מקרה שקרה לי אתמול ושאלה
מקרה שקרה לי אתמול ושאלה
אתמול נסענו אני ואחי בן 14 בקו 55 ("קווים") מצומת אלוף שדה-הירדן כשהיעד שלנו הוא קניון קרית אונו. תחילה הצגתי לנהג כרטיס "חופשי יומי" לאיזור ת"א שהיה ברשותי אך הוא סירב לקבלו וטען שחופשי יומי של ר"ג ת"א אינו כולל את קריית אונו. לכן, ביקשתי מהנהג כרטיסיה והזכרתי לו שהיעד שלי הוא קריית אונו והגשתי לו שטר של 50 ש"ח. הנהג החזיר לי עודף של 4 ש"ח ,כירטס שני ניקובים והגיש לי כרטיסיה ע"ס 46 ש"ח.
עברו כך וכך שעות ובסביבות השעה 22:00 ,בדרכנו חזרה מהקניון (אל רחוב הירדן בר"ג) ,עלינו שוב על קו 55 והנהג היה אותו הנהג שמכר לנו את הכרטיסיה. מסרתי לו את הכרטיסיה ואמרתי לו שאני מעוניינת לרדת בתחנה ברחוב הירדן הנהג סירב לקחת את הכרטיסיה וטען כי התעריף הוא 5 ש"ח ואילו תעריף הנסיעה בכרטיסיה הוא 4.60 ש"ח. כמובן שמיד הזכרתי לו שהוא הוא מכר לי את הכרטיסיה בדרך זהה בכיוון הנגדי. הנהג עמד בסירובו לקבל את הכרטיסיה והוסיף שאני בכלל עליתי במסוף האוטובוסים בתל השומר ולא ברחוב הירדן (שם אני גרה אגב). אמרתי לו שאני רוצה את כספי בחזרה. בשלב הזה הנהג פתח בצעקות, ואני וויתרתי ואמרתי לו שאתלונן. מה עלי לעשות?????למי לפנות???? מיותר לציין שאין לי מה לעשות עם כרטיסיה ע"ס 4.60 לנסיעה בודדת. אני מתגוררת בר"ג וכל הנסיעות שלי בעיר עולות 5 ש"ח בדיוק.
מקרה שקרה לי אתמול ושאלה
אתמול נסענו אני ואחי בן 14 בקו 55 ("קווים") מצומת אלוף שדה-הירדן כשהיעד שלנו הוא קניון קרית אונו. תחילה הצגתי לנהג כרטיס "חופשי יומי" לאיזור ת"א שהיה ברשותי אך הוא סירב לקבלו וטען שחופשי יומי של ר"ג ת"א אינו כולל את קריית אונו. לכן, ביקשתי מהנהג כרטיסיה והזכרתי לו שהיעד שלי הוא קריית אונו והגשתי לו שטר של 50 ש"ח. הנהג החזיר לי עודף של 4 ש"ח ,כירטס שני ניקובים והגיש לי כרטיסיה ע"ס 46 ש"ח.