מרצ פשוט אוכלים את הלב...

caravaggio

New member
מרצ פשוט אוכלים את הלב...

העמיתים במרצ פשוט אוכלים את הלב ומקנאים בשינוי. הציבור היום מעניש אותם על כך שהדרך המדינית שלכם נכשלה, ועל כך שישבו בממשלה אחת עם המפד"ל והדוסים!!! היי, שיתתעוררו כבר!!! הציבור לא מטומטם!!! הוא יודע בדיוק מה מרצ עשתה, ולאיזה נזקים היא גרמה!!! לא סתם הסקרים מראים לשינוי כזאת עלייה. כי זו המפלגה היחידה ששמרה על אמינותה, ולא מכרה את האידיאולוגיה שלה תומרת נזיד עדשים בדמות תפקידי שרים בממשלה!!! בקיצור, שימשיכו לתקוף את שינוי, זה לא יעזור להם...שהרי מספר המתלבטים בין שינוי למרצ הוא ממש קטן, והם הרי לא מכוונים לנסות להעביר אותם אליו. כל המטרה שלכם נובעת מתוך הקנאה שלהם על ההצלחה של המפלגה הכי אמינה שינוי, שחושפת שוב ושוב את ערוותם. זה מה שאוכל להם את הלב! ששינוי מצליחה והם נכשלו!!! וכל המטרה שלהם היא לנסות להפריע לשינוי, ולא לקחת מהם קולות, כי אין מהיכן לקחת אותם. מי שהוא שמאלן קיצוני, יצביע להם בכל מקרה, ואלו הם ה 7 עד 8 מנדטים שיש להם כבר עכשיו. רק שינוי יכולה להביא שינוי אמיתי למדינה הזאת. בסרט של מפלגת העבודה הליכוד ומרצ כבר היינו ולא נהננו במיוחד! עכשיו הגיע הזמן של שינוי!
 

peregin

New member
תגיד לי בבקשה

בלי לטחון מים (ריד מיי ליפס וכדומה.. כי כבר ענינו לך תשובה ממצה), מה מרצ עשתה לטענתך שכל כך הזיק למדינה הזאתי? ואני לתומי הייתי משוכנע שמרצ העבירה 16 חוקים חברתיים יותר משינוי..
הא.. Silly me... אני גם הייתי משוכנע שמרצ רוצה כן לשנות את המצב ולכן היא הצהירה שלא תצטרף לממשלת שרון - כי הרי כששרון בשלטון, המצב ניראה כמו שהוא ניראה היום והוא רק יתדרדר, האם זהו מסר השינוי שאתם מביאים לעם?
 
למעלה