מקיימת הבטחתי
"השיר שלנו"

why the hell

New member
מקיימת הבטחתי../images/Emo27.gif"השיר שלנו"

השירים בעונה השניה-פרק 8 ראיתי רק מהסוף של פרק 8 כי רק אז התעוררתי.. מצטערת..
זה מה שהספקתי לשמוע: Total Eclipse Of The Heart-Bonnie Tyler (שרון שרה בפאב) ובסוף הפרק ברקע- שלא יגמר לי הלילה-מתי כספי. השירים בעונה השניה-פרק 9 * תחילת הפרק- בתוך נייר עיתון-טיפקס. * אות הפתיחה מהסדרה "קרובים קרובים" - נכתב ע"י נורית הירש. * עניין של זמן- גידי גוב (בקטעי הנוסטלגיה של המחזור של שרון ודורון..) * Seinfeld theme songא) * Mission Impossible theme song * שיר מקורי שזוהר שר- "הבלדה שלי עלייך"- נכתב ע"י סער בדישי במיוחד לתוכנית.. אם אני לא טועה.. * Tomorrow מתוך המחזמר Annie (מיקי שרה בחזרות ובדיוק נחי נכנס לחדר..) השירים בעונה השניה-פרק 10 * I Don't Want To Wait - Paula Cole (ברקע-אחרי שנחי ומיקי מתפייסים). * זוהר מנסה לבחור שיר לערב השקה: - מרי לו- צביקה פיק. - לו הייתי רוטשילד - שמואל רודנסקי. - כל הכבוד - יהורם גאון. - (ההתחלה של) נר על החלון {בביצוע של הראל מויאל} מקור-סטלה מאריס/פבלו רוזנברג. * Sarah McLachlan - Angel (כשנינט ואריאל בבית של זוהר ונינט). * Prince - Cream (בפאב). * Love You Love You Bolo - Chori Chori Chupke Chupke (גם בפאב, כשכולם רוקדים..) * תני לי יד- בועז שרעבי (בכלא- הבנות שרות). * Sex Bomb - Tom Jones (כשדנה מדמיינת את נועה כמו שהייתה נראת פעם, בבריכה). זה הכל להפעם

why the hell

New member
המשך השירים מ"השיר שלנו"../images/Emo27.gif

עונה שניה-פרק 6-כולם רוקדים עכשיו * Elton John-Your Song (מראים מה כולם עושים..זוהר ונינט בבריכה..דנה ואבא שלה מסתכלים על ההתמונות מהודו וכו'..) * זה היה ביתי- הילה הררי, מני בגר וכלא 6 (מתחילה שיחה בין נינט ומיקי..) * "גריז והשאר"- גרסא בעברית לשיר הנושא מהסרט Grease (נכתב במיוחד לערב השקה של המחזמר, כל הקאסט שרים ביחד..) * Grease-Grease {שיר הנושא מהסרט} (כל הקאסט לומד כוריאוגרפיה). * "שיר השירים"- מן המקורות.. כביכול לחן של נחי (השחקן פיני) (נכתב לנועה בעונה הראושנה.. בסצינה הזאת "בת-שבע" שרה לנחי את השיר ליד הבריכה). * Beatles - When I'm 64 (אריאל שר קצת מהשיר בבית שלו ושל שרון..) עונה שניה-פרק 7-לא לשחק עם לב של גבר * Etta James - I Just Wanna Make Love To You (כשרועי מצלם את דנה). * Beck - Loser (בפאב- נינט, זוהר, מיקי ונחי) * No Diggity - Blackstreet (בפאב- כשרוני מביא לנחי משקה..) * רוחמה רז- חלומות (כשכולם נרדמים/הולכים לישון ונחי שיכור..) * Seinfeld theme song (בכלא- כשנעמי מדברת עם לילית..) * "גריז והשאר" (שוב, בחזרות..) * Olivia Newton-John -Hopelessly Devoted To You מתוך Grease (נינט שרה בחזרות..) * Travis- Re-Offender (בפאב- כשרועי מדבר עם יריב). לא הצלחתי לזהות 2 שירים שהיו בפרק הזה.. אבל חפיף
מקווה שזה יעזור, לכל מי ששאל לגבי שירים מהסדרה

why the hell

New member
"השיר שלנו" השירים בפרק 11../images/Emo27.gif

עונה שניה-פרק 11-למה ליבך כמו קרח * גבעון מצטט מספר שורות מ"שוב" - שמוליק קראוס וג'וזי כץ, כשהוא מפתיע את "בת-שבע" בביתה. * Simon And Garfunkel- The Sounds Of Silence (כשדורון תופס את רוני ושרון מתנשקים..) * Pixies- Here Comes Your Man (רוני ושרון מדברים בפאב ונינט מגיעה..) * Seinfeld theme song (בכלא- כשירדנה באה לבקר את נעמי/נעמי עושה סטאנדאפ). * Pearl Jam - Black (בפאב- רוני ודורון מדברים..) * Olivia Newton-John -Hopelessly Devoted To You מתוך Grease (בחזרות- נינט מתחילה לשיר וכולם מצטרפים אליה). * נעמי שרה בכלא קטע בעברית על בסיס המנגינה של- My Favorite Things מ"The Sound Of Music". זה הכל להיום

why the hell

New member
../images/Emo9.gif פשוט מכירה..

וגם אם שוכחים משהו אז אני רושמת כמה מילים ובמחשב בודקת מה השם המדוייק..

eranzach

New member
אם כבר את עוקבת...

השיר שנחי כתב לנועה ''היפה בנשים''... יש לו מבצע אחר או משהו..?? למה זה שיר..גבות עד סוף הדרכים...

why the hell

New member
2ציפורים במכה-הטנלובלה והשיר../images/Emo27.gif

ראיתי את 2 הסדרות היום.. ולמרות שנרדמתי בטלנוזבל, הנה השירים ששמעתי שם: טנלובלה (טנלוזבל
) בע"מ- פרק 17
* Enrique Iglesias - Not In Love (שחר בפאב..מדבר עם חבר שלו..משהו כזה) * Crazy - Patsy Cline לא זוכרת כבר מי המבצע המקורי אבל.. חפיף.. (אפרת מחכה לשחר שיבוא אליה הביתה) * Madonna- Like A Prayer (בפאב-שחר משתכר עם פליאר..) * Sheryl Crow - My Favorite Mistake (פליאר עם משקפיים בפאב עם שחר, שותים, עושים "לחיים"..) * שחר נכנס לבית שלו עם פליאר ומצטט מתוך השיר "זמר אהבה לים". השיר שלנו-עונה שניה-פרק 12- אין אהבה בעולם כמו אהבה של אמא * אמא- שלומי שבת (זכרונות של נועה עם נעמי) * ההמנון-התקווה (יריב מתחיל לשיר-בחזרות לקראת ההצגה שכתבה גלי) * ושוב יריב שר מתוך המחזמר/הצגה שגלי כתבה שיר בעיבוד עברי לפי המנגינה של " The Flesh Failures / Let the Sun Shine in " מ Hair.. מיאו

@יעל@

New member
סחתיין על היוזמה../images/Emo70.gif

את רואה את הסדרה בטעות?

@יעל@

New member
../images/Emo6.gif

גם אני לפעמים.... >הולכת וקוברת את הראש שלי עמוק באדמה<

why the hell

New member
../images/Emo140.gif

האמת שלקחתי על עצמי מיני-פרוייקט לעקוב אחרי כל שיר בסדרה ואח"כ לרשום כאן כדי שכל מי שישאל "מה השיר שהיה כש... היה עם... ב... בשיר שלנו"
יוזמה,יוזמה

@יעל@

New member
כן שואלים את זה המון.........

צריך מישהו שיעשה את זה בטלנוזבל בע"מ ובכוכב נולד

למעלה