מרעיון ספונטני לארוחת שחיטות בטפאו

רוניM

New member
מרעיון ספונטני לארוחת שחיטות בטפאו

אינני נוהגת לרשום הרבה ביקורות, אבל היום אני חייבת! העניין הוא שאכלנו כ"כ הרבה מנות! ורסט לא ממש עוזר לי להזכר מה היה בדיוק בכל מנה (יש להם כרטיס ביקור בלבד) אבל אני בכל זאת אנסה להפעיל את המוח ולהזכר בכל הפרטים! הכיוון היה "כרמלה בנחלה" אבל ברגע האחרון נפל הפור ושינינו ב-180 מעלות ל"טפאו"! הגענו שתי בחורות רעבות (וכנראה שרצוי לא להגיע לשם במצב הזה), הזמנו מקום על הבר... ממש מעל הראש של עמדת הסביצ'אים...
אהבנו את המיקום! אז הסבב התחיל ב
קרפצ'יו סינטה מושחט ביותר עם גבינת מונצ'גו מצויינת ותיבול מושלם! מהטובים שאכלתי! והזמנו גם
קלמרי מוקפצים עם שעועית שחורה - מאכזב מאד - המרקם של הקלמארי צעק בחוזקה: "אנחנו קפואים" והשעועית השחורה הייתה נחמדה ותו לא! היינו בכייף מוותרות על המנה הזאת בלב שלם! אחרי זה חלה התאוששות בצורת
סביצ'ה טונה אדומה בשמן צ'ילי ואבוקדו - נתחי טונה מדהימים בטריותם, המרקם שלהם היה מושלם והתיבול היה ספייסי בדיוק במידה הנכונה! אפילו פולניה אדוקה שכמותי נהנתי מהספייסיות!
סביצ'ה בורי אלוהי עם צ'יפס בטטה מסביב (היה רשום בתפריט בסגנון כלשהו אבל אני ממש לא זוכרת מה זה היה
) בעיניי, המנה המנצחת שטעמתי שם! חולת סביצ'ה/טרטר/קרפצ'יו שכמותי! הרגשתי פשוט שהגעתי לגן עדן! אחר כך הברמן וחברתי החליטו שאנחנו חייבות לנסות איזה שוט אוייסטר (ואני הייתי עד היום בתולה בתחום) אז הזמנו
בלאדי אוייסטר שהיה מאוד ימי ומלוח קטע נחמד... לא יודעת אם הצלחתי לעמוד על טעם הצדפה לעומק... התקדמנו במעלה התפריט ל
צ'וריסוס נפלאות לא חריפות (תודה לאל) עסיסיות ושמנמנות שעשו לי טוב בפה
מיותר לציין שתוך שנייה נעלמו להן הנוקנוקיות הללו באדיבות חברתי ואנוכי
ניקינו את החיך עם
גלילות סינטה צרובות במילוי גבינות צ'דר והאם - מנה טעימה מאד אבל לא מפילה... טעמנו שם דברים טובים יותר... נשנשנו לנו גם קצת
מולים ברוטב גבינת עיזים וזעפרן - המולים היו טריים ונפלאים בדיוק כמו שמולים צריכים להיות... הרוטב גם היה נפלא אבל היה חסר לו קצת גוף ונפח... אבל סך הכל מנה מעולה של מולים טריים! בשלב הזה אני חושבת שעובדי המסעדה כבר התחילו לחשוש שמא לא נשאיר פירור לשאר הלקוחות אז החלטנו לקנח ב
ספריבס שכבר טעמתי טובים מאלו שקיבלנו, סך הכל הם תובלו כהלכה והטעם שלהם היה לא רע, אבל... לא נפלנו... לא נורא... אגב... לגביי הלחם? גם לא להיט ב-כ-ל-ל! קיבלנו 2 לחמניות עם קצת קצח ושומשום ועוד שתי מאפים קטנים בצורה של פיתה עם סוסיירים קטנים של חמאה+ממרח אבוקדו+בלסמי עם שום אפוי גילוי נאות קטנצ'יק... אנחנו מכירות שם מישהו מהטבחים, אבל עצם ההיכרות שלנו איתו לא שינתה בכלום את גודל/איכות המנות אלא רק קיבלנו ממנו קינוח על חשבון הבית שהיה מורכב משכבות של קרם מסקרפונה וטווילים של תפוחי עץ (מעיין צ'יפס תפו"ע) על מצע של קומפוט צימוקים ותפוחים - מעולה!! קינוח לא כבד מידי לא מתוק מידי לא גדול מידי... אדיר! אני חייבת לציין שאת כל הביקורת הזו רציתי לכתוב גם כי מאד נהניתי מהאוכל אבל בעיקר בעיקר נהניתי מהשירות הקשוב והסופר מקצועי (ושתינו מהתחום, אנחנו שמות לב לדקויות) ומהאוירה המדהימה והחמימה שסררה שם! כבר מהזמנת המקומות (שהייתה ברגע האחרון-התקשרנו בשבע בשביל להזמין מקום לשבע וחצי) נענינו ע"י מארחת חביבה ביותר שגם בשעת הלחץ נשארה כזו ואפילו שהיא אמרה לנו בטלפון שיש לה מקום עד תשע, התאמצה עבורנו כדי שנוכל להמשיך לשבת עד עשר... גם הברמנים שבעצם היו נותני השירות שלנו ידעו להמליץ לנו על מנות מנצחות וידעו לנתב לנו את קצב זרימת המנות בצורה מושלמת, תוך הקפדה על החלפת סכום וצלחות כשצריך (בערך 3 סטים הוחלפו) ובכלל...ניכר שהם שמים לב בצורה יוצאת מן הכלל לפרטים הקטנים אצל כל יושבי הבר... מזמן לא נתקלתי בשירות כל כך אכפתי ומקצועי! כל הכבוד! טוב... למחיר... הלוואי והייתי זוכרת את המחירים של כל המנות.... אבל כל מה שרשום לעיל +קנקן קטן של סנגרייה (כמות נאה ביותר-50 ש"ח)+ מים מינרלים אחד ואס.כפול= 360 ש"ח + 60 ש"ח טיפ.... יקר? אולי קצת... אבל אני כן מרגישה שקיבלנו תמורה למה ששילמנו, בעיקר בגלל השירות המדהים והאווירה הנפלאה שהיה מסביב לבר! וגם אולי... לא כל זוג ממוצע אוכל כמו ששתינו אכלנו היום....
שתי בחורות עם קיבה של סוס
 

ננה f

New member
גם שחיתות

וגן שחיטות. יקר.אבל מי יכול להתווכח עם אווירה שרות וכו' מסביב לברמנים, בינינו אם כל הסועדים היו כמוכן בווליום, וכל צוות המסעדה היה יודע לעשות חשבון טוב טוב, לא בטוח שהיה כדאי להקים אתכן מהשולחן...
 

mars4

New member
טפאו.. אחד המקומות היותר אהובים

עלי. מקצועי לעילא ולעילא! אולי צריך לשלוח את השף של טפאו לברצלונה שילמד את אותם להכין טאפס?
 
למעלה