מרק שהכנתי אתמול לחימום החורף...

פנדורה4

New member
מרק שהכנתי אתמול לחימום החורף...

2 בטטות (גדולות) 2 תפוחי אדמה כ - 1.2ליטר מים שמנת (של סדרת השף הלבן) מלח (לפי הטעם) פפריקה 3 שיני שום 1/4 כוס שמן זית בזיליקום מקלפים את התפו"א והבטטות ופורסים לפרוסות עבות כותשים את השום ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבזיליקום ולבסוף יוצקים על תפו"א האדמה והבטטות, בתוספת המים והתבלינים ומביאים להרתחה. לאחר שרתחו, מוסיפים את השמנת. אפשר להוסיף בצל מאודה. מוסיפים לבשל עוד כחצי שעה ובתאבון. עכשיו וידוי: כמעט אף פעם אני לא מכינה מראש את כמות התבלינים, ובין היתר גם עשבי תיבול. פשוט, במהלך הבישוט טועמת ומוסיפה, אז השתדלו לא לתפוס אותי בכמויות התבלינים ובתאבון ו -

פנדורה4

New member
../images/Emo52.gif כי כרגיל שכחתי משהו חשוב

לאחר הרתיחה, מעבירים לבלנדר (או משתמשים בבלנדר ידני- לי אין) ומרסקים עד שהמרק יוצא אחיד וחלק

נופר30

New member
איזה קטע

השבוע אני הכנתי מרק דומה סתאם המצאתי אותו באותו רגע

נופר30

New member
אז ככה

לא יודעת עם זה המלצות ושיפורים פשוט זה מה שאני עשיתי שונה 1. טיגנתי בצל ושום ( עד לשקיפות ) 2. טיגנתי מעט את הדלעת ואת תפוחי האדמה ואז הוספתי את התבלנים 3. לאחר כמה שניות הוספתי מעט מים המשכתילאדות מעט את הדלעת והתפוחי אדמה ואז הוספתי את שאר המים 4. לא כיביתיאת האש כאש העברתי לבלנדר אלא לקחתי כל פעם כמות קטנה ריסקתי בבלנדר והחזרתי לסיר כך שזה המשיך להתבשל ולהסמיך 5. את השמנת לא שמתי במהלך הבישול רק בכמה דקות האחרונות לטעמי זה שומר יותר על הטעם של השמנת

למעלה