מצ"ב הצעת אלומיניום - דעתכם חשובה!

ilanli2

New member
מצ"ב הצעת אלומיניום - דעתכם חשובה!

אני מעוניין ברופיל 7000 ו 9000 במקומות הדורשים חיזוק. מעוניין לשמוע דעתכם בנוגע למחיר.. תודה מראש לעונים!
 

fireman

New member
את חלונות 8 ו 9 לדעתי אפשר לעשות גם ב7000

לדעתי ולהוזיל את העלות. נסו לצמצם למינימום את השימוש ב9000 עד כדי גריעתו לגמרי, הוספת כנף ב7000 עדיפה על שימוש ב9000 מבחינת מחיר, דבר נוסף שנראה לי מאוד תמוה בכל הנוגע לבחירת השימוש בקליל 9000 הוא העובדה שאין שם אף חלון עם זכוכית בידודית.... על פניו נראה לי מחיר יקר להחריד ביחוד שאין שם אף חלון עם זכוכית בידודית ותמוה מאוד בכלל השימוש ב9000...שוב, כי אין שם בידודית. באיזה מצב הבית כרגע? כבר בנוי? בשלב התוכניות? אפשר להעלות תוכנית לפורום?
 

ilanli2

New member
תודה על ההתיחסות...

נאמר לי שבחלונות גדולים צריך חיזוק ל 9000 והעיניין לגבי סעיף 8 ו 9 יבדק. תודה על תשומת הלב. הבית נמצא בשלב יציקה של תקרת קומה א', ממש לפני סיום שלד. זו ההצעה הראשונה שקבלתי. ואני אבקש לקבל כמובן עוד הצעות. אני לא בקשתי זכוכית בידודית טריפל או כל השאר על מנת להוזיל את עלות האלומיניום.
 

fireman

New member
על פניו אני חושב שזה מאוד יקר

בעיקר בגלל העובדות שציינתי.... א. אין בידודית\טריפלקס. ב. כפועל יוצא של א' אני לא רואה שום היגיון בפרופיל 9000 תעבור על האתר של קליל, אני חושב שיש שם מפרט המלצות שלהם לגבי גודל כנף מקסימלי מומלץ לפרופילים שונים. וקח עוד הצעות, לא ציינת היכן אתה גר אבל אני יודע שאנשי מקצוע מהדרום בשביל עבודה בסדר גודל כזה יהיו מוכנים להגיע גם למרכז ויש גם שלכל הארץ, שווה בדיקה. בהצלחה.
 
למעלה