מרק עדשים כתומות.....

aשרון

New member
מרק עדשים כתומות.....

בין 3-4 כוסות של עדשים כתומות.

1 . מנפים, בוררים ומנקים אותן היטב.
2 . שוטפים את העדשים טוב טוב במסננת ושמים בסיר.
3 . מכסים במים עד מעל לעדשים, ושמים על אש בינונית .
4 . לבדוק מדי פעם את הסיר, כשהמים מתאדים להוסיף עוד מים שיכסו את העדשים. ככה כמה פעמים עד שהעדשים מתרככות.
5 . כשהסיר מבעבע, להוסיף תבלינים, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה (זה נותן צבע) .

6 . למזוג לקערה ולאכול.

בתאבון


(רציתי להעלות תמונה של המרק המוכן, אבל אין לי עדיין איך להקטין את המימדים שלה).
 
תכנס לתוכנית עריכה של תמונות

ותבצע דחיסה או כל אפשרות אחרת שהם מציעים. אני נעזר תוכנה של מייקרוסופטאופיס, פוטואדיטור - שם יש לך אפשרות לדחוס את התמונה.
 

aשרון

New member
תודה בנדק


הנה המרק שהכנתי היום.

מרק עדשים כתומות.
בדרך כלל מוסיפים פפריקה אדומה בשביל הצבע, אבל החלטתי הפעם לוותר וללכת רק על מלח ופלפל...
 
למעלה