מצלמות חד פעמיות

דוסה1

New member
מצלמות חד פעמיות

נזכרתי פתאום אחרי שקראתי את השרשור של ורדתרד - איפה אפשר לקנות מצלמות חד פעמיות במחירים סבירים?

S t o a

New member
אני מקווה שאפשר לרשום את זה פה

גחלילית ליד רחוב שוקן בת"א או באתר האינטרנט שלהם מסיבה נקודה נט (רשמתי ככה בכוונה...)

Boolintz

New member
במקומות כאלה שימו ../images/Emo23.gif ל-

תאריך התפוגה על המצלמה!

geinav

New member
מצלמות חד-פעמיות

אנחנו קנינו ביוגנד בבן-יהודה, עלו משהו כמו 13 ש"ח למצלמה. פיתחנו את הסרטים בשבוע שעבר, וחשכו עינינו: התמונות נוראיות, האיכות מזוויעה בכל קנה מידה הגיוני, ומתוך 17 סרטים של 27 תמונות - יש אולי 10-15 תמונות סבירות מינוס. התבאסנו קשות. האורחים אמנם היו מאוד מבסוטים מהרעיון, והשתעשעו עם המצלמות, אבל אחרי שראיתי את התמונות, אני באמת חושבת שזה לא שווה את ההשקעה, ובעיקר את האכזבה הענקית שלנו מהעניין. וקחי בחשבון, שכמה מצלמות גם 'נעלמות' במהלך האירוע. **** אין בהודעה זו כוונה לבאס את באי הפורום

candyme

New member
גם אנחנו שמנו מצלמות חד פעמיות

מינינו מישהו שיחלק אותן לרלוונטיים, חילק, ובסופו של דבר הרבה הן נמצאו על שולחן אחד (המאפייה..) כולן סגורות ומוכנות "לתזוזה הביתה" קיצר, מישכן צילם, והיו כאלה, חזרו לנו 3 צלמות, האיכות לא שהו, כי צריך ללחוץ על הפלאש כל זמן הצילום מרגע הידלקות הנורה. קנינו אותן במחיר טוב, 15-17 שקל משהו כזה בחולון, פנחס לבון 17. האורחים התלהבו נורא.

miffy

New member
איזה בעסה!

אני ממש רוצה לשים אצלנו מצלמות חד פעמיות, אבל באמת חששתי מה יוצא ממצלמות כאלו... אולי עדיף לוותר?

לא מסכימה עם מה שנאמר כאן בכלל!!!

קנינו 30 מצלמות. 29 מצלמות חזרו אלינו. רוב התמונות יצאו סבבה לגמרי. כמובן שחלק היו חשוכות כי אנשים שכחו להדליק את הפלאש אבל הרוב יצאו בסדר גמור. כתבנו הוראות מדוייקות. קיבלנו פידבקים מצויינים. האורחים התלהבו מאוד מהרעיון ויצאו תמונות מיוחדות ומצחיקות נורא!!! מומלץ בחום!!!

miffy

New member
אפשר לשאול איפה קניתם? ואם יש סוגים שונים?

למעלה