מקווה שזה בסדר שאני פותחת בנושא

mevav1

New member
מקווה שזה בסדר שאני פותחת בנושא

"חדש" ולא תחת השירשור שלי כי אני רוצה שתשמנה לב לזה. אז ככה..יש לי כמה שאלות בבקשה וגם תהיות. 1.איך הרופא גילה שיש לכן את האנדו'?(לי הוא גילה זאת בניתוח שעשה גם לנקות לי את הרחם אחרי שהלכתי כולי מכווצת מכאבים איומים ביותר וגם כי כנראה חשד שזה מה שיש לי וגם כי רצה לראות מה הסיבה לכך) וזאת,אחרי שהייתי במחזור בעת הניתוח. אז תהיתי לעצמי האם אפשרי בכלל לראות זאת גם ללא חדירה לבפנים(ניתוח)? 2.האם לדעתכן יש מה לטפל בזה גם כעת כשאני פחות סובלת עקב ההריון האחרון שבינתיים גרם לזה להיות חלוש ולא כמו תמיד? 3.מי הרופא שהכי כדאי שיראה אותי(איזו סוג התמחות,רק רופא גניקולוגי או משולב עם אורולוג? 4.על איזה רופא ממאוחדת אתן ממליצות לי באיזור המרכז? 5.הרופא שגילה לי את האנדו וניתח אותי,הוא רופא מעולה שכותב בנט ויש לו שם טוב והוא גם אורוגניקולוג ידוע,אבל עזבתי אותו לאחר שהוא כבר הכיר אותי יותר מדי ולא טיפל בי כמו שאני חושבת שצריך. אבל שום רופא פרט לזה שטיפל בי הכי נכון ובזכותו הריתי את אהובתי הקטנה(אבל הוא היה סוטה ה@#$$%^)לא הגיע לרמתו של הראשון. וכעת כשעקב ההריון האחרון יש לי החלשות נוראית של ריצפת האגן והפיפי די בורח לי לעתים ואפילו טמפון לא מוחזק בתוכי כמו תמיד,אז הרופא הראשון מטפל גם בזה,אבל עזבתי אותו ולא נעים לחזור אליו אחרי שעזבתי אותו. מה דעתכן? לבלוע את הכובע וללכת אליו? מי מומלץ אם תן יודעות? תודה רבה לכולכן וסליחה על אורך מילותיי. מירב.

mevav1

New member
ומוסיפה עוד שאלה בבקשה.אילו טיפולים

מומלצים כיום ומה ההשלכות שלהן לטווח ארוך או בכלל מכל הבחינות? ואם הכאבים של אחרי המחזור,קרי ביוץ,כואבים לי מאוד עד כדי חוסר נשימה לשניה,מה זה אומר? זה קשור לאנדו'? שוב תודה ויום מקסים, מירב.

mevav1

New member
סליחה על ההמשכים,פשוט,רק כעת קראתי

מאמרים ואני ה מ ו מ ה
ראשית..יש לי פיברומיאלגיה ותשישות כרונית(מחלת היאפים) ואני מאובחנת כבר כ6 שנים. כעת אני קוראת על האנדו' ואני המומה לקרוא שיש קשר???????????????
יכול להיות שלכן אני עוד יותר עייפה כלומר שהתשישות שלי קשה בגלל התוספת הנכבדה? ואני המומה גם על כך שזה מה שגרםל י כל הזמן לכאבים בקיום יחסי מין. ועוד דברים שקראתי ויש לי כמו אלרגיות...(מה הקשר בכלל?).. אני אסמטית ואלרגית קשה מאוד ועברתי ניתוחים למינהם עקב כך. היש קשר באמת????? וכעת אני מבינה שכאבי האגן שיש לי,נובע מזה. בקיצור,אני המומה ממה שהרופאים לא מספרים לי ולא יידעו אותי ע"כ. אגב,גם אצלכן מצאו גירגורים? אם כן אז מה זה.? אלה הפוליפים של האנדו'? הם אלה שגורמים לכאבים?

mevav1

New member
../images/Emo12.gifכבר אתן ברוגז איתי?../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

אשמח למעט תגובות בבקשה כי מעניין אותי דברים שאתן יודעות מזמן ואני רק כעת גיליתי אותם(את ההקשרים לאנדו'). אז בינתיים הקפצתי מעט וגם שבת שלום ומקווה שאקבל תגובות...תודה, מירב.

lee E

New member
גירגורים? למה את המכוונת?

לגבי השאר, הרבה בנות סובלות גם מאלרגיות וגם ממחלות אוטואימוניות. לא יודעת ספציפית לגבי התסמונת שהזכרת.

נמשיך להמשכים

lee E השיבה לך ומה שלי נותר להוסיף : מרפאת אנדו תה"ש דר' סוריאנו - 03-5302024 או באופן פרטי - דרך האתר http://www.4-women.co.il יש דרכי התקשרות.

lee E

New member
נמשיך../images/Emo13.gif

כל אחת מקבלת טיפול ספציפי. בסיס רוב הטיפולים הוא דיכוי הורמונלי. במקרים מסוימים הפתרון הוא כירורגי. על פניו הכאבים שאת מתארת בהחלט מתאימים לפרופיל האנדו'.

מוסיפה תשובה לשאלה הבאה

מומלץ להיות בדיכוי קבוע כמו גלולות. את מתארת אנדו אבל את זה יכול לקבוע רופא - שוב גשי למרפאה בתה"ש לדר' סוריאנו משם לכל השאלות שלך יהיו תשובות והבלגן שנוצר לך יסתדר

lee E

New member
היי. הפורום "נח" בשישי שבת בטח

לקראת יום א' תקבלי יותר תשובות. הרבה תשובות את יכולה למצוא כאן ע"י דפדוף אחורה בפורום. 1. אצלי גילו את האנדו' במהלך ניתוח סתמי להוצאת ציסטה אשר הסתבר שזו ציסטה שוקולדית. 2. לא רק שיש מה לטפל חייבים לטפל! זוהי מחלה דינמית ואת חייבת לקבל טיפול כדי שהמצב לא יחמיר. 3.גינקולוג. 4.לא מכירה 5.להחליף רופא-מדובר בבריאות שלך ואין מקום להתפשרות. הרופאים שמומלצים ממוקמים בעיקרם במרפאת האנדו' בתל השומר.

תשובות

1. בפעם הראשונה שיכלו לגלות אצלי את האנדו זה כשכל פעם התלוננתי על כאבים והייתי מגיעה לבית חולים תמיד היו פוטרים אותי באחרי המחזור זה יעבור. באחת הפעמים לפני שקראו לזה בשם אצלי הגעתי שוב לבית חולים אמרו חייבים לפרסקופיה כי יש לי נוזלים בגוף, לאחר הניתוח אמרו שיש לי הדבקויות בכל הצד השמאלי ושהתפוצצה לי ציסטה אבל שאבו והכל בסדר הרופא שלי יסביר לי מה הלאה והרופא שלי אמר שאין לי מה לדאוג יכלו גם לא לנתח כי הציסטה היתה נספגת בגוף שאלתי לגבי ההדבקויות בשחלה השמאלית והתשובה שקיבלתי אין שום בעייה יש לך שחלה ימנית. אחרי שנתיים במהלך ירח הדבש שלי בחו"ל שוב הגעתי עם כאבים לבית חולים שם אמרו ניתוח - אולי לפרסקופיה אבל יתכן ויצטרכו לפתוח בטן ואחרי הניתוח גיליתי שפתחו בטן אמרו שיש לי אנדו' ושהוציאו לי את החצוצרה והשחלה הימניים כי היתה עליהם ציסטה ענקית שדיממה והפתרון המהיר היה להוריד אותה. בנוסף אמרו לי שיש לי מצוקה כילייתית ושעלי לחזור לארץ חזרתי לארץ הלכתי לכל הבדיקות והרופאים והפרופסורים ועדיין לא ידעו מה לעשות איתי לאחר חודשיים מהרגע שחזרתי ועברתי את כל הבדיקות האפשריות הגעתי עם חסימת מעיים קשה לניתוח חירום שבו זיהו בוודאות אנדו אבל קצת מאוחר מדי האנדו גרם לחסימת מעי חסימת אורטר ונקב בריאה והתפשט לו בכל האגן הדבקיות בכל הלולאות של המעי ועוד.... עברתי ניתוח חירום רק כדי להחזיר אותי לשגרת חיים וכדי שאוכל לתפקד בתוספות מעקפים (הצילו את חיי) ואז פגשתי בדר' סוריאנו שאמר שאני חייבת לקחת את הדקא לפחות 4 חודשים עד לניתוח שבו ינקו אותי ויצרבו מוקדים. קיבלתי דקא 4 חודשים עשיתי CT ראו שיפור החליטו עוד 2 זריקות דקא ואז קבעו ניתוח מתוכנן פתיחת בטן כמובן עם רופאים מתחומי האורולוגיה כירורגיה וגניקולוגיה בניתוח כרתו את האיברים החסומים עשו השקה מחודשת של האורטר הצליחו להגיע לשחלה השמאלית שלי ולשמר אותה אבל כרתו את החצוצרה השמאלית ושוב מעקפי עזר כדי למנוע זיהומים לעוד חודש אחרי חודש בדיקות לוודא שהכול בפנים תקין ואז ניתוח נוסף לשחרר אותי מכל המעקפים ולהחזיר לי את איכות החיים הנורמלית. ומאז על גלולות....ארוך מייגע אבל סוף טוב 2. אם יש לך אנדו התשובה שלי זה לטפל לטפל לטפל ושוב לטפל לטפל לטפל לטפל 3.אם יש לך בעייה בדרכי השתן אז כדאי שאורולוג (דר' נאדו בתה"ש) יראה אותך אבל לפני הכול להתייעץ עם דר' סוריאנו בתה"ש במרפאת אנדו' 03-5302024 4.לא מכירה במאוחדת אבל אם יש לך שמות ואנחנו מכירות נוכל להמליץ. 5.תגשי לתה"ש לדר סוריאנו הוא ידע לאן להפנות אותך. בהצלחה

mevav1

New member
וואווווווו זק....אני לא מאמינה...8-

כל זה עברת בגלל האנדו'??????? אני באמת המומה. וכואב לי שהגעת למצב הזה..אבל סוף טוב,הכל טוב
ומאחלת לך שבאמת רק טוב ובריאות תהא לך. אני עברתי את הלפרוסקופיה משום כאבי בטן ואגן איומים וכאבי מחזור נוראיים. אז בדיוק באתי במחזור והרופא שגילה והתלהב מהממצאים(כמו שסיפרתי לעיל)סיפר בהתרגשות מה מצא. ואחרי שעזבתי אוו,עברתי לרופא אחר שאמרתי לו שיש לי אנדו' והוא אמר שאין לי כי הרופא שניתח אותי אמר שאין לי(נשבעתי לו שהוא אמר שיש לי ואפילו בעלי שמע ואני לא מבינה למה הוא אומר שאין אחרי שאמר שיש)ועזבתי אותו גם. עברתי לרופא שבזכותו הריתי את קטנתי והוא ההאמין לי ואמר שאפילו שהרופא לא ציין במכתב השחרור שיש לי אנדו' אחרי שאמר שיש,הוא מאמין לי כי אין לי סיבה לשקר ובבדיקה הוא ראה שיש לי גרגורים שאופיינים לאנדו' וכך אני יודעת שאכן זה זה(לצערי). וכשעברתי את הניתוח,כ"כ כאבה לי הבטן בעיקר בצד ימין ששם ההידבקויות העיקריות היו,אז הרופא נגע בתפרים ולא הבין איך זה לא כואב לי בעוד שהאיזור המרובה בהידבקויות שהוא ניקה לי,יותר כואב. אז גם את זה הרופא שניתוח אותי לא רשם. לכן,האמת שאני לא מאמינה יותר. ולכן אני מרוטצה מכך ש"גיליתי" אתכן ואת כך שיש מרפאה לאנדו',בתקווה שהם סוף סוף יטפלו בי כמו שצריך וללא ספקוטת והשערות,אלא עם מילים מדוייקות ולא באויר. אגב,אם לא כתבתי,הרופאה שלי המנהלתית למזלי,אמרה שתתן לי כמה שאני רוצה טפסי 17 ואנימ רוצה. השאלה היא אם רופאת הנשים שלי תתןל י הפניה. מקווה שכן כי מנהלתית אין לי בעיה לקבל אישור. תודה רבה לך זק יקירתי ורק בריאות. מירב.

בתה"ש אכן יודעים מה זה

ותקבלי את הטיפול והיחס הנכונים ביותר. אל תהססי ולכי לשם ליעוץ לגבי גרגורים מה זה?

"גירגורים"

אלו מוקדי אנדו משמעותיים. ניתן להרגישם בבדיקה קלינית. כואבים מאד מאד במגע.

טוב, הגירגורים שאני מכירה

זה כשה
ים שלי מאוד נהנים אז הם מגרגרים מאושר
נו, יש גירגורי נחת ואושר ויש ...... יאכס.

mevav1

New member
אגב שאלה קצת "פאדיחה" וגם,תודה רבה

על התשובה..
השאלה לאור דברייך שזה מה שהרופא שבזכותו הריתי את קטנתי אמר..אז השאלה היא שאם אני מרגישה בנרתיק מעין גושים/ציסטות משונות ומפחידות יש לומר,נראה לך שזה זה? כי אני מה זה מפחדת מ לא יודעת מה ואפילו חוששת להיבדק. אבל אשמח לדעת שזה זה ולא אחר
כלומר,במידה ואת יודעת ממה שאני מתארת לך. ואגב,זה מה שגורם בין היתר לכאבים בזמן קיום יחסי מין? ושוב תודה רבה לך

למעלה