מרכז רכיבה בהרי ירושלים ?

מרכז רכיבה בהרי ירושלים ?

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הצורך במרכז רכיבה בהרי ירושלים מקום כזה שממנו יוצאים לרכיבה ואליו חוזרים בסיומה. כולל חנות אופניים ומוסך שירות ואולי גם בית קפה קטן למנוחת הרוכב ? אשמח לקבל גם אימיילים מפורטים וגם תגובות בפורום !

נשמע טוב!

כמובן שהכל, בסופו של דבר, מסתכם במחירים! אם ינצלו את המצב שרוכבים רוצים לרכב, ויקחו על פנימית 30 שקל ועל תיקון פשוט 100, המקום לאט לאט יאבד מכוחו ויעלם באופק. מקום אסטרטגי - מחירים טובים - מקום ריווחי. זאת הנוסחה לדעתי! בהצלחה!

s h e r m a n

New member
הרעיון נחמד מאוד..

אבל על איזה מקום חשבתם? יהיה מסלול מעגלי או משהו כזה? כי אתה אומר שיחזרו אליו אחרי הרכיבה...ואין להרבה אנשים זמן גם לרכב וגם לשבת בכיף ( לפחות אלה שאני ראיתי )...

AnarchyMan

New member
כנס

מקום כזה צריך להיות ליד מקום כגון מנרה למשל... והמקום צריך להתפרסם בכך שהוא פתוח בשבתות ומציע תיקונים מהירים במחירים זולים. צריכה להיות זמינות של מכונאים.זאת אומרת,שבן אדם לא יפסיד את הטיול בשבת מכיוון שהוא חיכה למעלה משעה עבור החלפת פנימית. נותר לי רק לאחל בהצלחה. אורי.

חברה מדברים לעניין !

כל מה שתכתבו יובא בחשבון, אני מתחיל ללמוד... מוכן לעוד שיעורים !

alonaski

New member
יהיה מגניב אם זה יהיה בתחתית

מסלול דאון היל ויהיה גם שירות של הקפצות למעלה!! זה הכי נחוץ פה בארץ!! שירות של שאטלים לדאונהילים בהרי ירושלים... וגם... כמובן לא יזיק אם יהיה מרכז ספא קטן בצמוד לבית קפה/מסעדה...
כזה שבו ג'קוזי וסאונה ומקלחות = לרכך את הגוף והשרירים התפוסים בסוף הרכיבה, להתקלח ולחזור רעננים הביתה!!!
(=החלום הרטוב שלי!!!
)

סרוטי

New member
אלונה צודקת

הדבר שהכי חסר פה זה שירות של הקפצות, למשל בשוקף או בעין כרם (אורה) והכי חשוב עוד מעט בחניתה!!! לדעתי כל רוכב יהיה מוכן לשלם 10 ש"ח להקפצה.

yaronp

New member
בוא נסחף קצת איתך

בויסלר, בריטיש קולומביה יש מסלולים בדיוק כמו שאתה רוצה לבנות. חפש אותם באינטרנט ותראה איזה facilities הם מציעים. אני יכול לתת לך כמה דוגמאות אקזוטיות: 1. מצלמות קסדה, וניתוח בוידאו. 2. השכרת אופניים וציוד מגן 3. חניכה אישית של איזה אלוף דהון-היל 4. שיעורי כיתה של טכניקה. 5. מגרש תרגולי טכניקה + אורבן מלא באלמנטים 6. הקפצות עם רכבל או אוטובוס ועוד ועוד....

מרכז רכיבה בירושלים

חברה אתם מגניבים אותי בתגובות ומחזקים את דעתי וידי, אנא המשיכו להתפרע בחשיבה

alonaski

New member
רגע... ../images/Emo5.gif

ויצא לנו מזה משהו בסוף?... למה אתה נבקש לדעת את דעתנו?...

yaronp

New member
בונים משהו

ע"פ השמועה בונים משהו ליד צובה. יש מצב לכרמי יוסף מחר בבוקר, אלונה?

jeblesh

New member
נראה לי שיצא

מיזללה + חנות אופנים אים אייזה דרט ג'אמפ בצאד :) עולייי אייזה תרנזיט אים ניגרר שסוחב אופנים :) תחלס כול מה שצריך זה מכום שיש בו מה שכולם מחפשים ולהתחיל לתחזק קצת ולסמן שבילים קצת גשרים ולפחות חצי מהפורום הזה יגיעה לעיתים קרובות :)

סרוטי

New member
מי אתה "שוונג האחד" ולמה אתה שואל?

אל תגרום לנו לטפח תקוות שווא
יש איזה כיוון??

צחי נ

New member
קצת סדר בדברים

מהכרותי עם האיש המיזם בהחלט רציני מטעמים מסחרים לא אפרט היכן המיקום המדויק (אזור ירושלים ) כמובן שהמיזם בראש ובראשונה צריך להיות כדאי כלכלי ותשאירו לו לבדוק את הצד הזה של הענין יש לו די והותר נסיון הכוונה לפנות אליכם כקהל פוטנציאלי איזה שרותים הייתם רוצים לקבל כתחנת מוצא לרכיבות (עזבו כרגע את הספא )

למעלה