מרכז תל אביב-חוף הצוק

מצב
הנושא נעול.

the philosopher

New member
מרכז תל אביב-חוף הצוק

מרכז תל אביב-חוף הצוק
אני צריך להגיע מחר ממרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר-הבימה.. רדיוס של קילומטר אפילו), לחוף הצוק שבהרצליה. מישהו לעזור לי ולהגיד לי איזה אוטובוס אני צריך לקחת, מאיפה לקחת ואיפה לרדת? אני מוכן לקחת גם את הרכבת להרצליה אם צריך, אבל אני צריך שתגידו לי איך להגיע מהרכבת לצוק. תודה, דניאל

the philosopher

New member
אני אשמח גם אם מישהו יודע

מרכז תל אביב-חוף הצוק
אני צריך להגיע מחר ממרכז תל אביב (דיזינגוף סנטר-הבימה.. רדיוס של קילומטר אפילו), לחוף הצוק שבהרצליה. מישהו לעזור לי ולהגיד לי איזה אוטובוס אני צריך לקחת, מאיפה לקחת ואיפה לרדת? אני מוכן לקחת גם את הרכבת להרצליה אם צריך, אבל אני צריך שתגידו לי איך להגיע מהרכבת לצוק. תודה, דניאל
בערך כמה זמן זה אמור לקחת בשעות הצהריים (אני צריך להיותב צוק ב17 ו20 בערך). תודה שוב.

איליה.

New member
אני לא יודע איפה זה בדיוק חוף הצוק

בערך כמה זמן זה אמור לקחת בשעות הצהריים (אני צריך להיותב צוק ב17 ו20 בערך). תודה שוב.
אני לא יודע איפה זה בדיוק חוף הצוק
אבל קו 90 של דן מגיע מתל אביב להרצליה פיתוח, והוא עובר את רוב הרצליה פיתוח לאורכה.

seffic

New member
קו 90 עד צומת גלילות.

מרכז תל אביב-חוף הצוק
קו 90 עד צומת גלילות.
משם ברגל לחוף הצוק (מלון מנדרין). אין קו המגיע עד לחוף.

מהבימה בקו 26 עד תל ברוך

קו 90 עד צומת גלילות.
משם ברגל לחוף הצוק (מלון מנדרין). אין קו המגיע עד לחוף.
מהבימה בקו 26 עד תל ברוך
ניתן לקחת מהבימה את קו 26 של דן, לרדת איפה שהיה פעם בי"ס ויצו צרפת וללכת כ-10 דקות לחוף הצוק. יותר קרוב מצומת גלילות ותדירות גבוהה יותר לקו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה