מרק 3 סוגי שעועית (פרווה)
מרק 3 סוגי שעועית מרק עשיר מאד, טעים וריחני שאהוב על גדולים וקטנים זמן הכנה: 30 ד' זמן בישול: כשעה וחצי 8-10 מנות חומרים: 4 שיני שום כתושות 4 כפות שמן זית 3 כפות רסק עגבניות כף פפריקה כוס שעועית לבנה סוגת מושרית לילה כוס שעועית אדומה סוגת מושרית לילה כוס שעועית "עין" (לוביה סוגת) חצי כוס גריסי פנינה סוגת 12 כוסות מרק צח חצי כוס אפונה ירוקה קפואה מלח ופלפל 4 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגשה הוראות הכנה: 1. מזהיבים בסיר רחב את השום. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים עוד כדקה. מסננים את כל סוגי השעועית מהמים ומוסיפים לסיר יחד עם הגריסים. 2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים מכוסה על אש נמוכה כשעה וחצי או עד שכל סוגי השעועית רכים. 3. מפזרים פטרוזיליה או כוסברה קצוצה ומגישים. מקור: סוגת
מרק 3 סוגי שעועית מרק עשיר מאד, טעים וריחני שאהוב על גדולים וקטנים זמן הכנה: 30 ד' זמן בישול: כשעה וחצי 8-10 מנות חומרים: 4 שיני שום כתושות 4 כפות שמן זית 3 כפות רסק עגבניות כף פפריקה כוס שעועית לבנה סוגת מושרית לילה כוס שעועית אדומה סוגת מושרית לילה כוס שעועית "עין" (לוביה סוגת) חצי כוס גריסי פנינה סוגת 12 כוסות מרק צח חצי כוס אפונה ירוקה קפואה מלח ופלפל 4 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה להגשה הוראות הכנה: 1. מזהיבים בסיר רחב את השום. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומטגנים עוד כדקה. מסננים את כל סוגי השעועית מהמים ומוסיפים לסיר יחד עם הגריסים. 2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים מכוסה על אש נמוכה כשעה וחצי או עד שכל סוגי השעועית רכים. 3. מפזרים פטרוזיליה או כוסברה קצוצה ומגישים. מקור: סוגת