why the hell
New member
מקיימת הבטחתי../images/Emo27.gif"השיר שלנו"
השירים בעונה השניה-פרק 8 ראיתי רק מהסוף של פרק 8 כי רק אז התעוררתי.. מצטערת..
זה מה שהספקתי לשמוע: Total Eclipse Of The Heart-Bonnie Tyler (שרון שרה בפאב) ובסוף הפרק ברקע- שלא יגמר לי הלילה-מתי כספי. השירים בעונה השניה-פרק 9 * תחילת הפרק- בתוך נייר עיתון-טיפקס. * אות הפתיחה מהסדרה "קרובים קרובים" - נכתב ע"י נורית הירש. * עניין של זמן- גידי גוב (בקטעי הנוסטלגיה של המחזור של שרון ודורון..) * Seinfeld theme songא) * Mission Impossible theme song * שיר מקורי שזוהר שר- "הבלדה שלי עלייך"- נכתב ע"י סער בדישי במיוחד לתוכנית.. אם אני לא טועה.. * Tomorrow מתוך המחזמר Annie (מיקי שרה בחזרות ובדיוק נחי נכנס לחדר..) השירים בעונה השניה-פרק 10 * I Don't Want To Wait - Paula Cole (ברקע-אחרי שנחי ומיקי מתפייסים). * זוהר מנסה לבחור שיר לערב השקה: - מרי לו- צביקה פיק. - לו הייתי רוטשילד - שמואל רודנסקי. - כל הכבוד - יהורם גאון. - (ההתחלה של) נר על החלון {בביצוע של הראל מויאל} מקור-סטלה מאריס/פבלו רוזנברג. * Sarah McLachlan - Angel (כשנינט ואריאל בבית של זוהר ונינט). * Prince - Cream (בפאב). * Love You Love You Bolo - Chori Chori Chupke Chupke (גם בפאב, כשכולם רוקדים..) * תני לי יד- בועז שרעבי (בכלא- הבנות שרות). * Sex Bomb - Tom Jones (כשדנה מדמיינת את נועה כמו שהייתה נראת פעם, בבריכה). זה הכל להפעם
השירים בעונה השניה-פרק 8 ראיתי רק מהסוף של פרק 8 כי רק אז התעוררתי.. מצטערת..