מרתון מלא בתל אביב- 26.03.2010

favre

New member
מרתון מלא בתל אביב- 26.03.2010

אתמול בכנס איילות, הכריז מחזיק תיק הספורט בעיריית תל אביב מוטי עמברם כי יהיה מרתון *מלא* בתל אביב בתאריך הנקוב. אם אני מבין נכון זוהי ההודעה הרשמית הראשונה בנושא. סמנו בלוח השנה שלכם

run123

New member
האם לדעתך אפשר לבנות על זה?

עד כמה זה נראה לך רציני? עוד 4 חודשים מרתון ת"א ועוד אין הודעה רשמית? אני כמובן בעד, אבל קצת סקפטי...

עוד בפולניה הוא היה סקפטי

כל ההתנהלות סביב מרתון תל-אביב נראית לא רצינית וחובבנית או שאני טועה?

SEA21

New member
4 חודשים ? לפי החישוב שלי 3 חודשים

ועוד כמה ימים ספורים.

Cushion

New member
14 שבועות

תיאורטית מי שמתכנן לרוץ את המרתון (ולא מתכוון לרוץ את טבריה) אמור להיות בשלבים הראשונים של התוכנית (רוב התוכניות כוללות 14-16 שבועות) גם אני מהמר שיחסי הציבור יתחילו דקה אחרי מרתון טבריה וגם אני חושב שזה ניהול חובבני, במרתון רציני התאריך למרתון 2010 צריך להתפרסם בסמוך מאוד לסיום מרתון 2009. לתל אביב יש פוטנציאל להיות מרתון לפחות בסדרי הגודל של מרתונים קטנים באירופה (3K-4K משתתפים) וחבל שככה מתנהלים הדברים רועי

chesla32

New member
ממקורב להפקת המרתון אני יודע שיהיה מרתון

בתאריך 26.03.10 מסיבות של ביוקרטיה זה עדיין לא פורסם רשמית

luv2run

New member
ככה"נ יהיה מרתון

דיברתי עם אגף ספורט בעיריית תל אביב, הם אומרים שיהיה מרתון אבל לא מודיעים כלום רשמית. דרך אגב, בדיוק בין חמישי לשישי של המרתון מעבירים לשעון קיץ, פספוס שעת שינה+יום שישי אחרון לפני פסח יהיו מהומות בתל אביב.

foo314

New member
הסמיכות של ההודעה לסיום ההרשמה לטבריה

לא מקריים. כבר לפני שנה ראש העיר של טבריה ביקש מחולדאי לא לקיים מרתון נוסף בארץ. לדעתי הם השהו את ההודעה כדי, כביכול, לא לפגוע בהרשמה לטבריה

zvilaz11

New member
../images/Emo70.gifפורסם רשמית בספר האתלטיקה בפורום אתלטיקה!

boaz80

New member
אין שם פרסום בספר האתלטיקה- מצורף קישור לספר

http://www.tiberias-marathon.co.il/imagestock/pdf/2009/athletica_final.pdf

leyaron

New member
האם המארגנים יוסיפו >>

מסלול של חצי מרתון בנוסף למרתון המלא? מסלול של חצי מרתון יוסיף לדעתי נרשמים רבים נוספים לתחרות.

Cushion

New member
ניחוש שלי

האתר ייפתח דקה אחרי שמרתון טבריה יסתיים....

Master Chitos

New member
וחבל שכך

למרתון צריך כמה חודשים להתכונן מי שהתחיל את ההכנות לטבריה בספטמבר או אוקטובר, לא ישנה עכשיו את הרשמתו לתל אביב. מי שרצה מרתון במרץ אפריל ולא מצא, כי תל אביב במצב stealth, נרשם למרתון בחו"ל.

אבל למה שיעשו זאת? למה לעכב את ההודעה והפרסום

כלומר, יש פה תיאוריה שאומרת שיש קשר בין מארגני טבריה למארגני ת"א, או לחילופין שיש למארגני ת"א אינטרס לא לפגוע במרתון טבריה על חשבון מרתון ת"א. זה לא נשמע הגיוני. בכלכלת שוק חופשי כל מארגן ירצה למקסם את הרווח שלו, וזאת ע"י הוספת משתתפים והגדלת ההכנסות. מארגני ת"א לא טיפשים ומבינים את האילוצים והזמן הכרוך בהכנות למרתון. אולי יש גורמים אחרים שמעכבים אותם, והם קשורים למרתון טבריה? האם יש פה אינטרס סמוי או גורם מכוון, שמונע תחרותיות בין המרתונים???

למעלה