מאוהב ברעיון
Well-known member
מישהי פנוייה לשלוח לי תמונות מגרות בערום חלקי?
מאוהבי חלאס,,שנה גירסה קצת,ומה עם הפצצה ההיא ששלחה אותך לחפש את הנייד שלך בקבוצה?מישהי פנוייה לשלוח לי תמונות מגרות בערום חלקי?
אם יש דבר יחודי במדינה שלנו היא העובדה שלעולם לא משעמם כאן. אנחנו סובלים מעודף ענין. תנו לי מעט שיעמום.מישהי פנוייה לשלוח לי תמונות מגרות בערום חלקי?
וואי וואימישהי פנוייה לשלוח לי תמונות מגרות בערום חלקי?
לא הגיעה התמונה ולא היונהוואי וואי
מה הייתי הייתה עושה לך!
קסמים בעירום חלקי/מלא.
שלחתי תמונה עם יונת דואר
איזה בעסה מחקתי תמונות וסרטונים של חברה ממקסיכו שהיית שולחת לי ללא פנים,סרטוני אוננות וליטוף פטמות ,זה מה זה מגרה ומדליק לקבל מחברה טובה,כל עוד ללא פנים זה בסדרמישהי פנוייה לשלוח לי תמונות מגרות בערום חלקי?
אתה בטח חושב שהוא רציני?איזה בעסה מחקתי תמונות וסרטונים של חברה ממקסיכו שהיית שולחת לי ללא פנים,סרטוני אוננות וליטוף פטמות ,זה מה זה מגרה ומדליק לקבל מחברה טובה,כל עוד ללא פנים זה בסדר
חשבתי שהיה לכם סקס במכונית.למה? אולי בסוף מישהי תסכים...
לא נעים ממנה, היא בטוחה שאני יודע מי היא, יעני איך קוראים לה, ואין לי מושג...
השבוע היא לא באה ל... נראה אולי בשבוע הבא.
אציע לה קפה או משהו.
הבעייה שזה מסתיים בשעה מוקדמת וכולם ממהרים הבייתה, מקלחת ולעבודה, חוץ ממני כמובן, מובטל ניצחי.
"מסתיים בשעה מוקדמת וכולם ממהרים הביתה מקלחת ולעבודה אממממ,לנחש?למה? אולי בסוף מישהי תסכים...
לא נעים ממנה, היא בטוחה שאני יודע מי היא, יעני איך קוראים לה, ואין לי מושג...
השבוע היא לא באה ל... נראה אולי בשבוע הבא.
אציע לה קפה או משהו.
הבעייה שזה מסתיים בשעה מוקדמת וכולם ממהרים הבייתה, מקלחת ולעבודה, חוץ ממני כמובן, מובטל ניצחי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.