משאבה בחיי היום-יום

Master Boo

New member
משאבה בחיי היום-יום

באילו מצבים מפריעה לכם המשאבה, אם בכלל? עד כמה שונה המחט של המשאבה מהמחטים הרגילים (0.8), ועד כמה מעיק/מסורבל/מסוכן זה להוריד אותה לזמן מסויים (חצי שעה - שעה)?

משאבה בחיי יום יום

מפריע שרוצים איזה בגד סקסי וצמוד
מזל שאני בהריון
מחט - לא כל כך זוכרת לא נראה לי שיש הבדל. אין בעיה להתנתק לחצי שעה- שעה חצי סיבוב וזהו...... הכי מצחיק שהיום עצרתי ברמזור ובמעבר חציה סידר גבר בשנות החמישים שלו את הסוודר ותחתיו נחשף משהו כחול ומאוד מוכר.... היה לי קצת מוזר פעם ראשונה שאני רואה מסומם כמוני הולך חופשי

peeps

New member
משאבה

ה"מחט" של המשאבה (הפרפרית) היא למעשה לא מחט (אלא אם כן אתה מעדיף מחט) אלא צינורית מטפלון, באורך של בסביבות ה 8-9 מ"מ למבוגר. משמתמשים במחט רק על מנת להחדיר את הצינורית אל מתחת לעור. המחט יוצאת ומה שנשאר בגוף היא הצינורית. את הפרפרית אפשר לחבר בכל האתרים בגוף בהם אתה מזריק (ירכיים, ישבן, בטן, זרועות).

אופיר1975

New member
שושן-יש לי סיפור מצחיק דומה

הלכתי לפני כשנה לאכול צהרים במקדונלד'ס. החברים שלי מהעבודה רגילים לזה שאני מסניף חופשי מול כולם (חלקם אפילו רוצים קצת "חומר") בקיצור,אני רואה בשולחן די קרוב אלי מישהי מוציאה גם עט חביבה כזו ומזריקה מול החברות שלה. קלטתי מייד שמדובר בעט אינסולין, בלי לחשוב פעמיים הרמתי את העט שלי באוויר וצעקתי לה "אחותי,איזה חומר את לוקחת" והראיתי לה את העט שלי והיא התחילה לצחוק..... אכן אכן אחוות המסטולים בציבור.... שבת שלום חברים

למעלה