב. ספרים זה דבר נפלא. היום קיבלתי מתנה 4 ספרים נפלאים ואני כל כך מתרגשת מהגדילה שתהיה לי בזכותם. אין בחיים האלו עובדות, אין בחיים האלו שום דבר שאני יכולה להחזיק בו באמת, כי כל רכוש וכל דבר שאני מחזיקה בו, לעולם אני לא איקח אותו איתי אחרי לכתי. אז במה אני מחזיקה?

hagitoby

New member
את בטוחה שגם לך אין חלק בזה?

אומרים שבגידה היא סימפטום-אומנם זה חג סביב המושג בגידה,אך בכ"ז,את פגועה וזה הכי מובן מאליו. נפגע לך האמון.תני לזמן לעשות את שלו,עם עין אחת פקוחה,ז"א שימי יד על הדופק ואם תארי שהמצב הקודם חוזר אז זה אומר נרה אדומה.כרגע תזרמי אבל תשימי לב לשינויים.

לחן-תודה רבה על התשובה המדהימה!ולחגית-

אני לא יודעת אם יש לי חלק בעניין הזה הספציפי. יש לי חלק במערכת הזאת..בכל דבר תמיד יש שני צדדים. אך כאן הוא בעצמו הודה שזה הגשמת פנטזיות נטו....שזה נפילה חד פעמית...ושזה אפילו לא מומש... אני אישה שרוצה ואוהבת סקס יותר מהגבר שלה...מצידי לעשות כל יום פעמיים.. אני מטפחת את עצמי,גם במישור הפיזי,אך גם האינטלקטואלי.. אין לו סיבה לחפש לי תחליף בחוץ.. אלא אם כן יתברר לי שהוא מכור לריגושים ואז צטרך להחליט מה אני עושה עם זה. בינתיים אני זורמת עם ההבטחה שלו,וכמובן שהאצבע תמיד על הדופק. זהו תם עידן התמימות... זה עצוב...אבל לפחות אני אלמד להתמודד עם המציאות האמיתית של העולם הזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אכן: תם עידן התמימות

כמו שאת אומרת: "לפחות אני אלמד להתמודד עם המציאות האמיתית של העולם הזה". ועם כל הצער המובן של פרידה מעולם התמימות - טוב שנפקחו עיניך. לא רק בקשר לבעלך. בקשר לעצמך ולעולם כולו. באמת לא קל להתמודד עם העולם, כפי שהוא. אבל אין כל כך ברירה. יום אחד עוד תודי לו שהוא עזר לך לפקוח עיניים [ לא שאני חס וחלילה רואה בו צדיק... ]

מציאות של העולם הזה?

יקירתי זו לא המציאות של העולם הזה באופן כללי, זו המציאות של החיים והזוגיות שלך. את אולי חושבת שאת מתמודדת עם המציאות האמיתית, לפי מה שאת כותבת את עדין עם עין וחצי עצומות, אם את באמת רוצה להתמודד עם המציאות של החיים שלך, את צריכה לפתוח את שתי העיניים לרווחה. המשפט אין לו סיבה לחפש לי תחליף בחוץ רק מדגישה את העניין. אין לו סיבה ובכל זאת הוא מחפש אז אולי יש לו סיבה רק שאת לא רוצה לדעת ולראות אותה?

כבר כמה פעמים

שאלתי אותו אם חסר לו משהו בי?אם הוא מוכן ללכת איתי לייעוץ?הוא לא רצה ואני הלכתי לבד.. אני עובדת המון על עצמי ועל הזוגיות שלנו. אני חושבת שהוא צריך לעשות בדק בית עם עצמו למה הוא אוהב לברוח מהמציאות במקום להתמודד פנים מול פנים. אני לא מתחמקת מהאחריות אבל בנושא הזה השקעתי המון...עכשיו זאת עבודה שלו..

שניכם צרכים בדק בית

נכון צודקת הוא צריך לעשות בדק בית עם עצמו למה הוא אוהב לברוח מהמציאות במקום להתמודד פנים מול פנים, אבל מהתגובה שלך המינורית למעשים שלו, נדמה שגם את לא רוצה או יכולה להתמודד עם המציאות פנים מול פנים, זו התחושה שלי מהדרך בה הצגת את הדברים. כך שגם ואת צריכה לעשות בדק בית לגבי עצמך מה את מסכימה לספוג? מהם הגבולות שלך ועם מי ועם מה את מוכנה לחיות. ומחזקת אותך על הפניה לטיפול, ועל העבודה על עצמך ועל הזוגיות שלכם.

כבר שיקר לך פעם, אז עכשיו את מאמינה לו?

הוא אמר זה והוא אמר ככה,, ואת כל כך תמימה ונאיבית והאמנת לו? לזה שבגד באמונך (אם לא מעבר לזה) לזה שהסתיר ממך מה פתאום התחלת להאמין לו?

למעלה