מרגישה אותך

d a n a 0

New member
מרגישה אותך

לא מניחה לו לצאת ממחשבותיי כבר שנה שלמה שהוא מחזר אחריי בדרכיו המרגשות, כל התראות איתו בשבילי היא ממש חגיגה חושית הוא גורם לכל חלק בגופי להגיב אליו לרצות להסתחרר. עניי מנצנצות בוהקות סורקות כל חלק מעניין שבגופו. אני לא יכולה להפסיק לפנטז עליו להמתין לפגישה אמיתית בנינו נטולת פחדים ועמוסת רגשות לא מוסברים שעדיין לא מצאו מקום לביטוי. עד לפני כמה ימים הייתי בזוגיות מעיקה בת שלוש שנים אהבה מטורפת שאין לה הסבר סוף סוף היא תמה לה הסתיימה כלא הייתה כך רצוני. בשנה האחרונה שחלפה אהבתי את בן זוגי וחלמתי בסתר ליבי עליו לבסוף הוא גילה כולם גילו. עכשיו לכאורה זהו הזמן להבין לגלות מה רצונו גם הוא. יש בי המון שאלות שאינם תואמות את מציאות ההגיון לכן איני יכולה לגשת לא אסבול עוד השפלות לא אעמוד בזה. בפגישתנו האחרונה במקרה כמובן נהנתי מכל רגע . ישבתי על הבר לבדי שותה להנאתי מעשנת עוד סיגריה טעימה מזיזה גופי בעדינות לצלילי המוזיקה רגועה שלווה צופה באנשים שסביבי מנסה להיטמע. והנה הוא נכנס הוא הגיע כאן מבחינתי מתחיל לו התענוג האמיתי. מרגישה את רגליי מחפשות להן מקום נוח לצפייה בו. כמובן שהוא הבחין בי מייד הבלבול מתחיל להציף אותו אט אט הוא מתקדם לעברי אומר שלום מחוייך / מבוייש וממשיך לשלו. אני נהנית לי מהבלבול שלו נהנית לראות אותו מתרגש מחפש דרך להגיע אליי הוא יודע שאסור לו לדבר איתי זה עלול להיות מסוכן ( בן זוגי עלול להגיע אף הוא ) עניי תרות אחריו נועצות בו מבטים חדים שאינם משתמעים לשני פנים אני רוצה אותך מפלרטטת איתו בבוטות מפשיטה אותו רק שנינו שם. רציתי אותו קרוב לידי אפילו לרגע. החלטתי לצאת להתפנות לבדוק האם יצא אחריי וכך היה כעבור כמה רגעים היה בחוץ עומד מולי שמחתי הצלחתי אבל לא יכולתי לומר דבר מלבד מה שלומך ואתה נראה טוב היום הוא שמח ואני ברחתי. חזרתי למקומי מרוצה הפעם עם הגב אליו מסתירה את פניי המרוצות. ואז הוא אוזר אומץ וניגש אליי מחייך חודר לתוך עניי שמטריפות אותו עומד לידי מתנדנד מרגל לרגל שואל מה את שותה עניתי בירה יודעת מה מקור השאלה. ( ערב לפני הייתי נורא שיכורה לא יודעת איך מצאתי את עצמי בכניסה לדירה שלו רגע לפני שנוגעת בדלת קול בחורה חודר לאוזניי הודתי לאלוהים ששלח אותה לשם והציל אותי מבגידה ומיהרתי לברוח מחשש שאתגלה אך לא לפני שהשארתי את בקבוק הבירה על סף הדלת)ומכאן מקור השאלה שלו הוא הניח לעצמו שזו אני לכן שאל מה אני שותה רצה להבין מי ביקר אותו אתמול והשאיר מזכרת מוזרה... ואז החל לדבר מחשש שלא "אשמע" את דבריו נוכח המוזיקה הרועשת הצמיד את פניו לפניי והתלטף עליהם גופי רעד עורי נשם פניי נצמדו לפניו. הוא חזר אמר אני רוצה לעשות איתך סקס רוצה לגעת בך להרגיש אותך לקשור אותך לממש איתך את הפנטזיות הכי מטורפות שלי איתך אני רוצה רוצה להיות איתך נקודה ואני ממבוכה עושה שרירים ומקבלת את דבריו ומבהירה שגם אני מעוניינת בסקס מטורף ולא יותר מה שכמובן לא נכון בכלל איך יכולתי לומר לו שאני רוצה מעבר רוצה יותר רוצה את כולו וכל מה שרק יש לו להציע מלבד הזין שלו המוח שלו מסקרן אותי רמות הטרוף והקיצוניות שאליהם הוא מסוגל להגיע לא יכולתי לומר דבר שמרתי על פאסון. לפני שנה בגדתי בחבר שלי איתו היה רק מגע עור לעור חום לחום ונהנהינו הרגשנו שנינו אני בטוחה. מאז לא קרה דבר רק רגשות לא ממומשים. קשה לי לקבל את דבריו שואלת את עצמי ממה הוא מפחד למה לא מוכן להעיז למה מתעלם מרגשותיו כלפיי אני בטוחה בטוחה בטוחה שהוא הרגיש אותי הרגיש כמוני אז למה הוא מדחיק הכל כאילו לא הרגיש דבר מעולם אלא רק משיכה חייתית ולא מוסברת. איך אפנה אליו אם הוא הבהיר שהוא מענויין בזיון טוב ולא יותר איך אוכל להאמין לו אני לא יפה אני מגדירה את עצמי כמעניינת יש בי משהו אני משדרת מיסתוריות לדבריו יש לי עניים חזקות מדברות זה כבש אותו. לא אוכל להיות רק זיון עבורו ומנגד קשה לי לקבל שהוא רוצה זיון ומחזר אחריי שנה הוא יכול להשיג כל אחת שירצה אז למה אני? מהם כונותיו האמיתיות קשה לי שלא לשאול האם אני חלק ממסע הכיבוש שלו ולאחר שאכנע ואעשה איתו סקס יעלם אני חסרת אונים עיזרו לי לנתח את מחשבותיו ואולי להבין מה כוונותיו באמת לזיון טוב לא מחכים שנה ויותר או שכן וצריכה אני עוד ללמוד..

למעלה