מרק עדשים כתומות.....
בין 3-4 כוסות של עדשים כתומות.
1 . מנפים, בוררים ומנקים אותן היטב.
2 . שוטפים את העדשים טוב טוב במסננת ושמים בסיר.
3 . מכסים במים עד מעל לעדשים, ושמים על אש בינונית .
4 . לבדוק מדי פעם את הסיר, כשהמים מתאדים להוסיף עוד מים שיכסו את העדשים. ככה כמה פעמים עד שהעדשים מתרככות.
5 . כשהסיר מבעבע, להוסיף תבלינים, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה (זה נותן צבע) .
6 . למזוג לקערה ולאכול.
בתאבון
(רציתי להעלות תמונה של המרק המוכן, אבל אין לי עדיין איך להקטין את המימדים שלה).
בין 3-4 כוסות של עדשים כתומות.
1 . מנפים, בוררים ומנקים אותן היטב.
2 . שוטפים את העדשים טוב טוב במסננת ושמים בסיר.
3 . מכסים במים עד מעל לעדשים, ושמים על אש בינונית .
4 . לבדוק מדי פעם את הסיר, כשהמים מתאדים להוסיף עוד מים שיכסו את העדשים. ככה כמה פעמים עד שהעדשים מתרככות.
5 . כשהסיר מבעבע, להוסיף תבלינים, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה (זה נותן צבע) .
6 . למזוג לקערה ולאכול.
בתאבון
(רציתי להעלות תמונה של המרק המוכן, אבל אין לי עדיין איך להקטין את המימדים שלה).