מצלמה דיגיטלית - שאלה טכנית

ניצנץ l

New member
מצלמה דיגיטלית - שאלה טכנית ../images/Emo163.gif

התקנתי את התוכנה שקיבלתי עם המצלמה על המחשב
חיברתי את הכבל USB בין המצלמה למחשב כשהמצלמה סגורה
הפעלתי את המצלמה
לא קרה כלום
אני פותחת את "המחשב שלי" ומחפשת איזה כונן חדש נוסף שבו אולי אוכל למצוא את התמונות ו... כלום
האייקון החדש היחיד שמופיע זה ה- remove מימין למטה. ממנו למדנו שהעסק מנסה כנראה להתיישב על LOCATION O (כונן O ???). אלא מה ? שהכונן הזה כבר תפוס אצלי (אחד מכונני הרשת כאן). צריך לשנות ? איך משנים ? למה האיש מהתמיכה לא יכול להגיע דווקא היום ? מישהו הבין משהו ממה שכתבתי
מה עושים

יש מצב שבו את מצלמת נכון? ויש

מצב שבו את מסתכלת על התמונות שצילמת... המצלמה צריכה להיות על המצב הזה - של הצפיה בתמונות...

Nיה

New member
ב-HP שהיתה לי בזמנו,

לא היה כפתור מיוחד (כמו בקאנון שלנו יש) אלא לחיצה על כפתור רב תכליתי. כדי להוריד תמונות הייתי רק צריכה לחבר למחשב וזהו.

ניצנץ l

New member
לא הלך

גם ביררתי עם אחותי שיש לה מצלמה דומה והיא אמרה שרק מחברים למחשב וזה אמור לעלות לבד או שאני אמורה למצוא את זה ב"מחשב שלי". אוף.

Nיה

New member
איזו מצלמה יש לך ?

(קשור לתשובה של סוזי) ניסית לחבר את המצלמה כשהיא עובדת ?

ניצנץ l

New member
ניקון 5900

בהוראות כתוב להדליק את המצלמה רק אחרי שמחברים אותה למחשב לא ככה ?

Nיה

New member
בוא תנסי את זה:

אין לי מושג אם זה יעבוד: תחברי את המצלמה, תדליקי אותה ואז: control panel --> printer and other hardwares --> scanners and cameras האם עכשיו המחשב רואה את המצלמה ? אם לא - צד שמאל יש לך אופציה של add an imaging device. תבדקי אם המצלמה שלך מופיעה שם ואם זה מקדם אותך איכשהו...

ניצנץ l

New member
יש כמה דגמים של ניקון, אבל לא את

הדגם הספציפי שלי. לקחת סתם אחד אחר ?

Nיה

New member
אין לי מושג...

עוד הצעה - אולי באמת צריך לשנות את הכונן שאליו מנסה המצלמה להתחבר. תנסי לעקוב אחרי השאלות (וההסברים) תחת control panel --> printers and other hardwares --> troubleshooting ניסית על מחשב של מישהו אחר (שאולי הכוננים שם מוגדרים אחרת) ?

ניצנץ l

New member
נראה לי שזה באמת מה שצריך לעשות

לשנות את הכונן שאליו מנסה המצלמה להתחבר רק שאין לי מושג איך עושים את זה ואני מפחדת להרוס ... טוב, נראה לי שאני אחכה עד שאגיע הביתה (או עד שיגיע האיש של התמיכה. מה שיבוא קודם). תודה מיה !!!

tiny dancer

New member
כמו שאמרת את צריכה לשנות את הכוננים

כך שתוכלי לראות את המצלמה מחוברת לצערי אני ממש לא זוכרת איך עושים את זה...כל פעם מסבירים לי ואני שוכחת...אז מתאפקת עד הבית

ניצנץ l

New member
../images/Emo124.gif הצלחתייייייייייייייייייי

באמת הייתי צריכה לשנות את הכונן. התקשרתי אליהם וביקשתי שידריכו אותי טלפונית (אגב, עושים את זה דרך דיסק מנג'מנט) יששששששששש סוף סוף תודה לכל מי שעזרה ויעצה

למעלה