מקווה שזאת לא שאלה טיפשית...

sandradee

New member
מקווה שזאת לא שאלה טיפשית...

אז ככה.. כבר הכרתי לכם אותי ואמרתי שאני בדיאטה עכשיו יש לי בעיה השומן? הרבה ממנו בתחת אני כבר לא מדברת על אגן אני מדברת על זה שאני אומרת תודה שהטוסיק שלי נמצא מאחורה ומזל שאני לא רואה אותו... אין סיבה מסויימת שהוא מתרכז שם נכון?????? וחוץ מזה תרגילים לחיטוב הישבן לפה!!! (וואי כמה פעמים קראתי לילד בשם אחר תחת ישבן טוסיק )

יש סיבה - תורשה גנטית

תאי השומן של האישה רבים וקטנים ונמצאים בעיקר בחלק של האגן-עכוז (אח איזו מילה...). תאי השומן של הגבר הם גדולים ומעטים ומרוכזים בחלל הבטן ("כרס"). זה נועד להגנה על מערכת הרביה - רחם שחלות ועובר כמובן במקרה הריון - ומערכת הרביה היא הראשונה שנפגעת במקרה של דיאטת הרעבה. אין אפשר "לרזות מקומית" אפשר לחזק את השרירים, אבל אם לא תעשי פעילות אירובית לא יראו אותם. כלומר תוכלי לעשות תרגילים כאלה מפה עד מחר זה לא ישרוף לך שומן בעכוז. כנסי בבקשה למאמרי הפורום וקראי את מיתוסים בתזונה וספורט.

ssdd

New member
למיכל

סתם שאלה בריצה הגוף גם מתעצב או רק שורף?????????? וקראתי כאן שיש משהיא שעושה 15 דקות התעמלות בבוקר ו15 בערב זה באמת עוזר ? תודה

אני מותק[:

אני לא רואה למה לא לעשות 30 ד ישר, במקום לחלק את זה עושים כבר חציש עה וגומרים את זה אולי אין לה כוח לעושת חצי שעה כי זה קש הלורץ בלי הפסקה חצי שעה והיא עוד צי חצי לדתעי היא יכולה ללכת מהר 15 ד ועוד לרוץ 15 ד. אבל איך שזה עוזר לה. זה לא כזה הבדל עם מחברים או לא, בריצה שורפים שומן, ואז יותר רואים את החיטוב של הוגף למרות שאמרו לי שבמכשיר הזה קרוס רטנייר שבחדר כושר הגוף גם מתחטב

למעלה