משאבת חלב

משאבת חלב

רציתי לשאול , איזו משאבת חלב מומלצת? האם רק משאבה של מדלה? מה לגבי המשאבה של "יד שרה"? האם היא לא טובה? תודה על העזרה.

sagitlaleche

New member
משאבות חלב מומלצות ../images/Emo20.gif

באופן כללי, כל משאבה המיועדת להיות משאבת חלב, טובה. משאבות החלב של יד שרה (לא דגם "לקטינה" של חברת "מדלה" שניתן למצוא בחלק מהסניפים) לא מומלצות מכיוון שהן לא מיועדות לשאוב חלב ואין להן מנגנון לויסות הואקום. יש נשים שחוו פגיעה ברקמת השד בעקבות שימוש לא נכון במשאבה זו. בשוק קיימות מספר משאבות: משאבות ידניות - Isis של אוונט או Harmony של מדלה (ניתן להשיג ב"שילב", סופרפארם ודרך היבואן). משאבות חשמליות חד-צידיות - של מדלה - דגם מיני אלקטריק. משאבות חשמליות דו-צידיות - של מדלה - מיני אלקטריק פלוס, או דגם pump in style, או של חברת אמדה. (ניתן להשיג שמות של יועצות שמוכרות, דרך היבואן של מדלה). משאבות ברמת בית חולים - Lactina או Symphony של מדלה. אם התנסית בשאיבה בבית חולים, סביר להניח שזה היה עם משאבת לקטינה. יש יועצות הנקה שמשכירות את המשאבות הללו. ניתן לשאוב איתן מצד אחד או משני צדדים. בהצלחה.

יד שרה

אני דווקא משתמשת כ3 חודשים במשאבה של יד שרה (אני שואבת כ-3 פעמים בשבוע). אני די מרוצה. קודם כל זה חסכון כספי, אני לא ידעתי אם ארצה לשאוב הרבה אז לקחתי כדי לנסות, אבל זה כבר שיקול שלך... זה נכון שלמשאבות של יד שרה אין ויסות וקרה לי לא פעם שלא התרכזתי והשארתי את האצבע על החור... וזה די כואב... אם את מתכננת לשאוב המון ולמשך הרבה זמן אולי כן שווה לקנות אבל לפי דעתי שווה לך לבדוק את של יד שרה. קראתי הרבה הודעות פה של בנות שהמדלה נשברה להן לא מעט פעמים ועברו לא מעט תיקונים. לאחותי קנו מתנה דו צדדית של אמדה והיא מאוד מרוצה.

אהה.. שכחתי

בעניין הנזק... גיסתי גם משתמשת בזו של יד שרה עבור הילדה ה-3 שלה (היא שואבת כל יום) ואחרי 3 ילדים והמון שאיבות לא קרה לה כלום.... אף פעם לא שמעתי/קראתי שלמישהי נגרם נזק...

sagitlaleche

New member
נזק ממשאבה שאינה ייעודית ../images/Emo20.gif

מדובר בנזק לרקמת השד והפטמה. כשמשתמשים במשאבה לא צריך להפעיל שיקול דעת מתי לשחרר את הואקום ומתי להוסיף אותו. חשוב שהמשאבה תדע לשחרר לבד את הואקום ולא תגרום להפעלת ואקום חזק מדי על הפטמה-הילה. משאבות חלב ייעודיות משחררות את הואקום בעצמן, אפילו המשאבות הידניות.

למעלה