משאבת חלב

lrg2008

New member
משאבת חלב

יש לי משאבת חלב של "הנסיך הקטן", היא עושה את העבודה אבל האמת זאת משאבת צעצוע לפי דעתי. שמעתי שניתן לרכוש בבתי מרקחת של קופת חולים כללית משאבה. האם משהיא רכשה אותה? האם היא מומלצת? אני שואלת מכיוון שלא מתחשק לי שוב להשקיע מעל 250 ש"ח ושוב "ליפול בפח" תודה, לימור

חגית2006

New member
לדעתי, היא בסדר גמור

יש לי אותה. אני לא שואבת על בסיס יומי, אלא מדי פעם, והיא טובה מאד. אני יודעת שעל בסיס יומיומי היא נחלשת מהר.

שרית 1020

New member
תנסי להשאיל ביד שרה

את מפקידה שיק פקדון, ומקבלת משאבה עם צינורית שלת ספקטרה 2, וערכה לשאיבה חדשה ב- 30 ש"ח. מומלץ ככה את לא קונה, וניתן להחזיר אחרי שנה.

אפרת_ח

New member
אם היא עושה את העבודה עבורך, זה מספיק טוב

אם את מתכוונת לעבור לשאיבות מסיביות יותר (כמו בעבודה במשרה מלאה) יש גם מבצע כדאי אצל יבואנית ספקטרה - טרייד אין מול כל משאבה חשמלית, בכל מצב שהוא.

לילך87

New member
שאלה .. ספקטרה של יד שרה.- דחוףףף

אני חושבת שהמשאבה לא בסדר , איך יודעים? מזמן לא שאבתי וניסיתי השבוע כבר פעמיים לשאוב בשעה 1 בלילה שזה שעה שבד"כ הקטן כן היה אוכל אך אני מכניסה אותו לישון שנת לילה בשבוע האחרון ב- 11 בלילה לכן צריך להיות חלב ב- 1 (שזו בערך ההנקה האחרונה שהוא היה יונק עד השבוע) לא יוצא לי כמעט חלב ,ומרגיש לי שהמשאבה לא בסדר.מקווה שלא נגמר לי החלב (יונק מלא - ויש פיפי בכל החתלה) האם אפשר להחליף? ואם כן האם אפשר לגשת לכל יד שרה ? אפילו אם זה סניף שלא נלקחה ממנו המשאבה? דחוף לי תודה

אפרת_ח

New member
אם תספיקי, תנסי בבוקר לפני שהוא מתעורר

בלילה, בהפרש של שעתיים מההנקה האחרונה, מאוד קשה לשאוב. יש מספיק חלב לתינוק, אבל המשאבה לא יעילה כמו תינוק.

liatka

New member
הייתי בדיוק באותה הבעיה עם הספקטרה

אני שואבת כל היום (חוץ מבלילה) כי הקטנצ'יק לא יונק. הייתה לי ספקטרה מיד שרה..כל שאיבה לקחה לי כשעה ואפילו יותר...הייתי עף סף ייאוש. בעלי הלך להחליף לי אותה לרגילה שלהם, זו שהייתה מכשיר אנילציה...והיא שואבת לי ב- 15 דק' מה שהספקטרה לא שאבה לי בשעה...אבל היא "רוצחת" אץ הפיטמה....דווקא אם את לא שואבת כל היום זה לא נורא. הקיצר, הספקטרה לטעמי מאוד חלשה.....כניראה זו הסיבה - תחליפי..אין בעיה להחליף שם.

יוקי76

New member
לדעתי היא גרועה...

אני ממש מאוכזבת מהמיני אלקטריק שקונים בקופ"ח... גם מרעישה, גם קצת כואבת וגם לוקח איתה הרבה זמן... ממש צעצוע. לאחר חודש של שאיבות יומיומיות נכנס לי חלב למנוע... הלכתי אל מדלה והם ייבשו את זה במקום, אבל בין לבין השאלתי מחברה משאבה דו-צדדית של AMEDA, ועכשיו אין סיכוי שאני חוזרת למיני אלקטריק. רק עכשיו אני מבינה כמה היא לא טובה!!!

lcילנה

New member
בילד השני לומדים ../images/Emo13.gif

אני שאבתי תשעה חודשים עם המיני אלקטריק עם הגדול. היא עשתה את העבודה אבל בקושי. הייתי צריכה להילחם על כל טיפת חלב. בשני קניתי ספקטרה 3 ואני מרוצה ממנה מאוד. כמו שנאמר למעלה בשרשור, את יכולה להחליף את המיני אלקטריק בספקטרה. אצל יבואנית ספקטרה (אני חושבת שקוראים להם רימיינד, אפשר לעשות חיפוש בפורום ולמצוא טלפון) ניתן להחזיר כל משאבה ישנה ולקבל הנחה של עד 200 ש"ח בקנית משאבת ספקטרה. ספקטרה 3 שאני קניתי עולה אחרי ההנחה בסביבות 300 ש"ח. שווה כל גרוש.

lcילנה

New member
מצאתי לך, ממש בהודעה למטה

מצרפת קישור למה שבוטן קוטן כתבה על ספקטרה.

michal@gal

Active member
מנהל
משאבה זה עניין אישי

לכל אחת מתאימה משאבה אחרת. אני מאד מרוצה מהמיני אלקטריק. שאבתי איתה כמעט יום יום במשך 10 חודשים, ויצאו כמויות יפות בזמן קצר. המינוס העיקרי שלה, מבחינתי, שהיא די מרעישה.

למעלה