מרקורי בנסיגה ועסקים קטנים

KoSeMeT

New member
מרקורי בנסיגה ועסקים קטנים

באחרונה נחשפתי להזדמנות עסקית כלשהי שהייתי רוצה להתחיל בה. בגלל שאני יודעת שמרקורי בנסיגה, והשפעת הנסיגה תהיה עד ה- 7 במאי, התלבטתי אם להכנס ליזמות הזאת או לחכות עד סוף השפעת הנסיגה ורק אז להכנס. אולי אתם, כאנשים שמתעסקים באסטרולוגיה, תוכלו לייעץ לי אם לחכות למרקורי שסיים את נסיגתו או להצטרף עכשיו ליזמות. מדובר בהשקעה אך בהשקעה ממש קטנה ובכל מקרה בהשקעה שאצרך לקחת הלוואה בשבילה. אם זה עוזר נולדתי ב- 4.7.83 בערך בשעה 10 בבוקר בניתוח קיסרי בתל השומר. אודה לתשובה מהירה, זה יעזור לי בקבלת החלטה. תודה.

ובכן...

אם להכנס ליזמות בזמן הילוך אחורי של מרקורי או לא-זו החלטה שלך. אני אישית לא נותן לדברים להשפיע עלי עד כי כך. ומעבר לזה-צריך לראות את כל המפה המקצועית של העניין ביחד עם שלך, כדי לראות מה הסכויים להצלחת הנושא הזה. מרקורי שהולך קדימה או אחורה בלבד אינו מספיק.

מגי אדם

New member
מרקורי בנסיגה

מרקורי ברטרו דווקא נותן לפעמים אומץ ומחשבה חדשה לעשות משהו שבזמן רגיל אולי לא היית חושבת להיכנס אליו. הפטנט עם מרקורי ברטרו הוא לבדוק שוב ושוב את כל הפרטים ולאסוף עוד ועוד אינפורמציה. אבל כמו שאמר יאיר, לא לתת לזה להשפיע על ההחלטה הסופית. אם בדקת שוב ושוב את כל הפרטים הקטנים - זה מה שחשוב. אל תימנעי באופן מלאכותי ממשהו שאלמלא ידעת שמרקורי ברטרו היית בעצם עושה. (סתם, לפני שנתיים השכרתי יחידת דיור למישהי שהדבר היחיד שהפריע לה זה מרקורי ברטרו ואני לא הייתי מוכנה לחכות לסוף הרטרו. בסופו של דבר היה מאד מוצלח, גם לה וגם לי.) מגי

KoSeMeT

New member
אוקיי

אז בשורה התחתונה אתם אומרים ללכת על זה ולבדוק את כל הפרטים עד הסוף. תודה, עזרתם לי לגבש החלטה ואם יש פה דעות וחוויות נוספות אני עדיין אשמח לשמוע :)

מגי אדם

New member
אמרנו שתקדישי יותר

תשומת-לב לפרטים ואיסוף מידע מאשר היית עושה אלמלא היה מרקורי ברטרו - אבל תקחי את ההחלטה הסופית שאת רוצה, מבלי לעכב אותה באופן מלאכותי בגלל הנסיגה.

KoSeMeT

New member
דעה אישית בייעוץ אסטרולוגי

חשבתי להתייעץ בנושא בייעוץ אסטרולוגי אישי אך חששתי שהאסטרולוג/ית יתנו חוות דעת בשילוב דעתם בעניין ולאו דוקא על סמך המפה האסטרולוגית. האם חשש זה מוצדק?

תסתכל בחתימה שלך למטה ובמשפט

שאתה בחרת- ואולי לא תשאל אותנו. אם לא מנסים- לא יודעים... ואם אתה חושש-אל תלך.

למעלה