מציאת עבודה

gaya45

New member
מציאת עבודה

אני גרה באזור חיפה ומתכוונת לעבור לגור לבד בירושלים ,החלטתי שלפני שאני שוכרת דירה אני מוצאת עבודה ,יש לי שתי אופציות לגבי מגורים בנתיים. 1.להמשיך לגור בבית ההורים ולבזבז כל יום כסף על נסיעות לירושלים עד שאמצא עבודה וזה עדיין יוצא לי יותר זול מאשר לשכור דירה כל עוד אין לי עבודה. 2.יש לי קרובי משפחה במרכז(אזור ת"א) שמוכנים שאבוא לגור אצלם ואסע מהם יום יום לירושלים עד שאמצא עבודה. אני יותר נוטה לאופציה מספר 2 כי זה יותר קרוב,בכל אופן הבעיה העיקרית שלי היא שאלת המגורים בראיון עבודה או במילוי טפסים לעבודה בכוחות אדם וברור שהשאלה הזו תעלה כל הזמן ,והרי אף מעסיק לא יתלהב לשמוע שעוד אין לי מקום קבע בירושלים.מה אתם מציעים לי לעשות ? איך להתמודד עם זה ?דרך אגב לגבי העבודה , הכוונה שלי היא להסתובב בעיר ולהיכנס לחנויות וקניונים ומסעדות ולברר אם הם צריכים עובדים לפני שאני פונה לכוחות אדם. אתם חושבים שאם שואלים אותי בעל חנות או מסעדה בע"פ על מקום מגורים ,ואין צורך למלא טופס כמו בכוח אדם ,אז כדאי לי לשקר ולומר שאני ירושלמית או שגרה אצל חברים בירושלים בנתיים.מה אתם אומרים ?

NightElf

New member
לדעתי...

לשקר לא יהיה רעיון טוב, במיוחד אם תמצאי מקום ממש טוב, ובסוף שקר שכזה יתגלה. תלכי עם האמת, אם תצליחי להגיע למקום העבודה בשעות שצריך ללא איחורים, אז לא נראה לי שאמורה להיות בעיה.

למעלה