הממ... אולי אני טועה, לא ממש בקי בנושא, אבל לעניות דעתי טנגו יותר מתאים בשביל לרקוד על דמו של חלל צעיר רק לצורך איזו השמצה פוליטית טובה. פחות מחליק כנראה.
אני מקווה שלא,הלב כואב מסרב להאמין לפני חודשיים ישי אורבך התחתן
אתמול נפל בעזהצפה בקובץ המצורף 127832
העולם שייך לחיים.על האלמנה, אחרי תקופת אבל, תבנה חייה מחדש , הרקע אולי ישאר, אבל ילך ויחלש עם הזמן, במיוחד אם תתחתן שוב וכל האנרגיות ילכו לגידול הילדים. זה מה שאני מייחל לה.אני מקווה שלא,
ובכל מקרה, לא נדע לעולם מה יותר טוב,
לאלמנה הצעירה וליתומה שאולי בכלל לא קיימת.
הייתי מבינה אם זה היה בא מפי ההורים השכולים, אולי.
מעניין באיזה מאה אתה חי.העולם שייך לחיים.על האלמנה, אחרי תקופת אבל, תבנה חייה מחדש , הרקע אולי ישאר, אבל ילך ויחלש עם הזמן, במיוחד אם תתחתן שוב וכל האנרגיות ילכו לגידול הילדים. זה מה שאני מייחל לה.
לגבי הורים, אין ריפוי. אין מילות נחמה.
מכיר, לצערינו, כמה גם מאלה וגם מאלה.
כפרה עליך: אלמד אותך שני דברים:מעניין באיזה מאה אתה חי.
סיפרו לי שיש עוד כמה דברים בחיים חוץ מילדים,
בימינו 2 הורים (בדרך כלל) מגדלים,
ומאחלת ילדים ואושר לכל המעונינת/מעוניין.
מציעה לך לאחל לה, לייחל זה קצת סיפור אחר.
ומה הסיפור על תקופת אבל? מה שייך עכשיו או בכלל?
בוריסקה, אנחנו כולנו שונים, כל אחת עם מה שטוב ומתאים לה כל עוד לא פוגעת באחרים.
עזבתי לטובת השד בטסמניה.כפרה עליך: אלמד אותך שני דברים:
א. איך באים ילדים לעולם? אבא עם הבולבול מזריע את אמא דרך הפוט. זה דרך הטבע. לפעמים זה לא עובד, נעזרים בטכנולוגיה. אין שום דבר חשוב מילדים. כל השאר זה אומללות. לפעמים זה "מן אללה", אז משלימים עם מה שיש. אם זה מבחירה, חטא בפני עצמו ובפני האלוהים ואכילת לב כל החיים. ככה היה במילניום -3, ככה זה בימילניום +3.
ב.אדם שעבר טרגדיה זקוק לשיקום, במקרה שלה זה להתאבל כיאות. (דווקא מסורת יהודית מתמודדת טוב עם נושא זה: שבעה, שלושים...), ולצאת לדרך חדשה.
ובשוליים אוסיף: אלה שמספרים לעצמם סיפור שעשו קריירה במקום ילדים, טיפלו בצבים אומללים בטסמניה ועוד כגון אלה. בדרך כלל לא עשו קריירה, הצבים בכל זאת מתו...
אולי תשכחי אותי אלו דברים יש , חוץ מילדים? כמובן אני מתכוון דברים שעם ילדים לא ניתן לעשות אותם?
בוריסקה היקר, התכוונתי שאם הכלה בהריון, היא לא תאלץ לעבור את כל עניין היבום.העולם שייך לחיים.על האלמנה, אחרי תקופת אבל, תבנה חייה מחדש , הרקע אולי ישאר, אבל ילך ויחלש עם הזמן, במיוחד אם תתחתן שוב וכל האנרגיות ילכו לגידול הילדים. זה מה שאני מייחל לה.
לגבי הורים, אין ריפוי. אין מילות נחמה.
מכיר, לצערינו, כמה גם מאלה וגם מאלה.
לא הבנתי את זה. אני בטוח שבתוך כל הטרגדיה הזו, זה לא מה שמעסיק אותה. ייבום מול הריון? זה בר השוואה?בוריסקה היקר, התכוונתי שאם הכלה בהריון, היא לא תאלץ לעבור את כל עניין היבום.
תקווה אנושית לאוהבי החיים, גם בלי קשר לשיקולי יבום. מניח שגם היא מקווה כך ולו כדי שיישאר לבעלה נצר מוחשי.מקווה עבור האלמנה שהיא הרה
הממ... אולי אני טועה, לא ממש בקי בנושא, אבל לעניות דעתי טנגו יותר מתאים בשביל לרקוד על דמו של חלל צעיר רק לצורך איזו השמצה פוליטית טובה. פחות מחליק כנראה.
דיברתי על צבים. השדים, לא צריך להתקל בהם. ו"חוצמיזה" , כול מן אללהעזבתי לטובת השד בטסמניה.
אין הבנה (וכנראה לא תהיה, ביננו).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.