מרגלית חי מהפלאפון

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
מרגלית חי מהפלאפון

מרגלית חי מהפלאפון
אני יושב באוטובוס קו 101 ממודיעין לת"א, הנהג עושה רייסים בכביש מספר 1! אין להם בושה בכלל למרגלית האלה. מי שרוצה עוד פרטים- הפלאפון שלי מופיע בפתוז.

קשה לקבוע אם זו תחושה או התרשמות

מרגלית חי מהפלאפון
אני יושב באוטובוס קו 101 ממודיעין לת"א, הנהג עושה רייסים בכביש מספר 1! אין להם בושה בכלל למרגלית האלה. מי שרוצה עוד פרטים- הפלאפון שלי מופיע בפתוז.
גרידא, או שהנהג באמת השתולל. מה שקובע - זו הקופסה השחורה האמורה לרשום את נתוני הנסיעה. אבל משרד התחבורה צריך להבין שהקופסה השחורה לא שווה כלום בלי ביקורות תדירות, פיקוח, ואכיפה...

טוארג

New member
הנהג השתולל...

גרידא, או שהנהג באמת השתולל. מה שקובע - זו הקופסה השחורה האמורה לרשום את נתוני הנסיעה. אבל משרד התחבורה צריך להבין שהקופסה השחורה לא שווה כלום בלי ביקורות תדירות, פיקוח, ואכיפה...
הנהג השתולל...
נסע במסלול השמאלי אחרי מכונית איטית, ועקף אותה מימין ונסע באיטיות ב-כ-ו-ו-נ-ה (60 קמ"ש כשהנתיב לפניו פתוח לחלוטין) כדי לעצבן אותה, ועד תל אביב עשה רייסים עם אותה מכונית (והפסיק כשדיברתי בטלפון עם זוגתי על העניין)

לנהגים של קווים יש בעיה אחרת

הנהג השתולל...
נסע במסלול השמאלי אחרי מכונית איטית, ועקף אותה מימין ונסע באיטיות ב-כ-ו-ו-נ-ה (60 קמ"ש כשהנתיב לפניו פתוח לחלוטין) כדי לעצבן אותה, ועד תל אביב עשה רייסים עם אותה מכונית (והפסיק כשדיברתי בטלפון עם זוגתי על העניין)
לנהגים של קווים יש בעיה אחרת
הם נוסעים כמו צבים, לאט לאט
היום חיכיתי בגן העיר ל-56 של שעה 21:00(מרידינג) שמגיע לגן העיר בערך תוך 10 דקות חיכיתי, חיכיתי ו-56 לא מגיע ב-שעה 21:00 ראיתי 56 עובר בכיוון הנגדי וכ-3 דקות אחריו עוד אחד וזה בשעה שהם נוסעים פעם בשעה, ובשעה 9:35 הגיע בשעה טובה ומוצלחת 56 (4027 שהיה של דן) אוטו אחד שראיתי שנסע בכיוון הנגדי כלומר כבר לת"א הוא הגיע באיחור. עד מתי? זה אוטובוס שמגיע בשעות הערב/לילה פעם בשעה, אז גם את זה למשוך לנו? מעצבן

מצב
הנושא נעול.
למעלה