מריחים את החורף באוויר ???

מריחים את החורף באוויר ???

ריח של פעם. ישן נושן. מתחשק לי לקחת אופניים ולרדת להתרוצץ מטה עם ילדי השכונה. מעולם לא עשיתי זאת. לא כזו הייתה ילדותי. ודווקא היו לי אופניים חדשים. אדומים ונוצצים. אבל לא הורשיתי להם. כמו לכל דבר אחר בילדותי. יושבת בדירתי החדשה, שומעת אותם משחקים מטה. מחייכת. כבר מזמן שכחתי איך זה נשמע ילד שצוחק מאושר. תכף ארד עם אחיין שלי למטה. יש לו אופניים שאוות חדשות. אני אבקש ממנו סיבוב. [...]

עדיליי

New member
ריח שווע !

נקי כזה ונעים ... אני אוהבת להסתכל על הדררות שעפות לאכול מוקדם בבוקר וחוזרות לישון קצת לפני השקיעה . זה חורף \ סתיו אמיתי !

mirit 22

New member
תבלו שניכם ../images/Emo25.gif

אופנים זה הכי שווה
אולי הפעם גם ל תיפלי

עדיליי

New member
אם כבר אופניים

פעם אחותי ואני ביום כיפור יצאנו לרכב ... נסענו בירידה קטנה ואיכשהוא אחותי עשתה סלטה ... יחד עם האופניים ! עכשיו אני מרשה לעצמי להתפוצץ מצחוק מהזיכרון הזה ... אז זה היה מפחיד ... אבל היא יצא מזה רק עם שפשופים וקצת דם , ובוכה .

רק שלא תפלי כפרע.

כי צרך קורדינאציה וכאלה ואת לא משו בזה... :) יש לו גלגלי עזר???
והחורף?
רק מריחים? פע כבר ממש קריר ואני עכשיו יוצאת מהבית ויש לי חולצה ארוכה וסוודר בהיכון. והרוח הקרה עושה אותי מאושרת ושמחה ואני כבר מדמיינת את הגשמים והשלגים. ואוחחח. תענוגות. יאללה. תהני מאמי. תהנו שניכם.

why23

New member
יופי תשוויצי..פה ב-4 עוד לחות

ובערב .. אך איזה גשם.. שלג ראשון ואת לא תיפטרי ממני אצלך ... זה ברור לנו נכון?

newKiticat

New member
עדיין לא- אבל כמעט

יש ריח של גשם באויר. ובלילה, מתכסים בשמיכת הצמר העבה הכייפית הזו... עמוק עמוק מתחת לשמיכה, עם חתולה בין הרגליים ועוד אחד שמנסה להתגנב ולהציק לה... כיף-כיף. אתמול כיבתי בפעם הראשונה את אחד המאווררים שלי בכוונה... חורף.

נשמת

New member
[...]

קראתי אותך ובעיקר בין השורות... גם אני אוהבת את החורף מחכה לו בשקיקה, בכל שנה *מחבקת-עם-כל-הלב*

חורף .. ../images/Emo99.gif

אוי אני מתה על החורף. ההרגשה של "אימא תני לי עוד 5 דקות" על הבוקר, להתכסות בפוף , לישון עד שהקור של הבוקר יחלוף ..
הגשם בחוץ, הברקים , הרוח הקרה בשעות הערב, הסוודרים, הצעיפים, הבוץ, ילדים עם מטריות בחוץ.. חוזרים מבית הספר. אני רוצה חורף
עכשיו !! תמיד בתקופות החורף אני יותר שקטה מבחינה נפשית. אין דאגות. הדאגה היחידה היא איך להתחמם הכי מהר שאפשר. נמאס לי מהקיץ. שיחלוף כבר.

ביום כיפור עשיתי סיבוב על האופניים

כי יש לי חסך מהילדות. וזה מויי מויי מוייייייייי שווה של החיים.

summer723

New member
מה רק אני רוצה שהקיץ ישאר???

אוף אני רוצה שהקיץ ישאר לא רוצה קור ורוח שורקת עננים שחורים ובוץ. ): רוצה שהקיץ ישאר.

mirit 22

New member
../images/Emo7.gif (ט')

ממש לא היחידה... שונאת את החורף וכל מה שהוא מסמל עם בואו שונאת את הקור והרוחות והרטיבות המחליאה. פוחדת מהרעשים של החורף ומהתחושות שהוא מביא עימו. נחרדת לגלות כמה כוחות יש לתקופה הזאת עליי, כמה כאב היא מביאה וכמה מוחשי הוא... כל כך הרבה דמעות זולגות ללא שליטה, כל כך הרבה זיכורנות של אימה. שונאת את הפחד שונאת להיות בובה שונאת את החורף והכל בגללך

מיריתו'ש

ילדה אהובה וכואבת.. לא כל חורף צריך להיות כקודמו. אל תתני לזכרונות קשים להעיב על ההווה שלך. בעצם, רוצה רק לשלוח לך
חם, בלי הרבה מילים.

why23

New member
פויה קיץ...בקיץ יש כל מיני פירות

רקובעם שאנחנו לא רוצים.. שלג לשלטון.. (זה בהתחשב בעובדה שפעם אחרונה שירד בעיר שלי שלג עשנה עוד לא התחילה ב-2 ואני הייתי בגובה דשא)

אני איתך סאמר ../images/Emo45.gif

ילדת קיץ לגמרי
החורף מביא איתו הרבה מלנכוליה, ואני לא אוהבת שקר.. אבל פשוט לא יכולה שלא להתרגש מההתחלה המיוחדת של הגשם הראשון, העלים שנושרים - יש בזה משהו מאוד רומנטי ומיוחד

למעלה