מקומות באוטובוסים

מצב
הנושא נעול.
מקומות באוטובוסים

מקומות באוטובוסים
שאלה שמעניינת אותי בנסיעות ארוכות אז הנהג אומר 10 דקות הפסקה אז אנשים קמים הולכים קונים וכולי וכולי ושהם חוזרים המקום שהם עזבו אותו נהוג לא לתפוס אותו ? או מי שקם אכל אותה ? אני שואל כי קרה לי מקרה שמשהו אמר לי קום ישבתי פה וחשבתי שכנראה נהוג לא לתפוס את המקום מה דעתכם?

איליה.

New member
נשמע לי הגיוני שלא תופסים מקום של

מקומות באוטובוסים
שאלה שמעניינת אותי בנסיעות ארוכות אז הנהג אומר 10 דקות הפסקה אז אנשים קמים הולכים קונים וכולי וכולי ושהם חוזרים המקום שהם עזבו אותו נהוג לא לתפוס אותו ? או מי שקם אכל אותה ? אני שואל כי קרה לי מקרה שמשהו אמר לי קום ישבתי פה וחשבתי שכנראה נהוג לא לתפוס את המקום מה דעתכם?
מישהו אחר, ושהמקומות קבועים.

fireman

New member
אני מאמין שמדובר בנסיעה לאילת

מישהו אחר, ושהמקומות קבועים.
בנסיעה לאילת עד כמה שידוע לי מזמינים כרטיסים עם מספרי מקומות מראש.

איליה.

New member
לא בהכרח.

בנסיעה לאילת עד כמה שידוע לי מזמינים כרטיסים עם מספרי מקומות מראש.
לא בהכרח.
כשהיה קיים קו 995 מחיפה לבאר שבע, הוא היה עוצר בחניון יבנה-רחובות. נדמה לי שעדיין קיימים מספר קווים שעוצרים בדרך לכמה דקות, למשל קווים מסוימים מתל אביב לטבריה או לקרית שמונה. לקווים האלה לא מזמינים מקומות מראש.

אמנם לא מזמינים מקומות מראש

לא בהכרח.
כשהיה קיים קו 995 מחיפה לבאר שבע, הוא היה עוצר בחניון יבנה-רחובות. נדמה לי שעדיין קיימים מספר קווים שעוצרים בדרך לכמה דקות, למשל קווים מסוימים מתל אביב לטבריה או לקרית שמונה. לקווים האלה לא מזמינים מקומות מראש.
אבל לרוב אנשים חוזרים למקומותיהם בלי בעיות, אבל תמיד יש חריגים

נחשו מה אני כותב בפנים?

אבל לרוב אנשים חוזרים למקומותיהם בלי בעיות, אבל תמיד יש חריגים
נחשו מה אני כותב בפנים?
נכון - אם יהיה מערך כרטוס ארצי משולב אוטומטי הוא יוכל לכלול הקצאת מקומות ישיבה בכל הקווים הבין-עירוניים, או לפחות באותם קווים שיש בהם עצירות (או סיבה אחרת לקום מהמקום, כגון הליכה לשירותים, מכונות שתייה, או טלפון ציבורי - אם מישהו יחשוב שהתקנתם נחוצה באוטובוסים בין-עירוניים...) - כמו ברכבות וטיסות. כך תחוסל אחת ולתמיד תופעת ה"חאפריי" המכוערת והנפוצה כל-כך במקומותינו - בתנאי שתהיה אכיפה! אגב, לי קרה לא פעם שקניתי מקום שמור ברכבת ומצאתי שמישהו "התנחל" במקומי...התגובה שלי היתה לא להתווכח ולא להתעצל לבקש את התערבותו של איש הבטחון - ובדרך כלל זה עזר.

ה דרומי

New member
בקו למ.א אשכול עוצר ביד מרדכי

מקומות באוטובוסים
בקו למ.א אשכול עוצר ביד מרדכי
ולפני איזה שנתיים היה גם חרםנוסעים על זה שהאוטובוס עוצר רק ביד מרדכי ולא בכפר עזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה