מרק שהכנתי אתמול לחימום החורף...
2 בטטות (גדולות) 2 תפוחי אדמה כ - 1.2ליטר מים שמנת (של סדרת השף הלבן) מלח (לפי הטעם) פפריקה 3 שיני שום 1/4 כוס שמן זית בזיליקום מקלפים את התפו"א והבטטות ופורסים לפרוסות עבות כותשים את השום ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבזיליקום ולבסוף יוצקים על תפו"א האדמה והבטטות, בתוספת המים והתבלינים ומביאים להרתחה. לאחר שרתחו, מוסיפים את השמנת. אפשר להוסיף בצל מאודה. מוסיפים לבשל עוד כחצי שעה ובתאבון. עכשיו וידוי: כמעט אף פעם אני לא מכינה מראש את כמות התבלינים, ובין היתר גם עשבי תיבול. פשוט, במהלך הבישוט טועמת ומוסיפה, אז השתדלו לא לתפוס אותי בכמויות התבלינים ובתאבון ו -
2 בטטות (גדולות) 2 תפוחי אדמה כ - 1.2ליטר מים שמנת (של סדרת השף הלבן) מלח (לפי הטעם) פפריקה 3 שיני שום 1/4 כוס שמן זית בזיליקום מקלפים את התפו"א והבטטות ופורסים לפרוסות עבות כותשים את השום ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבזיליקום ולבסוף יוצקים על תפו"א האדמה והבטטות, בתוספת המים והתבלינים ומביאים להרתחה. לאחר שרתחו, מוסיפים את השמנת. אפשר להוסיף בצל מאודה. מוסיפים לבשל עוד כחצי שעה ובתאבון. עכשיו וידוי: כמעט אף פעם אני לא מכינה מראש את כמות התבלינים, ובין היתר גם עשבי תיבול. פשוט, במהלך הבישוט טועמת ומוסיפה, אז השתדלו לא לתפוס אותי בכמויות התבלינים ובתאבון ו -
