מר יבגני למה חנן44 לא משלם לי זכויות יוצרים

בון דוק

Well-known member
הוא מעתיק הודעות שלי וגם של מר אבו ומשנה אותן כלומר עושה שימוש בקניין פרטי , רכוש רוחני של היוצר הממציא המקורי וגונב ממנו את היצירה
אני אפנה לאקו"ם.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא מעתיק הודעות שלי וגם של מר אבו ומשנה אותן כלומר עושה שימוש בקניין פרטי , רכוש רוחני של היוצר הממציא המקורי וגונב ממנו את היצירה
אני אפנה לאקו"ם.
אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה. אמנם אנחנו לא באקדמיה וגם לא נראה שחלאות האדם שחיברו את הפלגיאט:

רד אלינו אווירון,
קח אותנו ללבנון
נילחם בשביל שרון
ונחזור בתוך ארון.

שילמו זכויות יוצרים למחברי שיר הילדים

רד אלינו אווירון,
קח אותנו למרום
נתרומם עד ראש עצים
ונהיה כציפורים.

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה.
זה משנה שזה מתוך מאה או מתוך חמש? |אקדמאי|

evglev1

Well-known member
מנהל
זה משנה שזה מתוך מאה או מתוך חמש? |אקדמאי|
באקדמיה לא, אבל פלגיאטים היו מקובלים בפורום. האמת גם אני בפורום נענע בהשראת ה"להיות ימני זה..." או "להיות שמלאני זה..." כתבתי "להיות פלסטיני זה..." ואפילו כשמישהי כתבה שצריך לעזוב את ישראל בגלל הטרור של מלחמת אוסלו" שכתבתי מילה במילה למה כדאי לעזוב את כדור הארץ בגלל המוסלמים.

בון דוק

Well-known member
אכן, חשבתי שזה מקרה או שניים אבל הוא בהחלט גנב זכויות יוצרים סדרתי. אפילו יש שם למה שהוא עושה וקוראים לזה פ-ל-ג-י-א-ט ובאקדמיה זו עבירה שגורמת לפסילת העבודה האקדמית עם ציון אפס מתוך מאה. אמנם אנחנו לא באקדמיה וגם לא נראה שחלאות האדם שחיברו את הפלגיאט:

רד אלינו אווירון,
כך אותנו ללבנון
נילחם בשביל שרון
ונחזור בתוך ארון.

שילמו זכויות יוצרים למחברי שיר הילדים

רד אלינו אווירון,
כך אותנו למרום
נתרומם עד ראש עצים
ונהיה כציפורים.
יש לך טעות סופר של חוסר תשומת לב - "קח"

אני רוצה להפעיל את הטריבונל של תפוז

חנן44

Well-known member
אם יורשה לי, אני לא מעתיק הודעות. בטח לא של ביביסטים, רק הכותרת דומה וזה לא העתקה אלא כותרת שנועדה למשוך את העין של הקורא המצוי. לפעמים באמת העתקתי הודעה שלמה ושיניתי בה מספר מילים רק כדי להגחיך את כותבה ולהראות את טיפשותו ברבים.

בון דוק

Well-known member
אם יורשה לי, אני לא מעתיק הודעות. בטח לא של ביביסטים, רק הכותרת דומה וזה לא העתקה אלא כותרת שנועדה למשוך את העין של הקורא המצוי. לפעמים באמת העתקתי הודעה שלמה ושיניתי בה מספר מילים רק כדי להגחיך את כותבה ולהראות את טיפשותו ברבים.
אני רוצה תשלום כספי
מה פירוש רק כותרת זה שוד של כל הרעיון

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
הכי קל לעשות את זה להרינגטון ;-)

evglev1

Well-known member
מנהל
זה אופי קבוע שלך גם בפורמט הישן כשקצה כתב "מתי שורפים את הקיבוצים" אתה הגבת או אפילו פתחת הודעות "מתי שורפים את הבית שלך". וגם זה לא רק הכותרת כמו על האח/פח הגדול גם על ערוץ 14 כתבת בתוכן שהצופים מורידים את הרמה. אבל האמת אני לא יודע בדקתי מי שאל קודם כמה עולה לנו הגברת, אתה על שרה נתניהו או מארבו על היועמ"שית.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה אופי קבוע שלך גם בפורמט הישן כשקצה כתב "מתי שורפים את הקיבוצים" אתה הגבת או אפילו פתחת הודעות "מתי שורפים את הבית שלך". וגם זה לא רק הכותרת כמו על האח/פח הגדול גם על ערוץ 14 כתבת בתוכן שהצופים מורידים את הרמה. אבל האמת אני לא יודע בדקתי מי שאל קודם כמה עולה לנו הגברת, אתה על שרה נתניהו או מארבו על היועמ"שית.
בדקתי ומסתבר שגם על אבטחת הגברת מארבו כתב עשרים וארבע דקות לפניך.

למעלה