אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה. אמנם אנחנו לא באקדמיה וגם לא נראה שחלאות האדם שחיברו את הפלגיאט:הוא מעתיק הודעות שלי וגם של מר אבו ומשנה אותן כלומר עושה שימוש בקניין פרטי , רכוש רוחני של היוצר הממציא המקורי וגונב ממנו את היצירה
אני אפנה לאקו"ם.
זה משנה שזה מתוך מאה או מתוך חמש?אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה.
באקדמיה לא, אבל פלגיאטים היו מקובלים בפורום. האמת גם אני בפורום נענע בהשראת ה"להיות ימני זה..." או "להיות שמלאני זה..." כתבתי "להיות פלסטיני זה..." ואפילו כשמישהי כתבה שצריך לעזוב את ישראל בגלל הטרור של מלחמת אוסלו" שכתבתי מילה במילה למה כדאי לעזוב את כדור הארץ בגלל המוסלמים.זה משנה שזה מתוך מאה או מתוך חמש?![]()
בחרת סתם את הספרה חמש, או בגלל שזה כך בארה"ב? שם לא נהוג לתת ציונים כפי שנותנים בארץ מתוך מאה.זה משנה שזה מתוך מאה או מתוך חמש?![]()
נדמה לי ששם זה דווקא 6 ציון A זה מצוין, וציון F זה תת רמה.בחרת סתם את הספרה חמש, או בגלל שזה כך בארה"ב? שם לא נהוג לתת ציונים כפי שנותנים בארץ מתוך מאה.
לא נתקלתי ב-F.נדמה לי ששם זה דווקא 6 ציון A זה מצוין, וציון F זה תת רמה.
יש לך טעות סופר של חוסר תשומת לב - "קח"אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה. אמנם אנחנו לא באקדמיה וגם לא נראה שחלאות האדם שחיברו את הפלגיאט:
רד אלינו אווירון,
כך אותנו ללבנון
נילחם בשביל שרון
ונחזור בתוך ארון.
שילמו זכויות יוצרים למחברי שיר הילדים
רד אלינו אווירון,
כך אותנו למרום
נתרומם עד ראש עצים
ונהיה כציפורים.
תוקן.יש לך טעות סופר של חוסר תשומת לב - "קח"
אני רוצה להפעיל את הטריבונל של תפוז
שתהיה בריא תיקנת ועשית שגיאת סופר חדשה 'ך' במקון 'ח'תוקן.
אני רוצה תשלום כספיאם יורשה לי, אני לא מעתיק הודעות. בטח לא של ביביסטים, רק הכותרת דומה וזה לא העתקה אלא כותרת שנועדה למשוך את העין של הקורא המצוי. לפעמים באמת העתקתי הודעה שלמה ושיניתי בה מספר מילים רק כדי להגחיך את כותבה ולהראות את טיפשותו ברבים.
אני רוצה מליון דולראני רוצה תשלום כספי
תהמר בלס וגאסאני רוצה מליון דולר
הכי קל לעשות את זה להרינגטוןאם יורשה לי, אני לא מעתיק הודעות. בטח לא של ביביסטים, רק הכותרת דומה וזה לא העתקה אלא כותרת שנועדה למשוך את העין של הקורא המצוי. לפעמים באמת העתקתי הודעה שלמה ושיניתי בה מספר מילים רק כדי להגחיך את כותבה ולהראות את טיפשותו ברבים.
הפוך כולם גונבים ממנו את "מיצינו"הכי קל לעשות את זה להרינגטון![]()
זה אופי קבוע שלך גם בפורמט הישן כשקצה כתב "מתי שורפים את הקיבוצים" אתה הגבת או אפילו פתחת הודעות "מתי שורפים את הבית שלך". וגם זה לא רק הכותרת כמו על האח/פח הגדול גם על ערוץ 14 כתבת בתוכן שהצופים מורידים את הרמה. אבל האמת אני לא יודע בדקתי מי שאל קודם כמה עולה לנו הגברת, אתה על שרה נתניהו או מארבו על היועמ"שית.אם יורשה לי, אני לא מעתיק הודעות. בטח לא של ביביסטים, רק הכותרת דומה וזה לא העתקה אלא כותרת שנועדה למשוך את העין של הקורא המצוי. לפעמים באמת העתקתי הודעה שלמה ושיניתי בה מספר מילים רק כדי להגחיך את כותבה ולהראות את טיפשותו ברבים.
בדקתי ומסתבר שגם על אבטחת הגברת מארבו כתב עשרים וארבע דקות לפניך.זה אופי קבוע שלך גם בפורמט הישן כשקצה כתב "מתי שורפים את הקיבוצים" אתה הגבת או אפילו פתחת הודעות "מתי שורפים את הבית שלך". וגם זה לא רק הכותרת כמו על האח/פח הגדול גם על ערוץ 14 כתבת בתוכן שהצופים מורידים את הרמה. אבל האמת אני לא יודע בדקתי מי שאל קודם כמה עולה לנו הגברת, אתה על שרה נתניהו או מארבו על היועמ"שית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.