מקווה שהודעות כאלה לא מציקות לכם

ShLuMp

New member
מקווה שהודעות כאלה לא מציקות לכם

אבל בכל מקרה... אני מתופף דיי מתחיל אולי 5-6 חודשים והחלטתי ללמוד לבד... אל תנסו להגיד לי שזה לא טוב זה מה שאני רוצה לפי דעתי התקדמתי לא רע ויש רק בעיה אחת המערכת שלי ממש מסריחה אז רציתי להתייעץ ולשאול מה כדאי לעשות כמה עולה מערכת נורמלית שכיף לנגן עליה? אגב אני מעוניין לנגן פאנק ולכן אני לא צריך מערכת יותר מידי גדולה חשבתי על טאם אחד טאם פלור קראש רייד באס היי הט וסנר תודה מראש אוריאל

Morbid Angel

New member
הממ...

אז זה באמת חשוב לך, תקרא את הכל, ואל תדלג על שורות "כי זה ארוך" אם לא מתאים לך - אל תקרא. אוקיי, אז ככה: * בקשר ללמידה העצמית - אני לא יכול להגיד לך איך ללמוד, אני יכול רק לייעץ לך שללמוד עם מורה זה הרבה, אבל הרבה יותר טוב. אתה לומד יותר מהר, ואתה לומד לנגן נכון.למידה עצמית יכולה להיות כיף לפעמים ולתת תחושה של עצמאות, אבל אם אתה מפתח הרגלים לא נכונים (למשל, אם תתרגל להחזיק את המקל הפוך), מאוחר יותר קשה מאוד לשנות את זה, כי קל ללמד דברים חדשים - אבל הרגלים קשה לשנות. * מערכת נורמלית - מערכת נורמלית יד שניה תעלה בסביבות ה-2500 שקל, אבל בשביל זה צריך למצוא מישהו שמוכר משהו טוב ובזול. גם אם אתה לא לומד -התייעצות עם מורה לתופים לפני הקנייה יכולה לחסוך לך הרבה זמן, והכי חשוב-לדאוג שלא תתקע עם חתיכת זבל חדשה. אם לא מצאת אף אחד שמוכר יד שניה, מערכת חדשה ונורמלית תעלה בין ה-4 ל-5 אלף שקלקלים. המערכות המומלות למתחילים: - Pearl Export - פצצה לגמרי. ניתן להשיג בחלילית. - Tama Rockstar - גם כן נותנת בראש. ניתן להשיג בכלי זמר. - Mapex Venus - נפוצה מאוד בקרב מתחילים, למרות שאני לא סובל אותה. בכל מקרה, גם אותה ניתן להשיג בכלי זמר. * לא הבנתי אם אתה מנגן Pאנק (גרין דיי) או Fאנק (ג´אמירקווי)? תסביר את עצמך. * כתובות של חנויות, המלצות לחברות, טלפונים של מורים, ועצות מכל סוג אתה יכול למצוא במדריך של הפורום, שזוהי כתובתו: http://niga.vze.com/ אם אתה צריך משהו, רק תשאל.
מקווה שעזרתי, גל.

Sickman

New member
אני מוכר רייד והיי הט

למתחילים בעקרון.. אבל נשמעים לא רע.. במיוחד למתחילים.. תפנה אליי במסרים..

Reign Of Chaos

New member
גם אני מוכר הי-הט וקראש-רייד!!

וממתי גרין די הם Pאנק?!??! Pאנק זה הרבה יותר רועש!! פעם שמעתם להקות כמו "להקת בצפר" או "פרט שולי" וכל מיני להקות פאנק ישראליות כאלה? אחרי שתשמעו שיר אחד שלהם תראו מה זה פאנק! גרין די זה לא ממש פאנק... ואין לי כח להתחיל ויכוחים כמו בפורום מטאל

KamikazA

New member
בצפר

הם לא פאנק, הם הארדקור ואם רוצים לתת דוגמא לפאנק אז לא נותנים את פרט שולי, תנסה GBH תיראה מה זה פאנק אמריקאי משובח

NiGa

New member
גרין דיי מוגדרים Pאנק...

אולי סוג מסויים של Pאנק אבל פאנק... דוגמא יותר טובה הייתה אולי בלינק נגיד...

Lars Ulrich

New member
גם אני כרגע לומד לבד...

מזה משנה גם ככה יש דברים שאני יכול לעבוד עליהם לבד אז אני כבר עובד עליהם ושאני יסיים אותם אני יחזור ללמוד למה לפני זה אם יש על מה לעבוד אז אין טעם.... ודרך אגב אתה מהתחלה לומד לבד? או שהיית אצל מורה ועזבת?

NiGa

New member
SHLUMP מציע לך להכנס...

תמצא מורה פרטי זתומרת לא דרך קונסרבטוריון לך אליו ל- 2-3 שיעורים, שילמד אותך בסיס - החזקת מקל כמה טיפים וכזה... ואז תתחיל ללמוד לבד... ואולי מדי פעם (כל חודש-חודש וחצי נגיד) תלך לשיעור כדי לשפר לך דברים בסיסיים... זה יעיל מאוד, תופפתי 4 חודשים לפני שהלכתי למורה, ומהרגע שהלכתי אליו -הוא רק אמר לי להחזיק טיפה טיפה אחרת ממה שהחזקתי, ובחודש ממש הגברתי מהירויות בצורה מדהימה! בקיצור - מומלץ ביקורים מדי פעם אצל מורה...

Kodak997

New member
ואם כבר אתה לומד לבד.....

תקנה כמה ספרי לימוד ותחרוש עליהם!!! לדוגמה המיני מונסטר בוק! ואסור לשכוח, תקרא את מדריך הפורום למתחילים!

רבי91

New member
עוד משהו...

אם אתה מנגן הרבה בלי לדעת איך, זה גם יכול לגרום נזקים לגוף... אבל אל תיבהל או משהו, זה רק אם אתה מנגן ממש.

Mother Man

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל Pאנק זה להקות כמו the vandals ADICTS וכדומה.

NiGa

New member
וואלה לא מכיר את הלהקות...

מסתבר שיש מלא מלא סוגים של Pאנק (לנוחיות: בשום מקום בהודעה אני לא אומר Fאנק, רק Pאנק - פאנק.) יש פאנק רוק, שזה בעיקרון בלינק וכד´... יש סקייט פאנק הרדקור פאנק יש אוי פאנק... אתה יודע מה זה?! שהזמר צועק הרבה "אוי"... בקיצור יש מנלא סוגים... לך תמצא את זה שמתאים למה שאתה רשמת... אם בכלל זה מתאים...

elad2002

New member
רציתי להגיב על התמונה הזאת אבל פשוט

אין לי מילה שיכולה לתאר את התמונה הזאת......אולי מזעזע......

puckman

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה איש!!!!!!! הר-אדם..
.... משהו משהו

puckman

New member
היי יש לי רעיון!!!!

אולי הסקר הבא יהיה על כמה האיש הזה שוקל?????

Mother Man

New member
חחחחחחחחחחח בואנא אני מת מצחוק

מה שהולך פה לא ציפיתי לכאלה תגובות. לא ציפיתי לבכלל.

למעלה