מצטרפת לצערי

mepuspeset

New member
מצטרפת לצערי

חזרתי עכשיו מהרופאה,שמונה שבועות מלאים,שבוע מדממת,בשבוע שעבר עוד היה דופק היום אין דופק ואפילו שק כבר לא רואים. חוסר הודאות הרג אותי בשבוע החולף,עכשיו אני יותר שלווה. לשמחתי אין צורך בגרידה אלא רק במעקב בטא וא"ס חוזר. שאלה למבינות,ההפלה הזאת היא שניה ברציפות,הרופאה שלחה אותי לבירור הפלות חוזרות,כמה בדיקות דם שעושים בקופה. יש לי ב"ה כמה ילדים
ובעבר היו לי עוד שתי הפלות לא ברצף. נראה לכן שזה צירוף מקרים,גיל (39) או שיתכן שבעית קרישיות מתגלה אחרי עבר גניקולוגי "עשיר"? דוקא בהריונות תמיד היתה לי קרישיות נמוכה.

netakr

New member
מצטרפת לצערך

הי מצטרפת לצערך וגם מזדהה איתך. אני כן הייתי עושה את כל הבידקות האלו ליתר ביטחון ולא נשענת על צירוף מקרים...רק ליתר ביטחון זה חשוב אני חווה כעת מקרה דומה של 2 הפלות הרצף, מה ההפרש בין ההיריון הזה שלך לקודם ? ובאיזה קטפת חולים את ? הרופא שלי לא מוכן עדיין לעשות בירור להפלות כי זה רק 2 הפלות ידוע לך איך ניתן לעשות בירור כזה לא דרך הקופה? מחזקת אותך נטע

זיוה33

New member
הי יקרה,

הצטערתי לקרוא.אני בת 33,שני ילדים חמודים בבית.אני אחרי שתי הפלות בשבוע 11.כרגע בהריון,בהתחלה.רוצה לומר לך שאצלי התגלתה בעייה בקרישת הדם,דבר שלא היה קודם.כרגע,אני מזריקה לעצמי יום יום זריקת קלקסאן בבטן-ממש לא נורא ולא כואב.עקרונית,מכל הבדיקות הרבות שעשיתי זה הממצא היחיד.הגניקולוג שלי,עדיין חושב שלמרות מה שמצאו "נפלתי " על סטטיסטיקה גרועה.... אני מציעה לך ללכת ולעשות את כל הברורים האפשריים.הבדיקות והעשייה,לפחות, תורמים לתחושת חוסר האונים. אני משתתפת בצערך ומאחלת לך בקרוב,הריון בריא ומלא שמחה.זיוה.

א וש ר י

New member
הי יקרה

לדעתי, כמו שכבר ענו לך, שווה לבדוק. עדיף שלא ימצאו כלום מאשר להיות שוב במקום הזה ולהצטער שלא בדקת. רק שימי לב, שבדיקות של קרישיות, אם היא שלחה אותך, רצוי לעשות כ-6 עד 9 שבועות אחרי ההיריון שנגמר. אז לא לרוץ ולבצע אלא לחכות קצת. בהצלחה.

mepuspeset

New member
היא לא אמרה ועשו לי היום את הבדיקות

יחד עם בדיקה לבטא. זה אומר שאין לזה משמעות? תודה על המידע והעידוד

למעלה