מרקחת חבושים.
בוקר טוב. קניתי 8 חבושים מצומקים. קלפתי וגרדתי את הליבה. חלקית כל חבוש ל8 . שטפתי את החבושים ,לקחת שתי כפות סיד (רטוב מאתר הבניה) מלאתי קערה עם מים ושתי כפות של סיד וערבבתי הטיב (עדיף לקחת את הסיד בקרה קטנה ולערבב טוב,אחר כך סננתי עם מסננת עדינת מאוד) טבלתי את כל החבושים לתוך במי הסיד,השראתי כמה שעות (3 שעות). לאחר כשלוש שעות שטפתי את החבושים וסננתי את המים. שמתי את כל החבושים ביחס ק"ג פרי,ק"ג סוכר, נערתי את החבושים והסוכר,הוספתי חצי כוס מים והנחתי על האש , הוספתי 6 תרמילי הל שבורים לתוך הסיר. ערבבתי מידי פעם ,כאשר ראיתי שהחבושים הזהיבו והנוזל מבהבה,הוספתי מיץ מ4 לימונים בנונים . המשכתי לערבב עוד כרבע שעה. סגרתי את האש ונתתי למרקחת להתקרר . אז שהמרקחת התקררה בדקתי את הסמיכות של הנוזל ,כאשר ראיתי שהנוזל דיי סמיך נגמר החלק הראשוןץ חממתי את המרקחת שוב ולקחתי צנצנות נקיות וטבלתי אחד לתוך סיר עם מים רותחים ומזגתי את המרקחת לצנצנת וסגרתי הטיב את הצנצנת והפכתי את הצנצנת והשארתי להתקרר. אהה סליחה גם את המכסה הכנסתי למים החמים,כיסיתי את הפתח של הצנצנת עם ניר כסף עבה . יצא משהו טעים ובלתי רגיל. למשהו יש מתכון נוסף שיעלה אותו. מאיר כרמיאל
בוקר טוב. קניתי 8 חבושים מצומקים. קלפתי וגרדתי את הליבה. חלקית כל חבוש ל8 . שטפתי את החבושים ,לקחת שתי כפות סיד (רטוב מאתר הבניה) מלאתי קערה עם מים ושתי כפות של סיד וערבבתי הטיב (עדיף לקחת את הסיד בקרה קטנה ולערבב טוב,אחר כך סננתי עם מסננת עדינת מאוד) טבלתי את כל החבושים לתוך במי הסיד,השראתי כמה שעות (3 שעות). לאחר כשלוש שעות שטפתי את החבושים וסננתי את המים. שמתי את כל החבושים ביחס ק"ג פרי,ק"ג סוכר, נערתי את החבושים והסוכר,הוספתי חצי כוס מים והנחתי על האש , הוספתי 6 תרמילי הל שבורים לתוך הסיר. ערבבתי מידי פעם ,כאשר ראיתי שהחבושים הזהיבו והנוזל מבהבה,הוספתי מיץ מ4 לימונים בנונים . המשכתי לערבב עוד כרבע שעה. סגרתי את האש ונתתי למרקחת להתקרר . אז שהמרקחת התקררה בדקתי את הסמיכות של הנוזל ,כאשר ראיתי שהנוזל דיי סמיך נגמר החלק הראשוןץ חממתי את המרקחת שוב ולקחתי צנצנות נקיות וטבלתי אחד לתוך סיר עם מים רותחים ומזגתי את המרקחת לצנצנת וסגרתי הטיב את הצנצנת והפכתי את הצנצנת והשארתי להתקרר. אהה סליחה גם את המכסה הכנסתי למים החמים,כיסיתי את הפתח של הצנצנת עם ניר כסף עבה . יצא משהו טעים ובלתי רגיל. למשהו יש מתכון נוסף שיעלה אותו. מאיר כרמיאל