מקראה במדע המדינה שנה א'

בייגלה88

New member
מקראה במדע המדינה שנה א'

אם מישהו פה מתחיל השנה ללמוד בחוג למדע המדינה שנה א' באוניברסיטה העברית בירושלים ומעוניין לרכוש 3 מקראות משומשות במצב מצויין לקורסיי החובה (המקראות משנה שקודמת לזו אך החומר הלימודי כמעט זהה ואפשר לצלם את מה שחסר...לכן המחיר גם יותר זול אפילו ממחירון של משומשים:) משתלם סה"כ ) אז הוא מוזמן/ת לפנות אליי במסר פה או לשלוח מייל דרך האתר...

poomiki f

New member
חייבת להבהיר משהו...

ובעצם לעשות את הדבר הנכון... לפני שאתם מתפתים להצעה... זה נכון שבין השנה הזו לשנה הקודמת, אין הרבה הבדל. אך בשנה הבאה כמה מהקורסים מועברים ע"י מרצים שונים מבשנתיים האחרונות. בקיצור, עדיף שתחכו לשנת הלימודים, לראות את הסילבוס לפני שאתם קונים מקראות. מקסימום, אם זה זהה, בשבועיים הראשונים תהיה מכירה של אגודת הסטודנטים של מקראות משומשות.

בייגלה88

New member
אממ

בעיקרון אכן יש תחלופה הן של המרצים והן של כמה מאמרים משנה לשנה, אך בגלל זה גם ציינתי את זה ולכן אני גם מוכרת אותם במחיר שגם עם תוספת כמה צילומים של מאמרים שנוספו/הוחלפו (רוב החומר לא משתנה) עדיין יצא יותר משתלם.. בכל אופן, להתעשר מזה לא נראה לי שיצא לי כלכך:) והסיבה היחידה שהצעתי אותם בפורום היא שאני גרה בירושלים ומוכנה להציע מראש למי שכבר מעוניין עכשיו..המקראות ביריד נמכרות במחיר אחיד לכולם ואילו אני מוכנה למסור אותם במחיר פחות מזה כי הם סתם תופסים לי מקום

Roi Highway

New member
אולי זה ישמע טיפשי אבל...

בנוסף לשכה"ל, תשלומים למעונות, דמי רווחה ואבטחה, אני צריך עוד לקנות מקראות??? אני מתחיל מדע המדינה בי-ם.

B L I M P

New member
הקניה מקראות זה לא חובה

יש הכל בספריה (אלא אם כן זה אחרת במדעי המדינה) אבל אם אתה צריך להביא את זה לשעורים ו/או לקרוא מזה בבית לא תמיד נוח לגשת לספריה לצלם או לשבת כל היום בספריה.. ואל תתפלא, זה כמו ספרי לימוד בתיכון.. לרוב אין את זה, אבל לפעמים יש. תכלס מקראות אמורות להיות טובתך כי הן מרכזות את כל החומרי קריאה באותו מקום...

Unicorn98

New member
כמובן,

אתה גם צריך לקנות בגדים, לגור היכנשהו, לקנות אוכל לעצמך, לשלם על דלק ועל נסיעות באוטובוס. כמו החל מהיסודי, חומרי לימוד לא נכללים בעלות של הלימודים, דרך התיכון ועד האקדמיה כולל. מצטער
.

d a p h n a

New member
בנוסף לתשלומים האחרים...

אתה צריך להשיג את חומר הלימוד שלך. אתה יכול לקרוא אותו בספרייה אם מתאים לך לשבת בספריה יומם וליל, ואם אתה במקרה לא צריך אותו באופן פעיל בשיעור (אז אתה צריך אותו אתך). יחד עם זאת, רוב הסטודנטים שאני מכירה במדעי הרוח והחברה מבלים חלק ניכר מזמנם וגם לא מעט כסף בצילום מאמרים וקטעים מספרים, ולעיתים גם ברכישת ספרים או מקראות.

WinterDay

New member
יש דבר אחד שאתה לא צריך לדאוג בקשר אליו

וזה לקנות מקראות או ספרים שישבו אצלך על המדפים בלי להשתמש בהם. (אחחח, יש לי מדף שלם של ספרים שהיו "קניית חובה" בתיכון שבכלל לא נגענו בהם, דבילים)

למעלה