מקבץ אמרות חכמה וטעויות

Prophet

New member
מקבץ אמרות חכמה וטעויות../images/Emo129.gif

"כדור הארץ בסכנה, עננים מכסים את השמיים" צ´יצ´י קצת זייפה היום, לא חושבים ? "הם נהפכים לסאייאנים אכזריים וחזקים !" "גוהאן נהפך לסאייאן" "אני אקרקע אותה!" (קרירין דיבר על החללית של בג´יטה) למה המלך קאי אומר שכל הרוע נעלם מהעולם אם הוא מכיר את פריזה ? "אתה זוכר שהוא הרג את יאמצ´ה, טינשן האן ושיאצו ?" הוא לא הרג אותם, סאיבאמן הרג את יאמוצ´ה, ונאפה הרג את שיאצו וטינשן האן, חוץ מזה, אם הוא התכוון למי שהסאייאנים הרגו, אז למה הוא התעלם מפיקורו ? אז מה אם הוא ירוק ! "היכן נמצא שורש הרשע?" (הקריין אמר את זה) מה הקשר שורש הרשע ??!?!

Light woman

New member
אבל שיא הטימטום.... וג´יטה אומר:

" חולל לנו נס גוהאן הסאייאן" מה זה? הוא הפך לג´ק המרטש שלפני שהוא הורס הוא מדקלם בחרוזים? ולמה הוא צריך להגיד את זה? הוא אפילו לא יודע את השם של גוהאן!!!! גרר! * שולפת את החרב שלי והולכת לאולפני נ.ל.ס (או איפה שתירגמו את הסידרה...)* אני ארצח אותכם! קדימה חבר´ה! להסתער!!!! וגוגו´ש תחשבי מה הם יעשו לשם של טראנקסו´ש!!!!!!!!!!!!!

Prophet

New member
מה הולך עם הבאן שלו ??../images/Emo129.gif

פשוט נמאס לי ממנו !!

KeNNy7

New member
אל תעשה.......

גולגולות אחר כך תדבר על הבאן שלי

Prophet

New member
זה האמוטאיקון שאימצתי !../images/Emo129.gif

בלי שום קשר אליך יש לי אותו בכל הודעה... עכשיו כבר קזבובו הזהיר אותך פעם אחת להפסיק להתנהג ככה ! לא מספיק אחר כך אתה מפרסם הנטאי אתה ממשיך להתנהג בילדותיות ??

KeNNy7

New member
דבר ראשון

כל אתר אינטרנט של DBZ מפרסם הנטאי אז אלתדברו למה יש הנטאי בקישורים של הפורום וקזבובו מפרסם הנטאי אפילו שאני לא "מפרסם" יותר דבר שני זה לא ילדותי לחשוב שאתה חכם יותר מכולם ולהיות קרציה בכל הודעה

ash 1

New member
אתה בטוח שזו הסיבה...

ומה קורה עם הבאן של קני נימאס כבר!

למעלה